X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 64
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alipezeshkiteh نمایش پست ها
      آخه فقط رفتن نیست که....اونجا هم باید ببینه شغل گیر میاره یا نه و درآمدش چطوره
      اینکه بله چیزی که واسه It هست کاره...تازه اونم تو اروپا...به شرطی که حرفه it رو خوب یار بگیری و بکار ببری

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اخه اخ چند نفر مث خودم دیدم منم بد جوری دو دلم
      من عشق ریاضی بودم میخاستم مهندسی کامپیوتر نرم افزار برم اما شهرمون فقط تجربی داشت رفتم ب اسرار خانواده اما از سر لج و یه قضایای دیگه با نمرات 10 دیپلم پاس کردم بعدش ترک تحصیل کردم یعنی بزرگ ترین اشتباه چون علاقه نبود براش زحمت نمی کشیدم بعد از کلی درگیری تو زندگیم تصمیم گرفته دوباره بخونم اما نمی دونم چرا اشتباه رو اشتباه گذاشتم دوباره برا تجربی خوندم البته میدونم چرا بخاطر اینکه ریاضی و فیزیکم افتظاح می خام بخونم اما می ترسم می ترسم نتونم قبول نشم و تو تجربی بیشتر شانس داشته باشم نمی دونم چرا اینجوری شد زندگیم البته از تجربی فقط پزشکیو دوس دارم زیستمم خوبه اما دیپلمم افتظاح پزشکی نمیارم احتمالا از بقیه اش هم خوشم نمیاد اما انگار گیر کردم نمی تونم از این مسیری ک بهم تحمیل شد بیام بیرون حرفاتو نو خودم دیدمک مث من هست حقیقتش یکم خوشحال شدم امروز هیچی نتونستم درس بخونم همش فکر کردم من سنم بالاس دیگه برای اشتباه دیره نمیتونم دوباره اشتباه کنم تازه ازمون قلم چی هم تجربی ثبت نام کردم یعنی میشه این زندگیو جمع کنم بشه اونی ک میخام وقتی فکر میکنم باید کلی کتاب بخرم برا ریاضی کلی کتاب زیست الکی می مونه رو دستم واای خدا
      الان یه کیلپ روان شناسی دیدم درمورد اینکه ازوت چیه خیلی باحال بود اگه شد میزارم ببینی
      177

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اینو ببین
      182
      امیدوارم بتونه کمکت کنه خودم ک قاطی کردم اینو هم نیگا ه میکنم بیشتر میرم تو فکر بکنم برم سمت علاقه ام

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Safa021 نمایش پست ها
      سلام به همه
      اول بگم عاشق پزشکی هستم و it
      به اصرار خانواده و شاید بشه گفت خودم پارسال اول پیش ریاضی ازمونای قلمچی رو ثبت نام کردم ولی برای رشته تجربی
      تا آذر رفتم اما به دلیل سنگین بودن پیش ریاضی و دیفرانسیل رفتم آزمون ریاضی
      کمی افسرده شدم و تا کنکور میشه گفت درگیر بودم و کنکور ریاضی دادم اما افتضاح

امسال به امید پزشکی از اواخر مرداد و اوایل شهریور شروع کردم به خوندن اما ته دلم میگفت it
      از طرفی چون زودتر وارد بازار کار میشی و خیلی خوبه و زودتر تموم میشه و اروپا رفتن از جمله ایتالیا و آلمان از طریق it و مهندسی های دیگه خیلی خیلی راحته
      امشب به خانواده گفتم اونا هم گفتن هرجور راحتی و دنبال علاقت برو
      اما هنوزم دو دلم که برم ریاضی رو ادامه بدم و it امیر کبیر رو به امید خدا بخونم
      اما موندم چه کنم
      لطفا خواهشا کمک کنید
      مرسی
      با ای تی فط به شرط خوندن تو یه داشگاه خیلی خوب میتونید به اون چیزایی که میخواید برسی
      تنها یک دعا کافیست ...

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

داداش شما اگه واقعا قرار بود مهندس فناوری اطلاعات خوبی بشی هیچ وقت چنین تاپیکی نمیزدی(مگر اینکه در آینده اتفاق خاصی بیوفته)
      +تو خارج هم دانشگاهای سطح پایین (مثل ایران) هستن که با داشتن حداقل شرایط و پول کافی میتونید در اونها تحصیل کنید بنابراین درس خوندن تو خارج کار شاخی نیست!!!
      ++شرایط کار کشورهای اروپایی اونطور که شما میگید هم خوب نیست و خیلی از کشورهای اروپایی تمرکزشون رو اشتغال مردم خودشون هست یا اینکه دنبال افراد خارجی ارزون میگردن و کشورهای پیشرفته ی اروپایی هم سیاستشون اینه که نیروهای تخصصیشون رو کاملا خودشون تامین کنن و فقط خارجیهایی رو وارد این چرخه کنن که واقعا لیاقتش رو داشته باشن و سودآور باشن
      ...
      ..
      بیشتر فکر کنید
      لبخند بزن:>
      این را مطمئن باش
      هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ناخدا نمایش پست ها

داداش شما اگه واقعا قرار بود مهندس فناوری اطلاعات خوبی بشی هیچ وقت چنین تاپیکی نمیزدی(مگر اینکه در آینده اتفاق خاصی بیوفته)
      +تو خارج هم دانشگاهای سطح پایین (مثل ایران) هستن که با داشتن حداقل شرایط و پول کافی میتونید در اونها تحصیل کنید بنابراین درس خوندن تو خارج کار شاخی نیست!!!
      ++شرایط کار کشورهای اروپایی اونطور که شما میگید هم خوب نیست و خیلی از کشورهای اروپایی تمرکزشون رو اشتغال مردم خودشون هست یا اینکه دنبال افراد خارجی ارزون میگردن و کشورهای پیشرفته ی اروپایی هم سیاستشون اینه که نیروهای تخصصیشون رو کاملا خودشون تامین کنن و فقط خارجیهایی رو وارد این چرخه کنن که واقعا لیاقتش رو داشته باشن و سودآور باشن
      ...
      ..
      بیشتر فکر کنید
      مرسی بابت نظر
      اینکه درسته..در مورد تایپک بگم من کمک میخواستم چون گیج بودم و گنگ...الان فهمیدم چی میخوام...فقط it امیر کبیر
      اینکه شما میگی یه بحثیه جدا...من اروپا یا آمریکا رو واسه کار نگفتم برای شروع. ..منظورم ادامه تحصیل در مقطع ارشد یا دکترا بود...چون تو ایران ارشد و دکترا it سطح آنچنانی نداره بجز در دانشگاه های مطرح کشورمان
      بله بیشتر اروپایی ها و آمریکایی ها نیروی کار خودشون رو خودشون تامین میکنن
      اما برای دانشجوی خارجی هم کلی جا و امکانات و ارزش قائلن
      اینکه بگیم میشه با پول هم رفت دانشگاه های معمولی و کم اهمیت اروپا درس خوند کاری نداره که
      و اینکه میگید کار شاخی نیست درس خوندن تو اروپا درسته..خیلی هم اسونه..کی گفته سخته و من کی چنین حرفی زدم بجز رشته های پزشکیکه خیلی هم سخته
      اگر ما کشورهایی صنعتی مثله آلمان ...استرالیا. ..انگلیس. ..هلند..و غیره رو مد نظر قرار بدیم واقعا اقتصاد قوی دارن و خیلی دنبال جذب مهندس مثل it هستن
      امیدوارم موفق باشید

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza69 نمایش پست ها
      اخه اخ چند نفر مث خودم دیدم منم بد جوری دو دلم
      من عشق ریاضی بودم میخاستم مهندسی کامپیوتر نرم افزار برم اما شهرمون فقط تجربی داشت رفتم ب اسرار خانواده اما از سر لج و یه قضایای دیگه با نمرات 10 دیپلم پاس کردم بعدش ترک تحصیل کردم یعنی بزرگ ترین اشتباه چون علاقه نبود براش زحمت نمی کشیدم بعد از کلی درگیری تو زندگیم تصمیم گرفته دوباره بخونم اما نمی دونم چرا اشتباه رو اشتباه گذاشتم دوباره برا تجربی خوندم البته میدونم چرا بخاطر اینکه ریاضی و فیزیکم افتظاح می خام بخونم اما می ترسم می ترسم نتونم قبول نشم و تو تجربی بیشتر شانس داشته باشم نمی دونم چرا اینجوری شد زندگیم البته از تجربی فقط پزشکیو دوس دارم زیستمم خوبه اما دیپلمم افتظاح پزشکی نمیارم احتمالا از بقیه اش هم خوشم نمیاد اما انگار گیر کردم نمی تونم از این مسیری ک بهم تحمیل شد بیام بیرون حرفاتو نو خودم دیدمک مث من هست حقیقتش یکم خوشحال شدم امروز هیچی نتونستم درس بخونم همش فکر کردم من سنم بالاس دیگه برای اشتباه دیره نمیتونم دوباره اشتباه کنم تازه ازمون قلم چی هم تجربی ثبت نام کردم یعنی میشه این زندگیو جمع کنم بشه اونی ک میخام وقتی فکر میکنم باید کلی کتاب بخرم برا ریاضی کلی کتاب زیست الکی می مونه رو دستم واای خدا
      الان یه کیلپ روان شناسی دیدم درمورد اینکه ازوت چیه خیلی باحال بود اگه شد میزارم ببینی
      177
      مرسی...شرایطت مثه منه تقربیا
      فکر نکن کتاب گرفتم اگه نخونم زیست رو چی میشه...چقدر پول دادی مگه..به این فکر کن اگه وبال علایقت بری چقدر موفق میشی و در میاری
      نگران نباش..معدلت رو ترمیم کن
      مرسی بابت ویدیو
      اگه خواستی در ارتباط باشیم از طریق کانال های اجتماعی یا بیشتر حرف بزنیم پیام خصوصی بده

