خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

سوال درباره شیمی وزیست

سلام دوستان دو تا سوال داشتم پیشاپیش از پاسختون ممنون
      1-با توجه به تغیراتی که کتاب شیمی پیش داشته آیا نمیشه دیگه از کتابای مبتکران پارسل استفاده کرد+؟چون من پشت کنکوری ام و برای دوم و سوم و چهارم مبتکران دارم الان اگه نمیشه دیگه از مبتکران استفاده کرد چه منبعی بهتره که بخرم؟؟؟؟
      2برای زیست شناسی من الگو و گاج و همایش دکتر عمارلو رو دارم توی بازه ی دوه هفته آزمون چطوری کار کنم؟؟خودم نظرم اینه که تمرکزم رو بزارم روی الگو و همایش رو بزارم برای اردیبهشت به بعد و اگه وقت اضافی داشتم گاج رو کار کنم..ممنون اگه نظرتون رو بگین.
      ویرایش توسط parisaaa1234 : 27 مهر 1394 در ساعت 12:56

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      کسی نبود

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parisaaa1234 نمایش پست ها
      1-با توجه به تغیراتی که کتاب شیمی پیش داشته آیا نمیشه دیگه از کتابای مبتکران پارسل استفاده کرد+؟چون من پشت کنکوری ام و برای دوم و سوم و چهارم مبتکران دارم الان اگه نمیشه دیگه از مبتکران استفاده کرد چه منبعی بهتره که بخرم؟؟؟؟
      2برای زیست شناسی من الگو و گاج و همایش دکتر عمارلو رو دارم توی بازه ی دوه هفته آزمون چطوری کار کنم؟؟خودم نظرم اینه که تمرکزم رو بزارم روی الگو و همایش رو بزارم برای اردیبهشت به بعد و اگه وقت اضافی داشتم گاج رو کار کنم..ممنون اگه نظرتون رو بگین.
      برای شیمی بهتره برای سوم و پیش خیلی سبز و برای دوم از همون مبتکران استفاده کنی...برای زیست اولویتت نشر الگو باشه اگه وقت کردی گاج هم بخون ولی همایش رو برای دوران جمع بندی بخونشیمی پیش تغییراتش در حدیه که بهتره عوض کنی کتاب هاتو ولی برای دوم و سوم ضروری نیست

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parisaaa1234 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      برا زیست همراه با مطالعه هر مبحث کتاب درسی درسنامه الگو و همایش رو بخون
      بعدش هم برو سراغ تست...اگه خواسی میتونی از بانک تستی که تو امضام هس استفاده کنی زیستش رو خیلی دوس دارم
      بعد از اینا اگه تو تست مشکل داشتی آبی و اگه تو درسنامه مشکل داشتی خیلی سبز

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام
      برای شیمی من مهروماه جامع خریدم...
      کتاب خوبیه...
      فقط به بعضی نکته ها اشاره نمیکنه و یکمی واضح توضیح نداده....
      اما خوبه...توش هم توضیح و درس نامه داره هم سوالات کنکور فک کنم از 84 به بعد...سوالات سنجش رو هم ( فک کنم ماله چند سال پیش ) گذاشته...هایپر تست هم داره که خیلی حال میده حل کردنش....
      البته این یه پیشنهاد بود....دوستای دیگه حتما خلاف نظر من رو دارن و میگن خوب نیست به احتمال

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      [QUOTE=saeedkh76;640408]سلام دوست عزیز
      برا زیست همراه با مطالعه هر مبحث کتاب درسی درسنامه الگو و همایش رو بخون
      بعدش هم برو سراغ تست...اگه خواسی میتونی از بانک تستی که تو امضام هس استفاده کنی زیستش رو خیلی دوس دارم
      بعد از اینا اگه تو تست مشکل داشتی آبی و اگه تو درسنامه مشکل داشتی خیلی سبز[/
      ممنونم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن