خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

بعد از پنچ‌ ترم دانشجو بودن،کنکور یا دانشگاه آزاد؟

سلام،
      من دانشجوی ترم پنچ مهندسی مکاترونیک دانشگاه صنعتی شاهرود هستم، الان که دو سال از تحصیلم تو این رشته می گذره و‌ توقعاتی که من از این رشته و دانشگاه داشتم، حتی کمترینش هم از دانشگاه برآورده نشد و من خیلی سرخورده و افسرده شدم، وهمچنین سختی بیش از اندازه رشته خیلی منو اذیت کرد و‌معدلم افتضاح شده، حالا بعد از پنچ ترم این رو با قاطعیت می دونم که دیگه هرگز نمی خوام تو این رشته و دانشگاه بمونم، حالا من سر یه دوراهی موندم :
      ۱. برم دانشگاه آزاد شاهرود رشته صنایع ( به نظرم توقعی که من از مکاترونیک داشتم بیشتر تو این رشته برآورده می شه و من به این رشته علاقه مند شدم) بخونم یا
      ۲. دوباره کنکور کارشناسی بدم و صنایع رو تو دانشگاهی که از اول تو‌آرزوش بودم یعنی امیر کبیر رشته صنایع رو بخونم
      حالا معایب و مذایای این دو انتخاب که من رو سر دوراهی قرار داده اینه که من با خودم می گم اگه ازاد بخونم می تونم هرچه زود تر از شر لیسانس خلاص بشم و با معدل عالی فوق بیام تهران و دکتری هم برای خارج از کشور اقدام کنم
      وحالا بدیه این انتخاب اینه که بخوام همین فردا برم ثبتنام دانشگاه آزاد تا پایان کارشناسی سه سال دیگه باید تو این شهر باشم و اینکه من با خودم فکر می کنم من فعلا هیچ علاقه ای به رفتن از ایران ندارم و دوست دارم حتی اگه شده فقط تا لیسانس بخونم اما یه دانشگاه خوب، من بیشتر عاشق جو امیر کبیرم و محیط این دانشگاه و طرز تفکر بچه های این دانشگاه رو خیلی دوست دارم، نمی دونم این فکر ،فکر بچه گانه ای هست یا نه،
      از اون طرف اگه بخوام کنکور بدم بدبختی های داره که خودتون می دونید،مثل اینکه شاید اون چیزی که می خوام قبول نشم ، شاید دوباره تصوراتی که از امیر کبیر دارم فقط یه تصور باشه و دوباره تو ذوقم بخوره و شاید بعد از کنکور هیچ درسیم طتبیق نخوره و باید از صفر شروع کنم و .... این تفکرات خیلی اذیتم می کنه
      دوستان واقعا می خوام منو تو این مورد راهنمایی کنید تا از این بلاتکلیفی در بیام و چند سال بعد افسوس نخورم که آسون ترین راه رو انتخاب کردم و الان پشیمونم،
      ممنون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کنکور دادن واسه تو ک چند سال دور بودی سخته ولی اگه میدونی ک میتونی کنکور بده.به نظرت مهندس صنایع امیرکبیر با دانشگاه آزاد ی جوره؟از هرنظر بهتره امیرکبیر تازه با آدمای مهمی آشنا میشی و بازارکارت هم بهترمیشه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوباره کنکوردادن واقعا سخته یه اراده ی محکم میخاد سعی کن تو همین رشته لیسانستوبگیروبعدارشد یه رشته دیگه بخون.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن