خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

آیا از الان زمین شناسی بخوانیم ؟ _ بهترین فصول زمین شناسی

آيا زمين شناسي بخوانيم ؟

طرح اين سوال از آنجايي خيلي جدي ميشه كه به غلط پيش برخي از كنكوريها و مشاوران كم تجربه جا افتاده كه از كنكور٩٤ و زين پذيرش پس پزشكي، دندان كشوري شدن و اين يعني رتبه كشوري شما ملاك هست و اگر زمين بالا بزني رتبه كشوري خوبي خواهي داشت و اين به قبولي پزشكي و دندانپزشكي هم كمك ميكنه ؛ حتي برخي جاها براي حساس تر كردن ماجرا و شايد پر كردن كلاس هاي كنكور درس زمين شناسي ادعا مي كنند كه ضريب اين درس قرار تغيير كنه و ...
      درصورتيكه صحيح عبارت بالا اين هست كه پذيرش دكتراي حرفه اي رشته تجربي از امسال به بعد بوم كشوري و برابر شده و ديگه جريان پر شدن ٦٠٪ بومي گزيني ٩ بوم ناحيه و ٥ بوم قطب براي اين رشته ها ملاك نيست و همه شهرها و استان هاي ايران از شانس برابر و بهتري براي قبولي برخوردارند .
      وگرنه ضريب زمين شناسي براي زير گروه يك همچنان صفر است و رتبه و نمره كل در هر زير گروه ملاك پذيرش در آن رشته است و نه رتبه كشوري ....
      البته همين جريان مدل پذيرش بوم كشوري براي همه رشته محل هاي دانشگاه هاي پرديس خودگردان (بين الملل سابق) هم از ابتدا تاسيس اين مدل دانشگاه ها برقرار بود و اشتباه زمين شناسي بزن تا پزشكي يا دندان دانشگاه بين الملل قبول بشي هم كم نبود .

اما با وجود همه اين اطلاع رساني ها منه افشار به شدن مخالف صفر زدن زمين هستم و به همه بچه هاي خودم از نيمه دوم سال بطور جدي فصول تست نيز و ارزشمند زمين پيش و پايه از جمله سنگ و كاني را خواهم داد ؛ دلايل آن را نيز در قالب پست هاي بعدي كانال مشاوره كنكور تلگرام خواهم گفت.

موفق باشيد

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها

آيا زمين شناسي بخوانيم ؟

طرح اين سوال از آنجايي خيلي جدي ميشه كه به غلط پيش برخي از كنكوريها و مشاوران كم تجربه جا افتاده كه از كنكور٩٤ و زين پذيرش پس پزشكي، دندان كشوري شدن و اين يعني رتبه كشوري شما ملاك هست و اگر زمين بالا بزني رتبه كشوري خوبي خواهي داشت و اين به قبولي پزشكي و دندانپزشكي هم كمك ميكنه ؛ حتي برخي جاها براي حساس تر كردن ماجرا و شايد پر كردن كلاس هاي كنكور درس زمين شناسي ادعا مي كنند كه ضريب اين درس قرار تغيير كنه و ...
      درصورتيكه صحيح عبارت بالا اين هست كه پذيرش دكتراي حرفه اي رشته تجربي از امسال به بعد بوم كشوري و برابر شده و ديگه جريان پر شدن ٦٠٪ بومي گزيني ٩ بوم ناحيه و ٥ بوم قطب براي اين رشته ها ملاك نيست و همه شهرها و استان هاي ايران از شانس برابر و بهتري براي قبولي برخوردارند .
      وگرنه ضريب زمين شناسي براي زير گروه يك همچنان صفر است و رتبه و نمره كل در هر زير گروه ملاك پذيرش در آن رشته است و نه رتبه كشوري ....
      البته همين جريان مدل پذيرش بوم كشوري براي همه رشته محل هاي دانشگاه هاي پرديس خودگردان (بين الملل سابق) هم از ابتدا تاسيس اين مدل دانشگاه ها برقرار بود و اشتباه زمين شناسي بزن تا پزشكي يا دندان دانشگاه بين الملل قبول بشي هم كم نبود .

اما با وجود همه اين اطلاع رساني ها منه افشار به شدن مخالف صفر زدن زمين هستم و به همه بچه هاي خودم از نيمه دوم سال بطور جدي فصول تست نيز و ارزشمند زمين پيش و پايه از جمله سنگ و كاني را خواهم داد ؛ دلايل آن را نيز در قالب پست هاي بعدي كانال مشاوره كنكور تلگرام خواهم گفت.

موفق باشيد

آقای افشار لطفا دلایلتون رو اینجا هم بگید چون بعضیا عضو تلگرام نیستن
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها

آيا زمين شناسي بخوانيم ؟

اما با وجود همه اين اطلاع رساني ها منه افشار به شدن مخالف صفر زدن زمين هستم و به همه بچه هاي خودم از نيمه دوم سال بطور جدي فصول
      تست نيز و ارزشمند زمين پيش و پايه از جمله سنگ و كاني را خواهم داد ؛ دلايل آن را نيز در قالب پست هاي بعدي كانال مشاوره كنكور تلگرام خواهم گفت.

موفق باشيد

آقای دکتر تست خیز

2ساعت داشم فک میکردم چی گفتین

ی صفحه از رو" تست خیز" واسه جلسه بعد آماده کنین ک چک میکنم ازتون ها ...

ثانیا آقای دکتر این همه نوشتین که اسم فصول ارزشمند زمین بگین از آخرم فقط یک "کانی" گفتین ک اونم تو همایش هاتون میگین

ی احساسی بهم میگه این تایپیک تبلیغ این بود که بچه ها عضو کانال تلگرامتون بشن
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها

آقای دکتر تست خیز

2ساعت داشم فک میکردم چی گفتین

ی صفحه از رو" تست خیز" واسه جلسه بعد آماده کنین ک چک میکنم ازتون ها ...

ثانیا آقای دکتر این همه نوشتین که اسم فصول ارزشمند زمین بگین از آخرم فقط یک "کانی" گفتین ک اونم تو همایش هاتون میگین

ی احساسی بهم میگه این تایپیک تبلیغ این بود که بچه ها عضو کانال تلگرامتون بشن
      م
      پر بازده ترین فصل های زمین، 1 تا 5 سوم و 1تا 6 پیش هستش! هم مباحثش آسونه و هم تقریبا 50 درصد کنکوره، من تقریبا همینا رو خوندم و 30 زدم تو کنکور و واقعا هم تاثیر عجیبی گذاشت تو رتب

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      طرح اين سوال از آنجايي خيلي جدي ميشه كه به غلط پيش برخي از كنكوريها و مشاوران كم تجربه جا افتاده كه از كنكور٩٤ و زين پذيرش پس پزشكي، دندان كشوري شدن و اين يعني رتبه كشوري شما ملاك هست و اگر زمين بالا بزني رتبه كشوري خوبي خواهي داشت و اين به قبولي پزشكي و دندانپزشكي هم كمك ميكنه

راجع به این جمله هم بگم که هر زیر گروه یه رتبه جداگونه داره و مثلا اگه میگن پزشکی کشوری شده یعنی به رتبه کشوری در همون زیر گروه توجه میکنن

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      م
      پر بازده ترین فصل های زمین، 1 تا 5 سوم و 1تا 6 پیش هستش! هم مباحثش آسونه و هم تقریبا 50 درصد کنکوره، من تقریبا همینا رو خوندم و 30 زدم تو کنکور و واقعا هم تاثیر عجیبی گذاشت تو رتب
      درادامه صحبتای همکار سابق بگم که..فصل 1 سوم که سوال نمیاد 2 3 4 5 =>5 تا 6تا سوال میاد

ولی من اگه بودم فصل 2تا 7 سوم یعنی =>10سوال کنکور معادل 40%

و فصل 4تا6 پیش یعنی =>3سوال معادل 12% میخوندم

و حتما از لقمه مهروماه کانی و سنگش استفاده میکردم

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زمین شناسی سوم زدنش تو کنکور راحت تره چون هم ساده تره و یکبار هم کامل خونده و حفظ شده

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      طرح اين سوال از آنجايي خيلي جدي ميشه كه به غلط پيش برخي از كنكوريها و مشاوران كم تجربه جا افتاده كه از كنكور٩٤ و زين پذيرش پس پزشكي، دندان كشوري شدن و اين يعني رتبه كشوري شما ملاك هست و اگر زمين بالا بزني رتبه كشوري خوبي خواهي داشت و اين به قبولي پزشكي و دندانپزشكي هم كمك ميكنه

راجع به این جمله هم بگم که هر زیر گروه یه رتبه جداگونه داره و مثلا اگه میگن پزشکی کشوری شده یعنی به رتبه کشوری در همون زیر گروه توجه میکنن
      اقای دکتر میشه بگین مثلا کسی ک پزشکی بهشتی میخواد و منطقه 3هست و جزو بومی های تهران نیست باید زمین بخونه یا نه ،بالاخره رتبه کشوری چجوری اهمیت داره؟

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.te نمایش پست ها
      اقای دکتر میشه بگین مثلا کسی ک پزشکی بهشتی میخواد و منطقه 3هست و جزو بومی های تهران نیست باید زمین بخونه یا نه ،بالاخره رتبه کشوری چجوری اهمیت داره؟
      خیر لازم نیست!
      ببینین من رتبم توی زیرگروه 1 کشوریم شد حدود 2 هزار اما داروم شد حدود هزار؛ مبنای اینکه پزشکی رو انتخاب کنن رتبه کشوری زیرگروه 1 هستش! پس نیازی به خوندن زمین نیست قطعا!

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیر لازم نیست!
      ببینین من رتبم توی زیرگروه 1 کشوریم شد حدود 2 هزار اما داروم شد حدود هزار؛ مبنای اینکه پزشکی رو انتخاب کنن رتبه کشوری زیرگروه 1 هستش! پس نیازی به خوندن زمین نیست قطعا!
      پس این آزمونای آزمایشی لعنتی دارن کلاه سرمون میزارن واقعا چرا زمینو اختیاری نمیکنن معلم بی سواد ما هم میگفت تو پزشکی تاثیر داره نمیفهمه که ما میفهمیم که نمیفهمه

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      من که میخوانم چه مشاورا بگن چه نگن چون زمین رو دوست دارم و لذت میبرم ازش . . .

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن