خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چیزی ک برام جالبع اینه ک بدونم چرا بیشترتون بهم گاج نقره ای رو پیشنهاد کردین؟؟؟؟ب نظرتون دوهفته دیگه بگیرم میرسم ]]تموم کنم؟؟؟؟؟؟؟ @yaghma @farhad7

2. Top | #17
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      به نظرم شما اول کتابو طوری که مفهومشو بگیری (بدون توجه به قید ها و جاهای خیلی ریز) بخون بعد برو سراغ درسنامه های خیلی سبز بعد برو تستای سراسری رو بزن صرفا به خاظر اینکه با تیپ سوالای اون فصل آشنا شی بعد برو کتابو کامل با قلقی که دستت اومده بخون و تستای مفهومی خیلی سبز رو بزن ...به نظر من این کار میتونه به شما خیلی کمک کنه...

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      سلام من پشت کنکوریم.پارسال درصد زیستم 10 شد........رتبمم ده هزار منطقه یک.....حالا می خواستم بدونم واسه زیست سال سوم خ سبز بهتره یا الگو؟؟؟؟ فقط خواهشی ک دارم اینه ک مناسب با سطح من بگین ینی مثلا تستاش خیلی سخت نباشه یا خیلی اسون نباشه.ممنونم
      در ضمن اینم من بگم ک واسه زیست ذوم خ سبز چاپ 94 استفاده کردم ولی اصلا نتیجه نگرفتم ینی پیش خودم گفتم من همه رو خوندم بلدم واسه ازمون 8 ابان قلمچی هم همه روزدم درصدم منفی شد .میخام واسه زیست سوم این اتفاق نیافته

سلام
      برای درسنامه خیلی سبز کافیه.
      برای تست هم جامع گاج براتون خوبه فکر کنم. بعد که راه افتادین نشر الگو
      نکات تستهارم حتما یادداشت کنید و به موقع مرور کنیدشون.
      موفق باشید

....از اشتباهات دیگران درس بیاموزیم، چون زندگی آنقدر طولانی نیست تا همه آنها
      را خودمان تجربه کنیم....

Let’s learn sth from
      others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing

4. Top | #19
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها
      شاید روش خوندنتون مشکل داشت ...منم برای آزمون 8 آبان برای زیست دوم خیلی سبز خوندم فقط ولی 52 درصد زدم
      سلام ببخشید شما منبعت واسه زیست فقط خ سبزه؟؟؟؟؟؟؟ک ۵۲زدی؟؟؟؟؟؟منم زیست بیست و دو ابان با خیلی سبز ۳۶زدم

5. Top | #20
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عاغا قضیه چیه چرا همه میگن گاج جامع؟؟؟؟؟

6. Top | #21
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من دوم خیلی سبز دارم خوبه البته اگه بتونم تمومش کنم... سوم و پیش الگو دارم عالیه... اول کتابو میخونم بعد تصویری مهروماه رو میخونم بعد الگو میخونم( درسنامه هاشو میخونم و هم زمان هم تست میزنم یعنی تست هاشو صرفا اموزشی کار میکنم) بعد خلاصه و یادداشت برداری میکنم و در آخرم تست های گاج رو با خیال راحت میزنم... کتابو تصویری و الگو کلا اموزشی و گاج تستی کار میکنم... با این روش نتیجه گرفتم...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن