خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      نود و نه درصد همه‌ي شكست‌ها از آن كساني است كه به آوردن عذر و بهانه خو گرفته‌اند.((جورج واشنگتن كارور))
      فایل پیوست 43361
      چی شد جرج واشنکتون؟من با وضعی که تقریبا معلمامون کاملا شوتن این ازمون 6350 اوردم بلفرض تخصیارو بشه خودم بخونم که تراز اختصاصیام تقریبا 7000 عمومیو چکار کنم معلممون بلد نیست تک واژ بشماره 4000 میشه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      زیبا فکر کن همه چیز را زیبا خواهی یافت

از این جا رد میشم

2. Top | #17

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      ما اینجا حرف سیاسی یه کوچولو زدیم نمی تونم آمارمو بهت بدم ولی 2هفته بشین با کرنومتر هرروز 5ساعت بخون می بینی فرق داره یا نداره (= نداره)
      میخونم دوست عزیز ولی ادم تو اون 8 که مدرسه میره باید یک کلمه بفهمه یا نه ؟یا فقط باید خسته کنه؟
      زیبا فکر کن همه چیز را زیبا خواهی یافت

از این جا رد میشم

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد زارع نمایش پست ها
      چی شد جرج واشنکتون؟من با وضعی که تقریبا معلمامون کاملا شوتن این ازمون 6350 اوردم بلفرض تخصیارو بشه خودم بخونم که تراز اختصاصیام تقریبا 7000 عمومیو چکار کنم معلممون بلد نیست تک واژ بشماره 4000 میشه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      بهشت را بها می دهند نه بهانه
      ناراستي هايمان را بپذيريم؛ چرا كه بهانه آوردن، سنگيني آنها را دو چندان مي كند.((ارد بزرگ))

افراد ضعيف در بهترين شرايط هم بهانه هاي فراوان براي انجام ندادن وظايف خويش دارند.((ادوارد زيميكس))

اگر مي خواهيد در همه شئون زندگاني موفق شويد، يكي از نخستين وظيفه ها مبارزه با هر نوع گرايش به بهانه تراشي است.((جان ماكسول))

دنيا به تلاش پاداش مي دهد نه به بهانه.((اندرو متيوس))

ما آهنگ شبمونو گوش دادیم بریم بخوابیم :D والا من خودم معلممون اصلا تکواژ شماری رو درس نداد هرچند تو آزمونم نزدم به هرحال بهانه نیار دیگه نمی تونی بخونی
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

4. Top | #19
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عمومی به غیر عربی معلم مهم نیس
      روزگاری کفران خدا، بزرگ ترین کفران بود.
      اما خدا مرد
      و در پی آن این گویان نیز مردند.
      اکنون کفران زمین سهمگین ترین کفران است.

چنین_گفت_زرتشت

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      با آخرین امکانات به جایی رسیدن ارزش چندانی نداره

آدم تو محدودیت هاست که ستاره میشه البته به ب عدالتی سیستم هم من اعتقاد دارما... خیلی صفره
      مثلا همین که نیمه دومی هارو یه سال می اندازن عقب... وگرنه من الان کنکور داشتم

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      میشه بگی شما تو کدوم شهری و حداقل تو هر درس تو شهرتون چنتا معلم دارین و تراز قلم چیت چنده
      این چه حرفیه؟؟؟ هر شهری به اقتضای مدارس و دانش آموز معلم داره.... نه بیشتر نه کمتر

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عدالت آموزش نه زمان تحصیل در مدرسه هست نه زمان پذیرش برای دانشگاه نه زمان تحصیل در دانشگاه...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن