سلام، این آزمون درس هایی که با عنوان آزمون گواه بودن، رو تراز کل تاثیر داشتن آیا یا نه؟ آخه گفته بودن تاثیر نخواهد داشت، ولی مثل اینکه تاثیر گذاشته؟ درسته؟![]()
سلام، این آزمون درس هایی که با عنوان آزمون گواه بودن، رو تراز کل تاثیر داشتن آیا یا نه؟ آخه گفته بودن تاثیر نخواهد داشت، ولی مثل اینکه تاثیر گذاشته؟ درسته؟![]()
بله تاثیر گذاشتن: متاسفانه
شده یه چیز بخود
کتاب بخر تراز ببر بالا
کاظم قلم چی با این همه پول بازم طمع میکنه
کاش میشد این گواه ها رو بردارن
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
دوستان ولی لطمه ای که اعتبارسنجی میزد بیشتر بود
اون فقط یه تایم اضافی بود و چون میدونستیم تاثیری نداره میداشتیمش رو درسای دیگه
ولی الآن تاثیر داره و نزنین میخورین...
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
خداوکیلی ظلمه
20 سوال سوم و دوم . 10 پیش و 10 تا گواه و تقریبا 27 سوال محاسباتی تو 35 دقیقه آخه چ بی شعوری زمان بندی رو گذاشته
عاشق دندانپزشکی
پس بازم گند زدن به آزمون ها و ترازهاشون با این کار،یعنی خدایا کی کنکور و میدیم تا از دست این چرت و پرت ها راحت بشیم آخه؟!
![]()
سلام هدف فروش کتاب های آبی کانون و منبع سوالاتش کتاب آبی کانون هست ، هر سوال کنکوری اون تو باشه 10تاش میاد تو آزمون ، حالا چرا هدف اینه :
اگر هدفشون واقعا کنکور بود نمی گفتن تو چه درسی آزمون گواه هست که یارو بشینه حفظ کنه ، حفظ که کسی نمی کنه ولی مثلا 2بار تست بزنی خودبخود حفظ میشی دیگه ، من خودم دیدم یکی رو که ترازش تو گواه مثلا شد 5000 درصدش 90% بعد تو همون درس غیر گواه درس 50% زده بود تراز 6000
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)