دادو بیداد می کنم بیشتر وقتا هرچی دلم بخواد می گم![]()
آخرین حد عصبانیتم گفتن کلمه نه خیرم ب عصبانی کننده !!...ترک صحنه جرم ...بعد پیاده روی و گپ با خدا ...
فقط سکوت !!!!
بعدشم با خودم کار میکنم که خودمو آروم کنم ! ( به این فکر میکنم که هر چیزی لیاقت عصبانی کردنمو نداره![]()
خب یا سریعا محل و ترک میکنم و تنها میشم
یا سکوت میکنم
یا خیلی خیلی زیاد حرف میزنم البته این در مواقعیه ک از دست خودم و کارهای خودم عصبانی بشم و استرس داشته باشم
من وقتی عصبانی میشم سریع یادم میفته که الان شیطان داره گولم میزنه
واسه همین سریع ساکت میشم و در اکثر مواقع صلوات میفرستم
یا سریع با یه شوخی جو رو عوض میکنم
************** اللهم عجل لولیک الفرج**************
اول روی اتفاق یا چیزی که عصابانیم کرده فکر میکنم که آیا حق داشتم عصبانی بشم؟؟
بعد اگه جواب مثبت بود.بیشتر عصبانی میشم..تنها کاری که میتونم بکنم میرم تو اتاق تا جایی که میشه تاریکش میکنم چند دیقه ای دراز میکشم..
بعد که آتش خشمم خوابید حسابی گشنم میشه..
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
من وقتی عصبی میشم میرم ی جا که تنها باشم بعدش شروع میکنم ب گریه کرردن و حرف زدن با خدا
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من وقتی عصبی میشم میرم ی جا که تنها باشم بعدش شروع میکنم ب گریه کرردن و حرف زدن با خدا
بستگی داره طرف مقابلم کی باشه .. اگه آبجی یا داداشم باشن دااااااااد میکشم ولی اگه غیر از این دو نفر باشن توی خودم میریزم و بعد گررررررررریه میکنم توی تنهاییم![]()
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥
اگه با طرف دعوا کنم گریه میکنم.. اما اگه همینجوری عصبانی شم فقط اخم میکنم و سعی میکنم جواب طرف رو ندم..
میرم قرآن باز میکنم اینو میخونم!
وَ لَقَدْ كَتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ اْلأَرْضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصّالِحُونَ);(1) و در حقیقت، در زبور پس از تورات نوشتیم كه زمین را بندگان شایسته ما به ارث خواهند برد
اگه خیلی شدید باشه دو رکعت نماز میخونم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)