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آقا منم مهندسی دوست دارم اما به خاطر درآمدش دودل هستم بین ریاضی و تجربی الان پیشم نمیدونم کدومو کنکور بدم شنیدم فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه های تهران معمولا با 1.5 شروع میکنن که البته این تو بهترین حالته

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      از طرفی باس آینده رو در نظر گرفت 10سال پیش همه با کله میرفتن مهندسی به خصوص برق اما الان چی؟دقیقا وضعیت پزشکی الان اینجوریه
      بعد چیز دیگه هم هست همه ما دوس داریم مردم بهمون احترام بزارن اما متاسفانه مردم پزشکارو بالاتر میدونن
      آخه خدا چرا اینجوریه؟

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alipezeshkiteh نمایش پست ها
      آقا منم مهندسی دوست دارم اما به خاطر درآمدش دودل هستم بین ریاضی و تجربی الان پیشم نمیدونم کدومو کنکور بدم شنیدم فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه های تهران معمولا با 1.5 شروع میکنن که البته این تو بهترین حالته

مطمئنم اگر در هر رشته ای خیلی عالی باشی حداکثر درآمد تو جهان رو خواهی داشت

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      پزشکی شدددددددددید سخته......واسه قبولیش بی خوااااااااااابی میخواد...............اونقد باید بخونی ک وقت نکنی بری حمووووووووم یا اصلا بری جلوو آینه.....ای کاش اینجوری بودیم مااااااا

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پزشکی(هرجایی) سخته ایتی امیرکبیر!!! رو میشه سه ساله تموم کرد من دیگه تو این تاپیکا نمیام

عزیزم تو ایتی امیرکبیر رو 3 ! ساله میخوای تموم کنی!؟

"When the going gets tough, the tough get going."

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Safa021 نمایش پست ها
      واقعا اروپا رفتن با مهندسی مخصوصا it راحت تره...از چند تا پزشت پرسیدم..گفتن مهندسی بهتره چون زودتر تموم میشه راحت میشه رفت اروپا....هنوز دودلم و ازمونای تجربی رو میدم..اما میخوام عوضش کنم...خدا یا کمکم کن
      رفیق بزار جواب اخرو من بگمت بری پزشکی 7سال دیگه به قول خودت به درامد میرسی بعدشم ای تی کارت با کامپیوتره الانم نسل تکنولوژیه تو میتونی اینستا کار کنی پیج بزنی میتونی یوتیوبو شروع کنی و به درامد برسی این ریسکا تهش تا 7 سال یعنی اینستا و یوتیوب برات نمیگیرن؟ معروف نمیشی درامدشم 10برابرع پزشکیه یا بری ادیت و فتوشاپو اینا هزارتا چیزم بینش میتونی یاد بگیری ولی پزشکی همش درگیر درس میشی نمیتونی خودتو کشف کنی ولی وقتت ازاد باشه راحت تری من الان یا میرم مهندسی یا میرم زبان میخوام کلاس بازیگری برم دور بازیگریم بگیرم تهشم ادم میره اموزش پرورش ازمون استخدام میده معلم میشه ولی ای تی حیفه اگه فکرت کار کنه دراممد میلیاردی میرسی نه میلیونی بعدشم راحت میری خارج که جز پردرامدترین شغلاست ای تی پس اشتباه نکن پزشکی بدرد نمیخوره

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اولا IT نه it :/
      دوما پزشکی و IT خیلیییییییی فرق دارن خیلییییییی من موندم تو چجوری بین این دوتا موندی داداش

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ولی دوستان واسه 94 عه
      قاط نزنین

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 27 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن