خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تحصیل همزمان در دو رشته داروسازی و هنر در دانشگاه

سلام دوستان من میخوام سال آینده به کمک خدا در رشته داروسازی قبول بشم و همچنین کنکور هنر هم بدم و توی یکی از شاخه های هنر تحصیل کنم ولی شرایطشو نمیدونم اصلا امکانش هست؟؟؟لطفا راهنماییم کنید!متشکر

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elenaa نمایش پست ها
      سلام دوستان من میخوام سال آینده به کمک خدا در رشته داروسازی قبول بشم و همچنین کنکور هنر هم بدم و توی یکی از شاخه های هنر تحصیل کنم ولی شرایطشو نمیدونم اصلا امکانش هست؟؟؟لطفا راهنماییم کنید!متشکر
      سلام

خوب موقع ثبت نام ،شما کنکور هنر و کنکور تجربی رو ثبت نام می کنی ......
      موقع اعلام نتایج شما دو تا کارنامه داری قاعدتا. یکی واسه هنر و یکی دیگه واسه تجربی...

موقع مرداد شما توی فرم انتخاب رشته اجازه دارین ترکیبی از رشته شهر های تجربی وهنر رو وارد کنین(گمون می کنم 150تا می تونید رشته شهر انتخاب کنین ولی دقیقشو می تونید چک کنید)

ولی موقع اعلام نتایج انتخاب رشته، مثلا یه رشته متمرکز مثل داروسازی قبول می شین و یه دونه نیمه متمرکز مثل یه رشته شهر از انتخاب های هنرتون(که باید برین و مثلا مراحل مصاحبه و اینجور چیزا رو بگذرونین)
      ولی نهایتا شما اجازه دارین که یه دونه از این رشته ها رو ادامه کنین.
      گفتم از ابتدا کاملا توضیح بدم تا حسابی روشن بشین...

ولی شاید بشه مثلا داروسازی رو قبول شد و بعد از میون رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد یا پیام نور یه دونه دیگه روهم ثبتنام کرد (که البته من اطلاع کاملی ندارم و باید خودتون پیگیری کنین)

ولی چیزی که واضحه اینه که از مجرای فرم انتخاب رشته کنکور ، شما نهایتا میتونین یه رشته رو ادامه بدین

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام

خوب موقع ثبت نام ،شما کنکور هنر و کنکور تجربی رو ثبت نام می کنی ......
      موقع اعلام نتایج شما دو تا کارنامه داری قاعدتا. یکی واسه هنر و یکی دیگه واسه تجربی...

موقع مرداد شما توی فرم انتخاب رشته اجازه دارین ترکیبی از رشته شهر های تجربی وهنر رو وارد کنین(گمون می کنم 150تا می تونید رشته شهر انتخاب کنین ولی دقیقشو می تونید چک کنید)

ولی موقع اعلام نتایج انتخاب رشته، مثلا یه رشته متمرکز مثل داروسازی قبول می شین و یه دونه نیمه متمرکز مثل یه رشته شهر از انتخاب های هنرتون(که باید برین و مثلا مراحل مصاحبه و اینجور چیزا رو بگذرونین)
      ولی نهایتا شما اجازه دارین که یه دونه از این رشته ها رو ادامه کنین.
      گفتم از ابتدا کاملا توضیح بدم تا حسابی روشن بشین...

ولی شاید بشه مثلا داروسازی رو قبول شد و بعد از میون رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد یا پیام نور یه دونه دیگه روهم ثبتنام کرد (که البته من اطلاع کاملی ندارم و باید خودتون پیگیری کنین)

ولی چیزی که واضحه اینه که از مجرای فرم انتخاب رشته کنکور ، شما نهایتا میتونین یه رشته رو ادامه بدین

خیلی ممنون از راهنماییتونخودمم شنیدم که فقط از طریق پیام نور یا غیرانتفاعی میتونم جفتشو بخونم

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      امکانش که هست اما خیلی سخته
      این به کنار
      واقعا فکر میکنی میتونی در کنار دارو رشته ی دیگه ای بخونی؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      این به کنار
      استعداد جفتشو دارم!!!میدونم سخته ولی به جفتش احتیاج دارم و هم علاقه!!!از دارو راضین؟؟؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      این به کنار

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      استعداد جفتشو دارم!!!میدونم سخته ولی به جفتش احتیاج دارم و هم علاقه!!!از دارو راضین؟؟؟
      بحص استعداد نیست، به نظر خودم نمیرسی، رشته های هنری بسیار کار و وقت زیادی میبرن! دارو هم که دیگه.... تقریبا همه روزه واسه دارو باید دانشگاه باشی و به غیر از ترم 1 و 2 درسها پژوهشی و تخصصی خواهن بود و وقت نمیشه اینکه مثلا به هنر علاقه داری دلیلی نداره که تحصیلات آکادمیک داشته باشی، میتونی نیازت رو با یه کلاس هم برطرف کنی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بحص استعداد نیست، به نظر خودم نمیرسی، رشته های هنری بسیار کار و وقت زیادی میبرن! دارو هم که دیگه.... تقریبا همه روزه واسه دارو باید دانشگاه باشی و به غیر از ترم 1 و 2 درسها پژوهشی و تخصصی خواهن بود و وقت نمیشه اینکه مثلا به هنر علاقه داری دلیلی نداره که تحصیلات آکادمیک داشته باشی، میتونی نیازت رو با یه کلاس هم برطرف کنی
      برطرفش کردم دوس دارم اکادمیکشم برم

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      من نتم به شدت قاطی کرده، همه پست ها هم دو بار ارسال میشه!نمیدونم چرا! در ضمن بحث! نه بحص! اشتباه انگشتی بود!!! نتم هم ضعیفه نتونستم ویرایش کنم!

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      برطرفش کردم دوس دارم اکادمیکشم برم
      پس به دارو نمیرسی!

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پس به دارو نمیرسی!
      مرسی از امیدتون

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پس به دارو نمیرسی!
      ولی استاتر داروسازی قبول شد

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چ تاپیک زیر خاکی یی up شد

هنوزم مصوبه همینه؟
      ...

14. Top | #14
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Tokyo- نمایش پست ها
      چ تاپیک زیر خاکی یی up شد

هنوزم مصوبه همینه؟
      تحصیل همزمان در دانشگاه ممنوعه حالا میخواد پیام نور باشه یا آزاد فقط در رشته های مجازی میشه ثبت نام کرد یعنی دولتی و مجازی همزمان میشه خوند البته برای کسایی که نفرات برتر کنکور شدن یا جزو انجمن نخبگان هستن تحصیل همزمان مانعی نداره

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir2004 نمایش پست ها
      تحصیل همزمان در دانشگاه ممنوعه حالا میخواد پیام نور باشه یا آزاد فقط در رشته های مجازی میشه ثبت نام کرد یعنی دولتی و مجازی همزمان میشه خوند البته برای کسایی که نفرات برتر کنکور شدن یا جزو انجمن نخبگان هستن تحصیل همزمان مانعی نداره
      چه جالب!
      ممنونم
      ...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن