بشینی درس بخونی امام حسین خوشحال تر میشه
درس بخون، عاشورا و تاسوعا برو هیئت!
البته واقعا دعوت میکنم به تفکر عمیق تر درمورد قیام امام حسین، چیزی که این روزا گم شده به نظرم
سلام.
کلا عذاداری چند ساعته؟ خوب مثلا 2 ساعت شب برو! می خوای 12 ساعت در بخونی دو ساعت نخون برو عذاداری اما 10 ساعت رو خوب بخون.
یا اصن درس نخون از سر صب بیدار شو گرم کن برای عذاداری شب
اگرم می خوای مثل خود من به بهانه ی عذاداری از زیر درس در بری حتما برو عذاداری :d
اگه واقعا میخونی نه بشینی نه بخونی نه عزاداری...اینطور نمیشه...نمیدونم تمرکز نداشته باشی حواست پرت شدو و....نیازی نیست....
بنظرم تا شب اگه واقعا میخونی...بخون دو سه ساعت بری واسه شام غریبان عالیه....ثوابیم بردی...
عزیزم اگه سؤالت رو اینطور پرسیده بودی بهتر بود:
بیام انجمن یا برم عزاداری؟؟؟که بنظرم بری عزاداری ثوابش بیشتره
رَبِّ زِدنی عِلمَاً و إِیماناً وَ عَمَلاً صالِحاً وَ أَلحِقنی بالصّالِحین
...
من تو مصاحبه رتبه 3 ریاضی کشور و حالا خیلی از رتبه های خوب کشور که یادم نیست دقیقا کدوماشون، خوندم که اکثرا در طول سال چند روز رو کلا درسو میزاشتن کنار ، تاسوعا ، عاشورا ، روزاول عید ، روز سیزدهم عید و یک روز قبل از کنکور ، یه رتبه تک رقمی گفته ها نه من یا کسی دیگه ، مگه چند بار در سال عاشورا داریم ؟ احساسی عمل نکنیم....
تا این حد سوالات ببخشید رک میگم مسخره ..
خب بستگی به خودت داری دوست داشتی برو هیئت و بیرون دوست داشتی درستو بخون ببین کدوم بهتره ... والله آدم نباید هر سوالیو مطرح کنه ...
با خوندن کامنت ها فهمیدم این 4-5 شب خیلی از رقبا عقب افتادم.
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
منکه از خدامه همتون برید هیت و عزاداری درس نخونید من همینطوری با سرعت پیش برم والا
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
عزاداری
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
شما بشین درس بخون .فکر کنم اگه بری عزاداری و فردا خدایی نکرده قبول نشی همه ی تقصیرا رو رو میندازی گردن امام حسین .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)