من تو ریاضی ضعیفم و دارم از روی گام به گم های منتشران میخونم ریاضی و فیزیک رو به نظرتون برای اول کار خوبه؟
بعد از این به نظرتون خیلی سبز جواب میده؟
خیلی سبز+آموزش جامع(جلد1)مبتکران
خیلی سبز +بانک طلایی تست(جلد2)مبتکران
خیلی سبز +هردو جلد مبتکران
خیلی سبز جامع و کافیه
من تو ریاضی ضعیفم و دارم از روی گام به گم های منتشران میخونم ریاضی و فیزیک رو به نظرتون برای اول کار خوبه؟
بعد از این به نظرتون خیلی سبز جواب میده؟
خیلی سبز جامع....مهروماه جامع....تخته سیاه پایه و پیش....کوله پشتی...این منابعو ب ترتیب پرطرفداربودن نوشتم....البته تخته سیاه طرفدار کمتری داره ولی بسیار کتاب خوبیه...اینارو ببینیند و یکیشو انتخاب کنید
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
سلام میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟
من بین الگو ریاضی دوم و سوم با گاج دوم و سوم موندم
الانم خیلی سبزو دارم برای کار بیشتر میخوام امسال ریاضیم کمترین تخصصیم شد(تقریبا34)میخوام بیشتر وقت بزارم روش و کار کنم
من گاج داشتم،خیلی خوب بود،ازمونا ۷۰-۸۰میزدم
ابی قلمچی هم خوبه،اما گاج بهتره
خلی سبز سال سوم اموزشش هم داشتم عالی بود،درسنامه و تمرین و تست و مثال،واقعا خوب بود
خیلی روون هم توضیح داده بود،مولفش هم اقای علی بیطرفان
واس ریاضی 3 چی پیشنهاد میکنید؟؟ امسال نهایی دارم
نظرتون درباره ی این چطوره؟؟ ریاضی 3 خیلی سبز بیطرفان برای اموزش + گاج محوری و سوم خیلی سبز موینی (تست) که هنوز نیومده
کتابای جامع امسال بگیرم؟؟؟
30سال کنکورآبی کانون
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
اگه بتونی اون قسمتهایی که مهروماه اضافی گفته رو تشخیص بدی و نخونیشون مهرماه خوبه
ولی در کل خیلی سبز بهتره مخصوصا که ویرایش هم کرده جدیدا
خیلی سبز+مهر وماه...
خیلی سبز بچه ها اکثرا باهاش حال میکننن ولی سوالای مهر وماه خیلی ایده دار تره من چاپ91شو دارم مهر وماه ولی سوالای کنکورو کامل پوشش میده اما متاسفانه شاهد هستیم هرسال مولفا که کتاباررو ویرایش میکنن کلی نکته الکی اضافه میکنن که سوالای کنکورو با نکته های میانبر حل کنن واین یعنی عمق فاجعه...
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
دوستان خواهشا به نظر سنجی هم ی نگاهی بکنید![]()
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
لطفا نظر سنجی رو کامل کنید.
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
من هفته پیش رفتم کتابفرشی کتاب جامع بگیرم قصدم رو خیلی سبز بود اقاهه گفت اگه ریاضیت خیلی ضعیفه اینو نگیر تخته سیاه بگیر..منم تخته سیاه گرفتم احتمالش خوندم اصلا تستاش خوب نبود ولی درسنامش خوبه..بچه ها بنظرتون برم خیلی سبز بگیرم؟؟؟من ریاضیم تقریبا ضعیفه از پایه..ولی حتما میخام پزشکی بیارم..میشه کمک کنید؟؟؟اینجوری پول هدر دادان نیست؟؟/دیگه روم نمیشه پول بگیرم..![]()
<br>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)