نوشته اصلی توسط mpaarshin مشکل منم دقیقا همینه واسه منم اینجوری بود،سریال شناسنامه قدیمیو وارد کردم درست شد
نوشته اصلی توسط fatima.te واسه منم اینجوری بود،سریال شناسنامه قدیمیو وارد کردم درست شد قدیمیو از کجا بیارم؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط mpaarshin قدیمیو از کجا بیارم؟؟؟؟؟ از فتوکپی شناسنامه قبلیت،یا توی پرونده مدرست هست
up
نوشته اصلی توسط mpaarshin مشکل منم دقیقا همینه من مشکلم حل شد.باید برای شناسنامه قدیمیو وارد کنین.من از تو پرونده راهنماییم پیدا کردم
دوستان برای زمین لازمه کتاب جدید بگیریم؟تغییراتش زیاد بوده؟؟ زیست چطور ؟؟زیست پیش تغییراتش جزئی بوده ..
I Never give up ∞
نوشته اصلی توسط _fatemeh_ دوستان برای زمین لازمه کتاب جدید بگیریم؟تغییراتش زیاد بوده؟؟ زیست چطور ؟؟زیست پیش تغییراتش جزئی بوده .. دانلود کن خودت ببین زمینم تغییراتش جزئیه
نوشته اصلی توسط _fatemeh_ دوستان برای زمین لازمه کتاب جدید بگیریم؟تغییراتش زیاد بوده؟؟ زیست چطور ؟؟زیست پیش تغییراتش جزئی بوده .. واسه زمین نه نیاز نیست ولی زیست رو حتما کتاب جدید بگیرید .تغییرات جزئی برای زیست مهم هستن ونمیشه نادیده گرفت
افرادی که سفارش داده بودن کتاب ها رسید به دستتون؟
تا کی مهلت سفارش هست؟
نوشته اصلی توسط hasan44 افرادی که سفارش داده بودن کتاب ها رسید به دستتون؟ up @yaghma
نوشته اصلی توسط hasan44 up @yaghma سلام بله , من 4 شنبه هفته پیش سفارش داده بودم بعد عاشورا , عاسوعا به دستم رسیدن(اگه اشتباه نکنم 2 شنبه همین هفته بود)
نوشته اصلی توسط yaghma سلام بله , من 4 شنبه هفته پیش سفارش داده بودم بعد عاشورا , عاسوعا به دستم رسیدن(اگه اشتباه نکنم 2 شنبه همین هفته بود) چاپ کتاب ها 94 بود دیگه؟ + کتاب ها مشکلی نداشتن؟
نوشته اصلی توسط hasan44 چاپ کتاب ها 94 بود دیگه؟ + کتاب ها مشکلی نداشتن؟ بله چاپ 94 بود , کاملا سالم و تمیز داخل یک جعبه که متعلق به خود اداره پست بود به دستم رسید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها