خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Unhappy کنکور انسانی یا ریاضی یا تجربی ؟

سلام.من فارغ التحصیل تجربی ام.عایا میشه هم کنکور انسانی بدم هم تجربی؟یا انسانی و ریاضی؟ اگه نمیشه به نظرتون انسانی بدم یا ریاضی؟کدومش برا یه دختر بهتره؟قبولی کدومش راحت تره؟اخه درسای ریاضی و تجربی اشتراک زیادی دارن فقط بحث ریاضیه که متفاوته و کلا ریاضیو جواب ندم چی؟رشته های خیلی تاپی نمیخوام قبول بشم برا یه دختر تو رشته ی ریاضی یا انسانی چه رشته ای هست که مناسب باشه و قبولیش هم راحت تر؟؟توروخدا کمکم کنید موندم چیکار کنم از قبولی تو رشته تجربی که کلا نا امید شدم چون پارسال زحمت کشیدم و رتبه م افتضاح شد.اگه کنکور انسانی یا تجربی بدم تکلیف سوابق تحصیلیم چی میشه اونوقت؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simam نمایش پست ها
      سلام.من فارغ التحصیل تجربی ام.عایا میشه هم کنکور انسانی بدم هم تجربی؟یا انسانی و ریاضی؟ اگه نمیشه به نظرتون انسانی بدم یا ریاضی؟کدومش برا یه دختر بهتره؟قبولی کدومش راحت تره؟اخه درسای ریاضی و تجربی اشتراک زیادی دارن فقط بحث ریاضیه که متفاوته و کلا ریاضیو جواب ندم چی؟رشته های خیلی تاپی نمیخوام قبول بشم برا یه دختر تو رشته ی ریاضی یا انسانی چه رشته ای هست که مناسب باشه و قبولیش هم راحت تر؟؟توروخدا کمکم کنید موندم چیکار کنم از قبولی تو رشته تجربی که کلا نا امید شدم چون پارسال زحمت کشیدم و رتبه م افتضاح شد.اگه کنکور انسانی یا تجربی بدم تکلیف سوابق تحصیلیم چی میشه اونوقت؟؟؟
      فقط دریک رشته میتونین ثبت نام کنید-انسانی ب مراتب خیلی راحتر از تجربی هس-در مورد سوابق تحصیلیتون هم فقط درسهای مشترک به میزان 6.85 تاثیر داره

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir200012 نمایش پست ها
      فقط دریک رشته میتونین ثبت نام کنید-انسانی ب مراتب خیلی راحتر از تجربی هس-در مورد سوابق تحصیلیتون هم فقط درسهای مشترک به میزان 6.85 تاثیر داره
      یعنی نمیشه انسانی با یکی از رشته های تجربی وریاضی همزمان؟؟ انسانی یا ریاضی بهتره برا من که رشته م تجربیه؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      از بین رشته های اصلی ( تجربی - ریاضی و انسانی ) فقط در یک رشته میتونید کنکور بدید ولی میتونید در کنار یکی از این رشته ها در رشته زبان ، هنر و یا هر دو هم شرکت کنید
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

ویرایش توسط Sajjad.SK7 : 04 آبان 1394 در ساعت 11:52

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه.
      دوست من امسال هم کنکور ریاضی داد و هم تجربی

بستگی به خودتون داره که تو کدوم درس ها تبهر دارید

تو کنکور ریاضی- ریاضی ضریب 12 داره و نزنی رتبت افتضاح میشه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      از بین رشته های اصلی ( تجربی - ریاضی و انسانی ) فقط در یک رشته میتونید کنکور بدید ولی میتونید در کنار یکی از این رشته ها در رشته زبان ، هنر و یا هر دو هم شرکت کنید
      حالا به نظرت انسانی بدم یا ریاضی؟ قبولی هنر اسونه؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali-sha نمایش پست ها
      میشه.
      دوست من امسال هم کنکور ریاضی داد و هم تجربی

بستگی به خودتون داره که تو کدوم درس ها تبهر دارید

تو کنکور ریاضی- ریاضی ضریب 12 داره و نزنی رتبت افتضاح میشه
      ریاضی وتجربی با هم؟مگه میشه؟ دوتا نظری که با هم نمیشه.من کلا ریاضیم ضعیفه تو کنکور تجربی هم ریاضی جواب ندادم ولی خب تو تخمین رتبه سایت کانون امتحان کردم ریاضی رو صفر بزنم با اون حدودی که عمومیا رو میزنم رتبه م حدود13هزار میشه

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا بفکر دانشگاه آزاد نیستین ؟ یعنی رشته هایی مثله بهداشت و اتاق عملم موفق نشدین در بیاین ؟ تجربی خوبیش اینه که طرح داره .. از انسانی رشته حسابداری و حقوق شنیدم خوبه .. ریاضیم که پارتی زیاد توش دخیله .. نمیدونم دانشگاه فرهنگیان هنوز جذب میکنه یا نه .. ولی اونم گزینه مناسبیه واسه دبیری

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      چرا بفکر دانشگاه آزاد نیستین ؟ یعنی رشته هایی مثله بهداشت و اتاق عملم موفق نشدین در بیاین ؟ تجربی خوبیش اینه که طرح داره .. از انسانی رشته حسابداری و حقوق شنیدم خوبه .. ریاضیم که پارتی زیاد توش دخیله .. نمیدونم دانشگاه فرهنگیان هنوز جذب میکنه یا نه .. ولی اونم گزینه مناسبیه واسه دبیری
      دانشگاه ازاد پول میخواد برادر شما میدونی ترمی چنده؟/شنیدم که سالی پنج تمن تو شهر خودمون هم ازاد پیراپزشکی نداره نمیتونم شهر دیگه ای هم برم

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دانشگاه ازاد پول میخواد برادر شما میدونی ترمی چنده؟/شنیدم که سالی پنج تمن تو شهر خودمون هم ازاد پیراپزشکی نداره نمیتونم شهر دیگه ای هم برم
      رشته های دیگه کمتره ... حداکثر ترمی 1.5 تویه مهندسی ... منظورم پیراپزشکی دولتی بود .. در کل هدفت از تحصیل چیه ؟ کار یا پرستیژ ؟ اگه پرستیژه تقریبا مهندسی بد نیست ولی کار واسش بدون پارتی کمه .. حقوقم رشته کاربردیه .. ولی کار دولتی پیراپزشکی بهتره

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رشته های دیگه کمتره ... حداکثر ترمی 1.5 تویه مهندسی ... منظورم پیراپزشکی دولتی بود .. در کل هدفت از تحصیل چیه ؟ کار یا پرستیژ ؟ اگه پرستیژه تقریبا مهندسی بد نیست ولی کار واسش بدون پارتی کمه .. حقوقم رشته کاربردیه .. ولی کار دولتی پیراپزشکی بهتره
      شما میدونی ازاد مامایی یا علوم ازمایشگاهی چنده؟

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما میدونی ازاد مامایی یا علوم ازمایشگاهی چنده؟
      نه نمیدونم ... میتونی به دانشگاه آزاد زنگ بزنی بپرسی .. همین علوم آزمایشگاهی میتونی بعدا آزمایشگاه بزنی اگه دکتراشو بگیری با کمک چند تا متخصص دیگه مثله خون شناسی و ...
      ویرایش توسط newpath : 04 آبان 1394 در ساعت 12:56

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همزمان نمیشه
      ولی ایانکه مدوم بدی بستگی به خودت داره
      هر کدوم مزایا و معایبی دارن
      علاقتو در نظر بگیر
      دیگه الآن رشته ای نیس که منحصر به پسرا باشه

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه نمیدونم ... میتونی به دانشگاه آزاد زنگ بزنی بپرسی .. همین علوم آزمایشگاهی میتونی بعدا آزمایشگاه بزنی اگه دکتراشو بگیری با کمک چند تا متخصص دیگه مثله خون شناسی و ...
      مرسی از جواباتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن