سلام دوستان
من فارغ التحصیل هستم ، رشتم تجربیه و در آزمونهای کانون شرکت میکنم (!)
اما نمیدونم چرا هرچی میخونم به ازمون نمیرسم!میانگین مطالعم روزی 10 تا 12 ساعته
و به نظر خودم نه وسواس دارم و نه تعدد منابع اما هرچی میخونم به ازمون نمیرسم! یا یکی دو درسو کاملا نمیرسم یا همه نصفه و نیمه میمونه! به عنوان مثال دیروز از ساعت 9ونیم صبح تا 2ونیم بعدازظهر (حدود 4.5 ساعت) فقط صفحه 20 تا 33 زیست (کتاب + درسنامه الگو)+ تست تنظیم بیان ژن گاج خوندم یا مثلا از ساعت 4 تا 8 (حدود 4 ساعت) بعدازظهر فقط شیمی پیش (از اول عوامل تا اول الودگی درسنامه مبتکران + نصف تستاش) طول کشید!
چندین بار تا حالا امتحان کردم با سرعت بیشتر ازین نمیتونم بخونم... هم تمرکز کامل دارم و هم وضعیت تحصیلیم نسبتا خوبه ، اما نمیدونم چرا وقت کم میاررم! از دوستام کسایی هستن که با همین ساعت مطالعه سه تا ازمون بعد رو هم تموم کردن و یا کسایی هستن که مدرسه میرن و دقیقا با نصف ساعت مطالعه من کل مباحث ازمونو تموم میکنن و تراز خوبی هم میگیرن.
دیگه واقعا کلافه شدم احساس میکنم اگه همینطور پیش بره کلا از کنکور عقب میمونم!
نمیدونم دیگران چطور اینقدر سریع درس میخونن در صورتی که من با حداکثر سرعتم و خوندن کامل نکات و تست زنی (که ب طور استاندارد برای یادگیری تست زنی حدود دو برابر زمان دفترچه کنکور و کانون وقت میگیره) وقت کم میارم!
من برای این ازمون زیست و شیمی ( با مطالعه زیاد) و ریاضی (ریاضیم خوبه کلا) به زور میرسم ولی فیزیک اصلا نمیرسم تستای گاج میکرو رو بزنم و عمومی ها هم فوقش شب ازمون ی نگاه بندازم!
هرچی فکر میکنم نمیدونم مشکل از کجاستشما میدونید؟ لطفا راهنماییم کنید.