سلام.
قصد دارم برای اربعین برم کربلا .رفتم دانشگاه گفت باید از طرف کاروانی که میخوای بری باید نامه بیاری.
حالا من که میخوام با چند نفر از اعضای خانواده خودمون بریم چجوریه مسئله ام؟
کلا مراحلش گرفتن پاپورت دانشجویی چجوریه؟
سلام.
قصد دارم برای اربعین برم کربلا .رفتم دانشگاه گفت باید از طرف کاروانی که میخوای بری باید نامه بیاری.
حالا من که میخوام با چند نفر از اعضای خانواده خودمون بریم چجوریه مسئله ام؟
کلا مراحلش گرفتن پاپورت دانشجویی چجوریه؟
ویرایش توسط emprator227 : 05 آبان 1394 در ساعت 02:19
سلام داداش، به سلامتی ان شاء الله
تا حالا پاسپورت دانشجویی نشنیدم داداش
من خودم که پارسال خواستم برم ، برای گرفتن پاسپورت رفتم پلیس + 10 قسمت صدور پاسپورت ، گفتم میخوام پاسپورت بگیرم و اینا ، یه پوشه ای چیزی دادی اطلاعاتم رو پر کردم و خلاصه بهش دادم ، بعد مسئولش که یه سرهنگ بازنشسته بود بهم گفت : شما باید مجوز خروج از کشور بگیری چون شما مشمول سربازی هستی و اینا
خلاصه با یه برگه که آخرین وضعیت تحصیلیم و معافیت تحصیلیم رو مشخص میکرد رفتم نظام وظیفه شهرمون ، همون اداره نظام وظیفه که در شهرک ابوذر وقتی به سمت تپ سلام میری رو میگم ، خلاصه رفتم پیش مسئول اونجا طرف گفت :
برای گرفتن مجوز خروج از کشور باید 2 میلیون تومن به حسابمون در بانک قوامین واریز کنی تا مجوز خروج صادر بشه برات و تا پاسپورت برای شما صادر کنن ، هیچی دیگه مجوز خروج رو صادر کردن بردم دوباره پلیس + 10 ، سرهنگ گفته آفرین پسرم حالا شد ، هیچی دیگه ثبت سیستمش کرد و اثر انگشت گرفت و ... بعد از 5 6 روز هم پاسپورت اومد در خونه
البته باز برای گرفتن ویزا رفتیم سفارت عراق واقع در پل استقلال ـ بلوار فردوسی ، باز گفتن باید برین آزمایش HIV بدین و 40 دلار هم اونجا برای صدور ویزا بدین و خلاصه همه کاراش رو کردیم بعد از 2 3 روز رفتم ویزا هم ردیف شد
سوال دیگه ای بود در خدمتم داداش
من فارغ التحصیلم داداشی
شما اول برو پلیس + 10 قسمت صدور پاسپورت بگو میخوام برای گرفتن پاسپورت اقدام کنم
کارای اولیه اش رو انجام میدی ، باید 70 80 هزار تومان واریز میکنی به شماره حسابی که میگن ، بعد اون فرماشون رو که پر کردن اطلاعاتت هست رو پر میکنی خلاصه میری پیش مسولش بهت میگه ؛
چون شما مشمول سربازی هستی یا باید کارت پایان خدمت داشته باشی یا برگه معافیت تحصیلی یا ... ، اگرم که زیاد گیر داد و گفت باید بری از اداره نظام وظیفه مجوز خروج بگیری هیچ راهی نیست باید بری به همون آدرسی که گفتم 2 میلیون تومان ناقابل واریز کنی (البته شاید امسال بیشتر هم شده باشه بازم دقیق نمیدونم) به حسابشون تو بانک قوامین و کاراش رو انجام بدی تا برات مجوز صادر کنن ، بعد از 1 2 روز میری اداره پلیس مهاجرت و گذرنامه شهر مسول اداره مجوز خروج رو برات از سیستمش پرینت میزنه بعدش مهر و امضاش میکنه شما اون مجوز رو میبری پلیس + 10 میگی لطف کنین پاسپورت رو صادر کنین ( البته یکم اعصاب آدم رو بهم میزنه ولی خب چاره ای نیست ، خودم دیوانه شدم همش از این اداره باس بری اون اداره)
خلاصه شما تاریخ خروج از کشور رو به مسول اداره نظام وظیفه شهر میگی برات تو پروندت ثبت میکنه ، وقتی که پاسپورتت رو مسول پست آورد در خونتون یک برگه داخل اون پاکت پاسپورت هست که این شکلیه ؛
البته من تاریخ خروج و ورود رو از 93/09/13 تا 93/10/03 گفتم برام ثبت کنه ، در ضمن این عکس مجوز خروج نیستش ، برگه مجوز خروج نصف برگه آ 4 هست که باید به مسول پلیس + 10 تحویل بدی
این برگه رو یه کپی چیزی بزن ازش با خود خواستی بری عراق ببر البته برگه مهمی نیست حالا شاید لازم شد ، البته من بردم و لازمم نشد
خوش بگذره داداشی، ما رو هم دعا کنی یادت نشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)