اگه یه تاپیک ایجاد بشه دانش آموزا نکاتشون رو بفرستن بعد اونجا تو پست اول آرشیو بشه خیلی خوبه
فعلا خودم نمیتونم اگه دوستی وقتشو داره انجام بده
اگه یه تاپیک ایجاد بشه دانش آموزا نکاتشون رو بفرستن بعد اونجا تو پست اول آرشیو بشه خیلی خوبه
فعلا خودم نمیتونم اگه دوستی وقتشو داره انجام بده
حق با دوست اولیه
نه دریچه سینی و نه لانه کبوتری به هیچ وجه دریچه های قلبی نیستند و در رگ ها وجود دارند . بعد اونوقت با چ استدلالی میگین دریچه سینی جز دریچه قلبیه ؟ دریچه های سینی دریچه های سرخرگی ای هستند که در ابتدای آئورت و ابتدای سرخرگ ششی قرار دارن . دقت کنید در ابتدای سرخرگ اند نه اینکه دریچه قلبی باشن !!
دریچه های دهلیزی - بطنی (میترال و 3 لختی) جز دریچه های قلبی هستن که در حد فاصل بین دهلیز ها و بطن هان .
امیدوارم قانع شده باشین
سلاااام ببخشید یه سوال آدنوزین تری فوسفات چیه ؟ فقط لطفا ساده توضیح بدین خیلی ممنون☺
فرستاده شده از SM-J700Hِ من با Tapatalk
[QUOTE=sabaaaiii79;993884]
آدنوزين تري فسفات يا ATP
شامل آدنوزين +سه تا گروه فسفات
خود آدنوزين شامل باز آلي آدنين (A) كه نوعي باز آلي پوريني است و قند ريبوز (نوعي قند ٥ كربنه )
از ATP براي ذخيره ي انرژي و همينطور استفاده از انرژي آن با شكست پيوند ميان فسفات ها تامين ميشود
اگه بازم سوالي بود بپرس !!
ویرایش توسط Behnam10 : 20 مهر 1395 در ساعت 18:56
سلام آقای زارع.
ببخشید یه سوال داشتم.باتوجه به شکل کتاب درسی توی فصل 3 زیست دوم
میتونیم بگیم بخشی از اوند ها(آبکشی)در پوست ساقه قرار دارند؟
توی قلمچی کرامت سوال داده درست گرفته!!
بعد متن کتاب که باهاش در تضاده،متن کتاب همون صفحه +صفحه بعدش میگه که آوند ها در استوانه مرکزی اند!
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)