خب شما هنوز نمیدونی با خودت چند چندی...
خودتون باید با توجه به آیندتون تصمیم بگیرین...شما فقط میگی itواس اروپا رفتن خوبه خب اگه هدف اصلی آیندتون خارج از ایران رفتنه پس باید با توجه به این تصمیم نهاییتونو بگیرین.
موفق باشین
خب شما هنوز نمیدونی با خودت چند چندی...
خودتون باید با توجه به آیندتون تصمیم بگیرین...شما فقط میگی itواس اروپا رفتن خوبه خب اگه هدف اصلی آیندتون خارج از ایران رفتنه پس باید با توجه به این تصمیم نهاییتونو بگیرین.
موفق باشین
من خودمم موندم بین مهندسی و پزشکی
الانم رفتم همه کتابای تجربی رو گرفتم ولی پزشکی واقعا طولانیه و سخته از یه طرفم آیندت تضمینه و کارت همیشه هست علاقه هم بهش دارم
ولی از طرفی مهندسی اپلای داره و زودتر تموم میشه و تمیزتره اما کار پیدا کردن سخته لااقل اوایلش حقوق بگیری
همین اتفاقا و همین تغییر رشته ها باعث شده تجربی انقد شلوغ بشه و پزشکی قبول شدن تبدیل بشه به رویا........
فرستاده شده از GT-S6312ِ من با Tapatalk
اینجور مسائل برا منم خیلی پیش اومدش امسال...بنظرم کسی نمیتونه قانعت کنه ببین دلت چی میگه...ولی در کل پزشکی بهتره اگه بتونی قبول شی
سلام دوست عزيز
بحث علاقه رو واقعا بايد بشيني با خودت فكر كني حتي پيشنهاد ميدم مشاوره( نه تحصيلي) بري
اما در اينكه با رشته هاي مهندسي ميشه رفت شكي نيست
من يه شهر كوچيك رو مثال ميزنم حتي براي دانشگاه امريكا هم پذيرش گرفتن
اما خب شرايط داره از معدل و نمرات ازمون هايي مث تافل ،gre،مقالات چاپ شده و ... كه احتمالا برادرتون در جريان هستن
ومسائل ديگه مثل المپياد ها و كلا داشتن يه رزومه قوي چيزي بوده كه تمام كسايي كه من شناختم رفتن داشتن
پس فقط پاس كردن و تموم شدن دانشگاه مطرح نيست تو مقطع ليسانس اما در كل بله راحته ميشه رفت و حتي فول فاند هم گرفت
اما پزشكي اگه از ايران رفتن جز اهدافتون اصلا راحت كه هيچ غير ممكنه تقريبا مگه براي تخصص هاي پايين و اينكه امتحان هاي سفت و سختي هست كه قبول شدن تخصص تو ايران اونم تاپ شايد برابر و راحت تر باشه
در واقع فقط بعد اتمام و تحصيلات به صورت تفريحي ميشه رفت چون اصولا هم مجوز كار رو به سختي ميدن حتي تخصص قبول شيد چون دوباره اونجا امتحان و دوره هست
البته اين حرفا رو همينجوري نميگم مهندسي به خاطر فاميلا!!! در جريانم تا حدودي پزشكي هم چون براي خودم مهم بود پرسيدم و تحقيق كردم
بازم خودتون فكرا تون رو بكنيد و پرس و جو
خیلی ممنون
از اون نظر که باید مقاله و زبان و رزومه خوبی داشته باشیم خبر دارم و کاملا حرفتون درسته
منم میخوام با نمره بالا و مقاله و زبان خوب برم...و هدفم it امیر کبیر...چون شنیدم و تحقیق کردم و میدونم با پزشکی رفتن به اروپا تقریبا ماله بجز واسه تفریح
به امید خدا هدفم it امیر کبیره...و بعدش هم یا آلمان یا ایتالیا و استرالیا میرم..چون این کشور ها و البته کشورها دیگه..خیلی واسه it ارزش قائلن...
انشاءالله تصمیم گرفتم IT بخونم...چون واقعا هم علاقه دارم هم به نوعی استعداد
ممنون که کمک کردید
به نظر خودم هم شانسم تو زندگی و کار تو IT بهتره
مرسی
منم رفتم کلی کتاب زیست و اینا گرفتم حالا که دیگه نمیتونم عوضش کنم از طرفی هم کار پزشکی رو دوست دارم ولی ایران موندنی میشم
راستی یه سر سایت پزشک مهاجر رو ببین
راستی اینو هم بدون ارزش نداره واسه کتاب زیست که حالا میگم کلا 200 یا 300 هزار تومن..وبال علاقت نری..چون به نظرم پولی نیست
من یکی از اقوام خودم که پزشک بود برای کار و ادامه تحصیل خارج از کشور اقدام کرد اما گفت شرایطش خیلی سخته و موندن تو ایران برای پزشکی هزار برابر بهتره
از طرفی تو دانشکده خودمون یه دختر خانوم رشتهit داشت برای ادامه تحصیل در المان اقدام میکرد و میگفت که اگه مدرک زبانم رو بگیرم بقیه شرایطم حله، با این که دانشگاه صنعتی شهرستان بود. حالا شما اگه امیر کبیر قبول بشی که عالیه چون یکی از بهترین گروه های کامپیوتر و ای تی رو داره
زندگی درک همین
اکنون
است!
خیلی ممنون بابت کمک و اطلاع دادن....اون خانوم کدوم دانشگاه بود؟؟
بله منم حرفم همینه برای اروپا رفتن پزشکی خیلی سخته..و مهندسی خیلی راحت تره...امیدوارم امیر کبیر رو بیارم برای IT...در کل به نظرم It از سایر مهندسی ها بهتره...چون دنیا روز به روز به it...بیشتر داره نیازمند میشه...
اگه ممکنه تو خصوصی در مورد اون خانوم اطلاعت بیشتری بهم بدید که سوالاتم رو شخصا بپرسم
مرسی بابا کمک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)