خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lvjqd نمایش پست ها
      سلام

ميشه لطفا توضيح بيشتري در مورد خانه كنكور عارف بديد يا فايلي از دفترچه برنامه ريزي اون رو اينجا بزاريد يا پ.خ كنيد.
      خانه کنکور تقریبا مثل کتابخونست اما روی درس خوندن نظارت کامل دارن و ی خورده سخت گیرن! البته تو مشهد فقط هست تو شهرای دیگه نمیدونم... اگه اطلاعات بیشتری میخاستی پ.خ بده

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Younes نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من فارغ التحصیل هستم ، رشتم تجربیه و در آزمونهای کانون شرکت میکنم (!)

اما نمیدونم چرا هرچی میخونم به ازمون نمیرسم! میانگین مطالعم روزی 10 تا 12 ساعته و به نظر خودم نه وسواس دارم و نه تعدد منابع اما هرچی میخونم به ازمون نمیرسم! یا یکی دو درسو کاملا نمیرسم یا همه نصفه و نیمه میمونه! به عنوان مثال دیروز از ساعت 9ونیم صبح تا 2ونیم بعدازظهر (حدود 4.5 ساعت) فقط صفحه 20 تا 33 زیست (کتاب + درسنامه الگو)+ تست تنظیم بیان ژن گاج خوندم یا مثلا از ساعت 4 تا 8 (حدود 4 ساعت) بعدازظهر فقط شیمی پیش (از اول عوامل تا اول الودگی درسنامه مبتکران + نصف تستاش) طول کشید!

چندین بار تا حالا امتحان کردم با سرعت بیشتر ازین نمیتونم بخونم... هم تمرکز کامل دارم و هم وضعیت تحصیلیم نسبتا خوبه ، اما نمیدونم چرا وقت کم میاررم! از دوستام کسایی هستن که با همین ساعت مطالعه سه تا ازمون بعد رو هم تموم کردن و یا کسایی هستن که مدرسه میرن و دقیقا با نصف ساعت مطالعه من کل مباحث ازمونو تموم میکنن و تراز خوبی هم میگیرن.

دیگه واقعا کلافه شدم احساس میکنم اگه همینطور پیش بره کلا از کنکور عقب میمونم!

نمیدونم دیگران چطور اینقدر سریع درس میخونن در صورتی که من با حداکثر سرعتم و خوندن کامل نکات و تست زنی (که ب طور استاندارد برای یادگیری تست زنی حدود دو برابر زمان دفترچه کنکور و کانون وقت میگیره) وقت کم میارم!
      من برای این ازمون زیست و شیمی ( با مطالعه زیاد) و ریاضی (ریاضیم خوبه کلا) به زور میرسم ولی فیزیک اصلا نمیرسم تستای گاج میکرو رو بزنم و عمومی ها هم فوقش شب ازمون ی نگاه بندازم!

هرچی فکر میکنم نمیدونم مشکل از کجاست شما میدونید؟ لطفا راهنماییم کنید.
      داداش والا خودمم همین مشکلو دارم ولی الان یه بحث مهمتر دیدم که سوال پیش اومدواسم...این دیپلم مجدد ک گرفتی چیکار کردی چه جوری بود کی میشه ثبت نام کرد فقط میشه امتحانش داد فقط دی؟؟؟؟؟

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nastaran74 نمایش پست ها
      داداش والا خودمم همین مشکلو دارم ولی الان یه بحث مهمتر دیدم که سوال پیش اومدواسم...این دیپلم مجدد ک گرفتی چیکار کردی چه جوری بود کی میشه ثبت نام کرد فقط میشه امتحانش داد فقط دی؟؟؟؟؟

من شهریور گرفتم البته فیزیک و ادبیاتو باید دی امتحان بدم اطلاعات کامل لینک زیر:
      http://forum.konkur.in/thread14421-246.html

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      منم نمیتونم واسه آزمونا همه ی درسا رو تموم کنم .. فارغ التحصیلم هستم .دارم دیوونه میشم
      I Never give up ∞

5. Top | #20
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      شما مشکل عدم تمرکز دارید
      به روان پزشک مراجعه کنید
      اگه وقت داشته باشید میرید نوروفیدبک اگرم بخوایید قرص میده که زودترم نتیجه میده
      بعدم شما به طورکلی داری میگی 10 ساعت وگرنه وقت تلف شدتون وسطش بالاست و ببخشیدا به نظرم بیشتر دور خودتون میچرخید
      موفق باشید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن