خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

نیاز به یک برنامه هفتگی منسجم

سلام دوستان
      من رشته ام تجربی هست و فارغ هستم.تو قلمچی شرکت میکنم و میانگین ترازم 5500 است.ساعت مطالعه هفتگی حدود 25 ساعته
      چند تا مشکل اساسی دارم.توی آزمونها حتما و حتما وقت کم می آرم.تعداد غلط هایم خیلی زیاده..حدوده 30 تا.
      مشکل اساسی دیگه ام وقتی میخوام شروع به درس کنم موندم از کجا و چه درسی شروع کنم و استارتش خیلی برام سخته
      حالا از دوستانم کمک میخوام که برای شروع یک برنامه هفتگی برای آزمون 8 آبان قلمچی به صورت آزمایشی پیشنهاد بدن.چون باید روش مطالعه ام عوض کنم.ممکنه یک روز 7 ساعت زیست بخونم و یک روز 0 ساعت!!
      کسی برنامه مکتوب و نوشته شده داره که به منم بده؟روزی حدود 6 ساعتم بخونم خوبه
      عادت هم دارم باید یک درس به یک جا برسونم و بعد سراغ درس بعدی
      لطفا کمک کنید
      ممنونم

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من رشته ام تجربی هست و فارغ هستم.تو قلمچی شرکت میکنم و میانگین ترازم 5500 است.ساعت مطالعه هفتگی حدود 25 ساعته
      چند تا مشکل اساسی دارم.توی آزمونها حتما و حتما وقت کم می آرم.تعداد غلط هایم خیلی زیاده..حدوده 30 تا.
      مشکل اساسی دیگه ام وقتی میخوام شروع به درس کنم موندم از کجا و چه درسی شروع کنم و استارتش خیلی برام سخته
      حالا از دوستانم کمک میخوام که برای شروع یک برنامه هفتگی برای آزمون 8 آبان قلمچی به صورت آزمایشی پیشنهاد بدن.چون باید روش مطالعه ام عوض کنم.ممکنه یک روز 7 ساعت زیست بخونم و یک روز 0 ساعت!!
      لطفا کمک کنید
      ممنونم

سلام..ببین علی آقا شما باس ببینی واس چی غلط میزنی سوالارو...بررسی کن بی دقتیه یا اصل مطلبو نفهمیدی یا یادگیریت ناقصه...شک دارهارو ک اصلا نزن و از تکنیک ضربدر منهای قلم چی استفاده کن حتما تعداد غلطات میاد پایین
      موضوع دیگه اینکه من نمیدونم چ درسایی هستش تو 8 آبان ولی شما اینکه ی روز رو هفت ساعت زیست میخونی اشتباهه شما روزی سه ساعت وقتتو بذار واس زیست ن اینطور ک کاملا سه ساعتو بشینی زیست بخونی خب؟مثلا یک و نیم ساعت و صبح،یک و نیم ساعت بعدی رو بعدازا ظهر بذار...بعدش هدف گذاری کن ک مثلا زیست اینبار تو آزمون بیتس صفحست اینو تقسیم کن مثن امروز ده صفحه زیست 2 فردا ده صفحه ی بعدی....ساعتو تنظیم کن برسی بهش اینجوری بهتره واسه همه درسا معمولا سعی کن تا پنج شنبه هفته بعد ک جمعش آزمون داری درسارو آماده کنی ک پنج شنبه باشه برای مرور کل هفته درسایی ک خوندی آزمون های سال گذشته قلم چی همین تاریخ آزمونت رو هم میتونی بگیری و تست بزنی خیلی خوبه...و اینکه واسه برنامه ریزی چون فارغ التحصیل هم هستی میتونی از هشت صبح درسو استارت بزنی تا یک بعد از سه شروع کنی تا نه. آخر شب ها هم میتونی ردینگ زبان و عربی هم مثن ی تست از هرکدوم کار کنی خیلی کمکت میکنه....روزی شیش ساعت واسه ی فارغ التحصیل فک میکنم کم باشه ها....اما خب حالا شما از 6 شروع کن اما سعی کن روز ب روز حتی شده نیم ساعت هم ببری بالا ساعت مطالعت رو البته مطالعه مفیدا...از چ درسی رو استارت بزنی ب خودت برمیگرده ببین دوست داری صبحتو با چ درسی شرو کنی ......^_^در رابطه با برنامه هفتگی آقا Saeed735 هم ی مطلب گذاشته بودن فکر کنم میتونی اون رو هم مطالعه کنی ب امید خدا موفق شی.....

ویرایش توسط Milad.Bt : 26 مهر 1394 در ساعت 13:27

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنونم.از اول صبح برنامه ریزی کنم برای همون روز؟
      تو روز چند تا عمومی و چند تا اختصاصی بخونم؟
      کسی برنامه مکتوب داره من ببینم یاد بگیرم طریقه برنامه نوشتن رو
      ممنون

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنونم.از اول صبح برنامه ریزی کنم برای همون روز؟
      تو روز چند تا عمومی و چند تا اختصاصی بخونم؟
      کسی برنامه مکتوب داره من ببینم یاد بگیرم طریقه برنامه نوشتن رو
      ممنون

من پارسال ک میرفتم آزمون بعد از آزمونم واس هفته بعد برنامه میریختم واس ی هفته ...میتونی اینجوری برنامه بریزی زیست ک هر روز باشه تو برنامت همون سه ساعت.زوج و فرد کن....روازی فرد مثلا ادبیات/زبان باشه روزای زوج مثلا دینی/عربی باشه واسه عمومیا....من عکس بگیرم از ی نمونه برنامم میذارم براتون اما واسه پارسال هستش شاید کمکی کنه

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنونم لطف میکنید

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bit نمایش پست ها
      سلام.میگم شما ترازتون چند میشد؟؟؟ط
      بعد ی سوال دیگه.شما چطوری تست میزدی؟؟؟ینی تا خوندی تست هاشو میزدی یا چندروز تا چند ساعت بعدش؟؟؟؟
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      هفته دوم تست میزدید؟؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.jhjh نمایش پست ها
      سلام.میگم شما ترازتون چند میشد؟؟؟ط
      بعد ی سوال دیگه.شما چطوری تست میزدی؟؟؟ینی تا خوندی تست هاشو میزدی یا چندروز تا چند ساعت بعدش؟؟؟؟
      6000 و خورده ای میشد زیاد خوب نمیخوندم اخه من...کم کاری میکردم.بستگی ب درسش داشت اخه مثلا تا زیستو ی بخشو تموم نمیکردم کاملا تست نمیزدم اما چون ریاضی رواصلا نمیتونستم بخونم با کتاب 21 آزمون کار میکردم....دینی و ادبیات و عمومی ها رو معمولا فردایش تست میزدم...

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      هفته دوم تست میزدید؟؟

نع اینکه صرفا بگم هفته دوم رو میزاشتم واسه تست نع...بخشو تموم میکردم تست میزدم....

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دفتر برنامه ریزیِ تاکتیک رو بگیر، صفحات اولشو بخون و دقیق پرش کن. برنامه ریزی باهاش راحته (هر شب برای روز بعد) و خیلی هم انگیزه میده و بازده عالی داره.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      لطفا کمک کنید
      ممنونم

سلام

این 7 تا لینکی که میدمو کامل و به تریبی که داداش سعيدمون گذاشتند بخون....

...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...

...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...

...:::برنامه ریزی کنکور...مراحل خواندن و مرورهای مهم:::...

...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...

...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...

...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...

...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
      ویرایش توسط lvjqd : 26 مهر 1394 در ساعت 19:59

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن