خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

چرا دیفرانسیل اینقدر واسم آسونه!!!؟:|

سلام
      یک سوال داشتم دوستان
      من برای دیفرانسیل فقط جزوه معلم رو میخونم که توش تست های مختلف از جمله 94 و .... موجوده
      فصل صفر رو که فقط چند قسمت کوچیکش رو درس داد الان حد و پیوستگیه !
      اما عجیبه برام الان تو حد و پیوستگی فقط راه حل ها طولانیه و اگر نه عین آب خوردن حل میشه و مثل گسسته پیچیدگی نداره ! این طبیعیه ¿ یا چون من منبع تستم فقط معلمه اینجوریه!!!!؟
      مثلا حد ۱ به توان بی نهایت کافیه یکی از پایه کم کنی ضربدر توان کنی خب این الان چه سختی داره که آوردنش تست کنکور !!!!!
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful
      ویرایش توسط GUST : 07 آبان 1394 در ساعت 21:47

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

نقل قول نوشته اصلی توسط java50 نمایش پست ها
      سلام یک سوال داشتم دوستان من برای دیفرانسیل فقط جزوه معلم رو میخونم که توش تست های مختلف از جمله 94 و .... موجوده فصل صفر رو که فقط چند قسمت کوچیکش رو درس داد الان حد و پیوستگیه ! اما عجیبه برام الان تو حد و پیوستگی فقط راه حل ها طولانیه و اگر نه عین آب خوردن حل میشه و مثل گسسته پیچیدگی نداره ! این طبیعیه ¿ یا چون من منبع تستم فقط معلمه اینجوریه!!!!؟ مثلا حد ۱ به توان بی نهایت کافیه یکی از پایه کم کنی ضربدر توان کنی خب این الان چه سختی داره که آوردنش تست کنکور !!!!!
      سلام داداش نه واقعا برای منم راحته به نظرم حسابان سخت تر بود درست نمیگم؟؟؟؟؟ فصل 0 که اب خوردنه برای شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام
      یک سوال داشتم دوستان
      من برای دیفرانسیل فقط جزوه معلم رو میخونم که توش تست های مختلف از جمله 94 و .... موجوده
      فصل صفر رو که فقط چند قسمت کوچیکش رو درس داد الان حد و پیوستگیه !
      اما عجیبه برام الان تو حد و پیوستگی فقط راه حل ها طولانیه و اگر نه عین آب خوردن حل میشه و مثل گسسته پیچیدگی نداره ! این طبیعیه ¿ یا چون من منبع تستم فقط معلمه اینجوریه!!!!؟
      مثلا حد ۱ به توان بی نهایت کافیه یکی از پایه کم کنی ضربدر توان کنی خب این الان چه سختی داره که آوردنش تست کنکور !!!!!
      دیفرانسیل آسون ترین و روتین ترین درس تو بین همه دروس ریاضی رشته ریاضیه به شرطی که تمرین داشته باشی و خوب مطلب بفهمی((که کار ساده ای هستش))

اما شما تو دروس ریاضی پایه و هندسه و گسسته واقعا هر چقدرم تسلط داشته باشین بازم ممکنه سوالاتی بدن که اصلا نتونین حل بکنین!!!

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkh-ana نمایش پست ها
      دیفرانسیل آسون ترین و روتین ترین درس تو بین همه دروس ریاضی رشته ریاضیه به شرطی که تمرین داشته باشی و خوب مطلب بفهمی((که کار ساده ای هستش))

اما شما تو دروس ریاضی پایه و هندسه و گسسته واقعا هر چقدرم تسلط داشته باشین بازم ممکنه سوالاتی بدن که اصلا نتونین حل بکنین!!!
      به نظر شما کسی که رشته تجربیه و میخواد کنکور ریاضی بده کدوم مبحث ها رو میتونه از ریاضی بخونه که پیش نیاز و ... نداشته باشه و تست مستقیم از اون مبحث بیاد ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هر درسی که واسش تمرین و حل مسأله کافی داری
      آسونه

...........
      هر درسی هم که تمرین و حل مسألت کافی نباشه
      هی سرش قر بزنی، سخته نمیفهمم و ...
      واست سخت میشه

..................

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      به نظر شما کسی که رشته تجربیه و میخواد کنکور ریاضی بده کدوم مبحث ها رو میتونه از ریاضی بخونه که پیش نیاز و ... نداشته باشه و تست مستقیم از اون مبحث بیاد ؟
      اگر فقط توی درس ریاضی میپرسی تا این لحظه که من درس دیفرانسیل رو گذروندم مباحث به شدت به هم متصل هست باید از اول فصل 1 شروع کنی به خوندن فصل صفر چرت و پرته درس دیفرانسیل آسون ترین درسیه که تو عمرم از اول دبیرستان دیدم ! حتی از ریاضی ۲ به نظرم آسون تره :\ گسسته به شرط یک منبع خوب میتونه آسون باشه اما دست طراح تو طرح سوال متنوع به شدت بازه ! فصل ۱ گسسته نسبتا سخت ! فصل ۲ نظریه اعداد سخت ترین مبحث ریاضیات هست ! مثلا قضیه فرما که یکی از معروف ترین قضایای گسسته هست ۱۰۰ صفحه اثبات داره فصل ۳ و۴ گسسته هم آسونه
      هندسه تحلیلی فصل ۱ متوسط فصل ۲ هم متوسط فصل ۳ هندسه هذلولی به گفته دوستان سخت و پر تست
      خوبیت گسسته اینه که تنها پیش نیازش آنالیز ترکیبیه و السلام
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

از اول ورودم به دبیرستان تا به حال درسی به این منطقی و مشابهت تست ندیدم‌||
      طراح فقط اعداد رو عوض میکنه!!!!!
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام اقای خندان
      اگه میشه خواهشا این جواب سوال من رو تو اون تاپیکی که در مورد عدم اثبات دنباله گفتید بدید لطفا
      با تشکر
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب شما ادم شاخی هستین ( شوخی کردم)
      رفع اسپم : لابد پایه قوی دارین

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      الان این مشکل مطالعه ی دروسه

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid97 نمایش پست ها
      خب شما ادم شاخی هستین ( شوخی کردم)
      رفع اسپم : لابد پایه قوی دارین
      دیفرانسیل پایه ای که نیاز داره در حد ابتداییه!!! مثل مخرج مشترک گرفتن ضرب کردن و جواب قدر مطلق چی میشه !
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط K0nkurii1111 نمایش پست ها
      الان این مشکل مطالعه ی دروسه
      آخه گفتم شاید چون من منبع تست ندارم این توهم رو دارم !!!
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام داداش نه واقعا برای منم راحته به نظرم حسابان سخت تر بود درست نمیگم؟؟؟؟؟ فصل 0 که اب خوردنه برای شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
      معلم ما فصل ۰ رو هورا کرد ! گفت چرت و پرته کسر متناوب اعشاری و کران بالا و کران پایین و ..رو درس داد اثبات هیچی درس نداد ! ما الان فصل ۱ هستیم
      والا حسابان یه چیزی بود برای خودش !
      دیفرانسیل بدبخت کرک و پرش ریخته !
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

مهندس خندان اینکه معلم اثبات های فصل صفر رو اصلا درس نداد و مستقیم رفت سراغ فصل ۱ مشکلی پیش نمیاد تو کنکور !!؟
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مهندس خندان اینکه معلم اثبات های فصل صفر رو اصلا درس نداد و مستقیم رفت سراغ فصل ۱ مشکلی پیش نمیاد تو کنکور !!؟
      نه بابا فوقش خیلی بخواد سوال بیاد یه سواله که احتمال خیلی زیاد هم نمیاد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن