با سلام خدمت دوستان گل انجمن الان تقریبا ۸ ماهی میشه من تو انجمن فعالیت میکنم به ندرت تاپیکای خوب مطرح میشه که اونم بعد مدتی به علت کمک نکردن دوستان ادامه دار نیست من تصمیم گرفتم با این که وقتم محدوده به دلیل کنکور ولی همون چند دقیقه وقتی که میام انجمن در جهت کمک به عزیزانی مثل شما باشه که تصمیم گرفتم به دلیل اهمیت درس زیست شناسی با همکاری همدیگه بیایم تست های خوب و حتی تست هایی که خودمون طرح میکنیمو اینجا. قرار بدیم خب این کار خیلی مفیده اولا:شما به بقیه کمک میکنید. ثانیا:این تاپیک میشه یه جمع بندی کنکور از لحاظ تیپ تست های مهم و دام دار که امکان اومدنش هست''
پس. خواهشن با همکاری همدیگه سخت ترین تست ها و بهتریناشو موقع تست زدن گلچین کنید بعد با گوشیتون عکس بگیرید و قرار. بدید این کار ۵ دقیقه هم طول نمیکشه ولی ارزششو داره بازم تاکیید میکنمهمتون برام عزیزید ولی من تایمم محدوده به دلیل درس خوندن پس اگه همکاری نکنید.
دوستان پاسخارو همون روز نزارن و به کلید تست اکتفا کنن که روش فکر بشه همینجا هم پاسخگو ها جواب میدن اگه سوالی مبهم بود با همدیگه به جواب میرسیم خودمم سعی میکنم تست هایی که طرح کردمو قرار بدم اشتباهی بود به بزرگیه خودتون ببخشید'
اسامی دوستانی که با ما همکاری میکنن تو تاپیک قرار داده میشه.
هرماه هم تست های برتر با نام شما در قالب پی دی اف قرار داده میشه.