خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 33
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      اتفاقا منم اینجور حساب کردم که به گزینه 3 رسیدم .. ولی منطقیش نظر گاجه احتمالا .. خیلی سبزم پس گفته اول میره بالا بعد میاد پایین دیگه ؟
      بله

2. Top | #17
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      سوال دوم یکی از مسایل هالیدیه

.screenshot-25-.jpg

فقط باید سرعت رو خودتون به دست بیارید.

کزینه 4 درسته
      ویرایش توسط walterwhite : 06 آبان 1394 در ساعت 17:25

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط walterwhite نمایش پست ها

.برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Screenshot (25).jpg
مشاهده: 48
حجم: 98.8 کیلو بایت

حدس میزدم

4. Top | #19
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها
      خیلی سبز میگه به خاطر شتاب اولیه اش بالون میره بالا و کیسه هم هم سرعت بالون هست در ارتفاع 10 متری بعد وقتی رها میشه سرعت اولیه اش سرعت بالون و شتابش g است.
      مشکل اینجاست که چرا شتاب حرکت به سمت پایین برایند g و شتاب اولیه نیست؟؟!
      وقتی جسم از بالون جدا شد، تنها نیروی وارد به اون، نیروی وزن است. پس شتاب بعد رها شدن از بالون میشه 10. و ربطی به شتاب اولیه‌ی نداره.
      جواب سوال 4 رادیکال 15 میشه.

5. Top | #20
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد نادری نمایش پست ها
      وقتی جسم از بالون جدا شد، تنها نیروی وارد به اون، نیروی وزن است. پس شتاب بعد رها شدن از بالون میشه 10. و ربطی به شتاب اولیه‌ی نداره.
      جواب سوال 4 رادیکال 15 میشه.
      درسته جناب نادری .. اول که حسابش کردم یادم نبود ولی بعدش یادم افتاد به قبلا که این سوالو دیدم .. جز خلاصه نویسیم بود سوال مفهومی و جالبی واسم بود

6. Top | #21
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از دوستان ولی:
      تفرقه ای که گفتم از اینجا شروع میشه! تو سوال اول بعضیا میگن چون مشخص نشده خازن به مولد وصله یا نه دوتا فرض داریم که تو یکیش(ولتاژ ثابت) میشه 10 جواب و تو دیگری (بار ثابت) جواب میشه 20 پس سوال غلطه!!!
      در مورد سوال دوم هم گزینه 4 میگن صحیحه در حالی که یه عده گزینه 2 رو قبول میکنن تفاوت استدلالشون هم در تاثیر شتاب بالون هنگام پایین اومدن بر g هنگام فروده!
      حالا من بیشتر از اینکه به دنبال جواب باشم دنبال اینم که کدوم استدلال ها درست تره؟(راستی من این سوال ها رو از کتب معتبری گرفتم و جواب اونها رو با جواب مردم مقایسه کردم شد اینی که بالا گفتم!)
      خازن چه به مولد وصل باشه، چه نباشه، اختلاف پتانسیل صفحاتش ثابت میمونه. بار صفحات موثر نصف میشه. ظرفیت هم نصف میشه.
      پس تغییر انرژی 10 ژوله. گزینه 1.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      اتفاقا منم اینجور حساب کردم که به گزینه 3 رسیدم .. ولی منطقیش نظر گاجه احتمالا .. خیلی سبزم پس گفته اول میره بالا بعد میاد پایین دیگه ؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط walterwhite نمایش پست ها

.برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Screenshot (25).jpg
مشاهده: 48
حجم: 98.8 کیلو بایت

کزینه 4 درسته
      خازن چه به مولد وصل باشه، چه نباشه، اختلاف پتانسیل صفحاتش ثابت میمونه. بار صفحات موثر نصف میشه. ظرفیت هم نصف میشه.
      پس تغییر انرژی 10 ژوله. گزینه 1.
      ممنون آقای نادری! لطفا این دوتا حرفی رو که میزنم برام تائید یا رد کنید.
      1- در خازن بار ذخیره شده در خازن متناسب با سطح مقابل دو صفحه آن است(چون اساس باردار شدن بر مبنای القای صفحات مقابل است؟!)
      2- در سوال دوم بعد از جدا شدن کیسه از بالون جسم تحت سرعتی که در زمان اتصال به بالون گرفته 2 متر دیگر هم بالا میرود(ارتفاع اوج) و پس از تنها بر اثر نیروی وزن به سمت پایین سقوط آزاد میکند.
      @

ویرایش توسط jarvis : 06 آبان 1394 در ساعت 19:03

8. Top | #23
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون آقای نادری! لطفا این دوتا حرفی رو که میزنم برام تائید یا رد کنید.
      1- در خازن بار ذخیره شده در خازن متناسب با سطح مقابل دو صفحه آن است(چون اساس باردار شدن بر مبنای القای صفحات مقابل است؟!)
      2- در سوال دوم بعد از جدا شدن کیسه از بالون جسم تحت سرعتی که در زمان اتصال به بالون گرفته 2 متر دیگر هم بالا میرود(ارتفاع اوج) و پس از تنها بر اثر نیروی وزن به سمت پایین سقوط آزاد میکند.
      محمد نادری
      بار ذخیره شده برمیگرده به اختلاف پتانسیل دو سر مولد متصل به خازن که مولد برای فرستادن بارها به طرف خازن انرژی مصرف میکنه. ارتباطی به مساحت صفحات نداره.
      بله گلوله 2 متر میره تا به نقطه اوج برسه.

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بار ذخیره شده برمیگرده به اختلاف پتانسیل دو سر مولد متصل به خازن که مولد برای فرستادن بارها به طرف خازن انرژی مصرف میکنه. ارتباطی به مساحت صفحات نداره.
      بله گلوله 2 متر میره تا به نقطه اوج برسه.
      پس چطور با نصف شدن مساحت در صورت قطع ولتاژ (ثبات بار)انرژی 10 ژول کم میشه؟ در اینصورت پاسخ صحیح نیست!
      ببخشید دوست دارم تا هستید یه چیزی یاد بگیرم!

10. Top | #25
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پس چطور با نصف شدن مساحت در صورت قطع ولتاژ (ثبات بار)انرژی 10 ژول کم میشه؟ در اینصورت پاسخ صحیح نیست!
      ببخشید دوست دارم تا هستید یه چیزی یاد بگیرم!
      من اینجور استدلال کردم که با جابه جا کردن صفحات، توزیع بار صفحات به هم نمیخوره.
      اگه اینجور باشه، میدان بین صفحات همون مقدار قبلی خواهد بود و همین طور اختلاف پتانسیل.

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اگه اینجور باشه، میدان بین صفحات همون مقدار قبلی خواهد بود و همین طور اختلاف پتانسیل.
      استاد همه ی اجسام بعد از رها شدن در ارتفاع شتابشون به 9.8 میرسه ؟ جرم جسم در چه چیزی تاثیر داره ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      لطفا متن زیر رو بخونید

ohck.jpg

13. Top | #28
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لطفا متن زیر رو بخونید

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: ohck.jpg
مشاهده: 35
حجم: 35.9 کیلو بایت
      همون رابطه‌ی که انرژی رو بر حسب ظرفیت و بار نوشتی، نشون میده که اگه بار تغییر نکنه، انرژی خازن باید در حالت دوم بیشتر از حالت اول باشه، که این امکان نداره. بهترین دلیل در نظر گرفتن حالت حدی هست.

14. Top | #29
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      استاد همه ی اجسام بعد از رها شدن در ارتفاع شتابشون به 9.8 میرسه ؟ جرم جسم در چه چیزی تاثیر داره ؟
      در فیزیک دبیرستان که ما اجسام رو ذره در نظر میگیریم و شتاب سقوط آزاد برای همه اجسام یکیه.

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در فیزیک دبیرستان که ما اجسام رو ذره در نظر میگیریم و شتاب سقوط آزاد برای همه اجسام یکیه.
      آقای نادری این سوالم رو هم لطفا جواب بدید(میدونم خیلی رودارم اما کنکوریم و بی نوا شما خودتون ببخشید!)
      untitled.jpg

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن