چرا درعبارت زير مع اسم نكره نيست ؟! و معني جمله چي ميشه ؟
انّها كانت حيرانه حزينه مع انّها صديقه حنون لي !
چرا درعبارت زير مع اسم نكره نيست ؟! و معني جمله چي ميشه ؟
انّها كانت حيرانه حزينه مع انّها صديقه حنون لي !
ویرایش توسط amires : 30 مهر 1394 در ساعت 10:54
There is enough light for one who wants to see
در پست يك هست ...
دوست عزیز این نکتهاش خارج از حد کنکور هست برای ما! این سوال سنجش آذر ۹۲ بوده که مولف گاج یادش رفته تغییرش بده هرچند کسی که نکتهاش رو هم ندونه میتونه به تست درست جواب بده!
مع ظرف مکان هست. بعضی از ظرفهای مبنداند و بعضی معرب. از میان اونهایی که معرباند، بعضیها دائمالاضافهاند و تنویت نمیگیرند و بعضی دیگر تنوین میگیرند. از جمله اسمهای دائمالاضافه: عند، مع، بین، خلال، أثناء، أمام، فوق، جنب، تحت، خلف، وراء و... هست. یعنی بیشتر این ظرفهای معرب دائمالاضافه ظرف مکان هستند. ظرفهای معربی که تنوین میگیرند و دائمالاضافه نیستند بیشتر شامل ظرفهای زمان میشوند.
کلا نکتهاش خارج از کنکوره. حفظ کردنش خیلی سخته و خارج از کتاب هست توی کنکور از این سوال نمیدن.
دوست عزیز اسمش روشه دایم الاضافه. معارف شش بود مضمر اضافه. همیشه باید اون رو مضاف حساب کنث بنابراین معرفه میشه. از اونجایی که این نکته در کتاب درسی هم به صراحت بیان نشده شما توی تست ها هروقت مجبور شدی معرفه در نظر بگیرش. در مورد حرف بقیه دوستان نظری ندارم سطح اطلاعاتشون پایینه شما از معلم عربی هم بپرسی اگر نخواد برازی گیج نشدنت سوالت رو بپیچونه همین جواب رو بهت میده.
دوستان توجه کنید که معرفه یا نکره بودن فقط برای اسم است و در عبارت زیر کلمه ❤️مع ❤️
نه معرفه است و نه نکره و بلکه معرب یا مبنی از ویژگی های اسمی است در عبارت : انا حاولتُ مع الجُهد حتی وصلتُ الی النجاح فی الامتحان.من باتلاش در امتحان موفق شدم.
در عبارت بالا كلمه مع حرف غير عامل و مبني علی الفتح است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)