خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.h نمایش پست ها
      آقا یکی بگه من واقعا احمقم؟
      دارم دیوونه میشم

نه تو این تاپیکو زدی که بهت کمک کنه یا بدترت یا اینکه خودتو الکی مقایسه کنی؟؟؟؟

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من بعد از چهار سال رفتن به قلم چی ، برای رسیدن به ترازهای تا حدود 6900 کافیه شما شدیدا درس بخونید همین ، ولی برای 7000 به بالا علاوه بر شدید خوندن خیلی عوامل دخیل خواهد بود ،پایه درسی ، هوش ، نحوه مطالعه و منابع و... واقعا برای یه همچین ترازی حتی خانواده و دوستان و علاقه به درس هم تاثیر گزاره ، البته من با تقلب و این جور بچه بازیها کاری ندارم من منظورم تراز مردونه گرفتنه که باهاش کنکورت تضمینه ، بعدم یک بار دوبار تراز بالا گرفتن نه ، پیوسته...

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکی به من کمک کنه نمیدونم اصن چرا اینجوری شدم توی خونه کموبیش خوب میخونم ولی وقتی میرم سرجلسه آزمون نمیتونم روی سولا خوب

فکرکنم وفقط 20درصد ازچیزایی که بلدم (ویا حتی کمتر)رو میتونم ازشون سرآزمون استفاده کنم ودرصدایی که میارم اصلن قابل قبول نیستن دربرابر

چیزایی که خوندم یا بلدم .درواقع حتی نمیتونم خوب به سوال داده شده توجه کنم وببینم دقیق چی خاسته شده فقط ازترس اینکه وقت کم نیارم

اولین گزینه ای که بهش نزدیکتره رو میزنم.دارم دیونه میشم باور کنید مطالب رو بلدم وحتی خیلی هم خوب واسه بقیه توضیحشون میدم مثلا ریاضیم

خیلی خوبه همه هم قبول دارن ولی سرآزمون نمیتونم اصلا فکر کنمو جواب بدم وکافیه یه سوال یکم توش ایده باشه...درواقع فقط میتونم سوالارو

سطحی بخونمو ازشون رد شم ولی نباید اینطور باشه چون واقعا بلدمشون ولی نمیدونم چرا...

اصلا انقدربااین کارم گندزدم به آزمونام (این دومیش بود..)که دیگه کسی بهم امید نداره...حتی خودمم کم کم دارم به عقلم شک میکنم...
      ...
      ویرایش توسط Fighter_queen : 08 آبان 1394 در ساعت 23:34

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط perspolis نمایش پست ها
      یکی به من کمک کنه نمیدونم اصن چرا اینجوری شدم توی خونه کموبیش خوب میخونم ولی وقتی میرم سرجلسه آزمون نمیتونم روی سولا خوب

فکرکنم وفقط 20درصد ازچیزایی که بلدم (ویا حتی کمتر)رو میتونم ازشون سرآزمون استفاده کنم ودرصدایی که میارم اصلن قابل قبول نیستن دربرابر

چیزایی که خوندم یا بلدم .درواقع حتی نمیتونم خوب به سوال داده شده توجه کنم وببینم دقیق چی خاسته شده فقط ازترس اینکه وقت کم نیارم

اولین گزینه ای که بهش نزدیکتره رو میزنم.دارم دیونه میشم باور کنید مطالب رو بلدم وحتی خیلی هم خوب واسه بقیه توضیحشون میدم مثلا ریاضیم

خیلی خوبه همه هم قبول دارن ولی سرآزمون نمیتونم اصلا فکر کنمو جواب بدم وکافیه یه سوال یکم توش ایده باشه...درواقع فقط میتونم سوالارو

سطحی بخونمو ازشون رد شم ولی نباید اینطور باشه چون واقعا بلدمشون ولی نمیدونم چرا...

اصلا انقدربااین کارم گندزدم به آزمونام (این دومیش بود..)که دیگه کسی بهم امید نداره...حتی خودمم کم کم دارم به عقلم شک میکنم...
      وای منم همینطور:'(( فارغالتحصیلم گفتم دیگ امسال بدترین ترازم 6000 ولی هر دو دفعه همینو اوردم :'((( یکی بگه چیکار کنمم

5. Top | #20
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط perspolis نمایش پست ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Sarah_sediqi نمایش پست ها
      وای منم همینطور:'(( فارغالتحصیلم گفتم دیگ امسال بدترین ترازم 6000 ولی هر دو دفعه همینو اوردم :'((( یکی بگه چیکار کنمم
      مشکل منم همینه

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      45
      می دونین چیکار کنین ب وقت فکر نکنین وقت مال کسی یه ک قراره 100 بزنه ن منو شما پس نگران وقت نباشین هرچی بلدین خیلی ریلکس بنویس

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام...
      بچه ها من به طور میانگین روزی 4 ساعت مطالعه دارم ولی به شدت توی درسای اختصاصی به خصوص ریاضی فیزیک مشکل دارم
      مشکل از منه یا سوالای قلم چی؟
      ناامید شدم
      4ساعت ی خورده کمه

تست بزن ، تیپ میاد دستت
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام...
      بچه ها من به طور میانگین روزی 4 ساعت مطالعه دارم ولی به شدت توی درسای اختصاصی به خصوص ریاضی فیزیک مشکل دارم
      ناامید شدم
      iq ریاضی تجربی گاج رو تهیه کن
      مشکلت حل میشه

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      منم با اینکه فارغ التحصیلم نمیدونم چرا ترازم تو قلم چی بالا نمیره

اصن نمیدونم چرا اینطوری میشه ولی تا حالا ترازم ب 6000 نرسیده
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

10. Top | #25
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      امان از زیست !

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام...
      ناامید شدم
      اگه فارغ اتاحصیلی که 4 خیلی کمه
      حداقل باید 2 برابرش کنی
      خب برا این که بفهمی مشکل از توئه یا سوالات قلمچی برو ت. کارنامه دومی که رو سایت کانون هس و ببین تو در درس چنتا از سوالای آسون رو از دست دادی
      اگه زیاد باشه مشکل از توئه و اگه کم خب مشکل هم از توئه هم از کانون

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)