سلام دوستان من میخوام سال آینده به کمک خدا در رشته داروسازی قبول بشم و همچنین کنکور هنر هم بدم و توی یکی از شاخه های هنر تحصیل کنم ولی شرایطشو نمیدونم اصلا امکانش هست؟؟؟لطفا راهنماییم کنید!متشکر
سلام دوستان من میخوام سال آینده به کمک خدا در رشته داروسازی قبول بشم و همچنین کنکور هنر هم بدم و توی یکی از شاخه های هنر تحصیل کنم ولی شرایطشو نمیدونم اصلا امکانش هست؟؟؟لطفا راهنماییم کنید!متشکر
سلام
خوب موقع ثبت نام ،شما کنکور هنر و کنکور تجربی رو ثبت نام می کنی ......
موقع اعلام نتایج شما دو تا کارنامه داری قاعدتا. یکی واسه هنر و یکی دیگه واسه تجربی...
موقع مرداد شما توی فرم انتخاب رشته اجازه دارین ترکیبی از رشته شهر های تجربی وهنر رو وارد کنین(گمون می کنم 150تا می تونید رشته شهر انتخاب کنین ولی دقیقشو می تونید چک کنید)
ولی موقع اعلام نتایج انتخاب رشته، مثلا یه رشته متمرکز مثل داروسازی قبول می شین و یه دونه نیمه متمرکز مثل یه رشته شهر از انتخاب های هنرتون(که باید برین و مثلا مراحل مصاحبه و اینجور چیزا رو بگذرونین)
ولی نهایتا شما اجازه دارین که یه دونه از این رشته ها رو ادامه کنین.
گفتم از ابتدا کاملا توضیح بدم تا حسابی روشن بشین...
ولی شاید بشه مثلا داروسازی رو قبول شد و بعد از میون رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد یا پیام نور یه دونه دیگه روهم ثبتنام کرد (که البته من اطلاع کاملی ندارم و باید خودتون پیگیری کنین)
ولی چیزی که واضحه اینه که از مجرای فرم انتخاب رشته کنکور ، شما نهایتا میتونین یه رشته رو ادامه بدین
بحص استعداد نیست، به نظر خودم نمیرسی، رشته های هنری بسیار کار و وقت زیادی میبرن! دارو هم که دیگه.... تقریبا همه روزه واسه دارو باید دانشگاه باشی و به غیر از ترم 1 و 2 درسها پژوهشی و تخصصی خواهن بود و وقت نمیشه اینکه مثلا به هنر علاقه داری دلیلی نداره که تحصیلات آکادمیک داشته باشی، میتونی نیازت رو با یه کلاس هم برطرف کنی
من نتم به شدت قاطی کرده، همه پست ها هم دو بار ارسال میشه!نمیدونم چرا! در ضمنبحث! نه بحص! اشتباه انگشتی بود!!! نتم هم ضعیفه نتونستم ویرایش کنم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)