سلام
من الان دانشجو هستم و معافیت تحصیلی استفاده می کنم می تونم در کنکور دوباره شرکت کنم؟
سلام
من الان دانشجو هستم و معافیت تحصیلی استفاده می کنم می تونم در کنکور دوباره شرکت کنم؟
بله میشه منم دانشجو هستم پیامنورم کنکور شرکت میکنم و دانشگاه جدید که قبول شدم انصراف میدم و مدارکم رو میبیرم دانشگاه جدید ثبت نام میکنم
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
با هر وضعیتی نه! اگه شما ورودی امسال باشی و یه رشته ی روزانه دانشگاه ملی ثبت نام کرده باشی تا 2 سال محرومی! ولی اگه شبانه باشی یا آزاد یا پیام نور مثل من و این آقای بالایی, می تونید کنکور مجدد بدین و در صورت قبولی ,از رشته ی قبلی انصراف و مدارکتونو ببرین دانشگاه جدید و ثبت نام کنین
اگه دانشجوي سراسري روزانه هستيد خير...
در غير اين صورت بله ميتونيد
ویرایش توسط Mr.Hosein : 07 آبان 1394 در ساعت 14:02
من خودم دانشجوی زبان خارجه هستم ازاد دارم سال سومم رو کنکور میدم مشکلی ندارم تا زمانی که معافیت تحصیلی دارم
اگه میخواید شرکت کنید وغیر روزانه اید میتونید دوترم از همون اول تو رشته های غیر پزشکی مرخصی بگیرید و اگه قبول شدید میرید قبل ثبت نام اولیه انصراف میدید و مجددا براتون معافیت تحصیلی هر مقطعی صادر میشه
سلام معافیت تحصیلیم تا97 است وامسال فارغ التحصیل کاردانی ازاد می شوم ایا می توانم در کنور95 شرکت کنم وباز به من معافیت تحصیلی داده می شود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)