حالا میرسیم به بهترین کشور جهان از نظر تحصیل و زندگی..خیلیا میگن دریم لند ولی اصلش تلاش لنده
امریکا:ضمنا اینو بگم کانادا عینا مثل ایالات متحده هست و هیچ فرقی نداره.
واسه تحصیل پزشکی در ایالات متحده دو راه موجوده:یک
همین الان درخواست کالج بدید و برید.15 میلیون وثیقه واسه مشمولان مثل من بدبخت و حدودا 50 میلیون پول سال اول کالج.برای بدست اوردن پول سال دومتون هر کار پستی که در ذهنتونه باید انجام بدید.از ظرف شوری گرفته تا تو ساندویچی و فست فودی کار کردن که اینا تازه کارای خوبشه.بعد که سه ساله کالجو تموم کردید و یه لیسانس علوم پایه گرفتید در شیمی و زیست امتحان mcat میدید و اگر قبول شدید وارد مدارس پزشکی میشید که اینجا با اینکه هزینه تحصیل سالی حداقل 70 هزار دلاره ولی دولت امریکا لطفی که به پزشکا میکنه اینه که اینو loan میده.یعنی یه سال بعد فارغ التحصیلی کار میکنید و پول تحصیلتونو میدید.
حالا راه دوم که احتمالا بنده اینو برم اگر امروز نتایج ازاد بیاد و قبول نشم و بخوام سال دیگه کنکور 95 بدم:البته سرگذشت من گفتنش بی اهمیته ولی بهتره بگم تا اشتباهات منو تکرار نکنید.بنده سال اول که رشتم ریاضی بود کنکور 93 دادم خوشحال و خندان رفتم برق شبانه فردوسی.بعد دیدم بابا وضع مهندسی اینطوریه تو این مملکت.میگن هر چه سریعتر جلو ضررو بگیری منفعته.بهمن انصراف دادم و شرکت کردم کنکور 94 تجربی.با سه ماه خوندن تجربی رتبم شد 4000 منطقه 3.به امید بین الملل بودم که نیاوردم.اخر انتخاب رشتم دامپزشکی شبانه فردوسی رو زده بودم و بعدش شیمی شریف.بزرگترین اشتباه زندگیم همین بود.الان قبول شدم دام شبانه فردوسی و شیمی شریف رو هم بعدش اوردم ولی دیگه نمیشه رفت.اعتراض هم زدم به سنجش ولی مورد قبول واقع نشد.تقاضای انتقالی به شریف هم محاله که موافقت بشه.پس مجبورم حتی واسه قبولی شیمی شریف یه سال دیگه بخونم.حالا چرا انقدر روی شیمی شریف اصرار دارم؟چون شریف پلی هست واسه رفتن به بهترین دانشگاهای دنیا.ضمنا فول فاند و اسکولارشیپ واسه رشته های علوم پایه خیلی بهتره وضعش.دیگه شریف که باشه نور علی نوره.بعد ارشد یه فول فاند بگیرید به ایالات متحده یا کانادا.با ارشد بیوشیمی شرکت کنید در ازمون mcat.احتمالا هم قبولید چون اطلاعات پایه خیلی بالایی دارید و بعد همون قضیه loan گرفتن و اینا.اگر هم در اظهاراتم شک دارید و میخواید مستند باشه کارت دانشجویی فردوسیمو خواستید میزارم.ولی صد درصد اشتباه بنده رو نکنید.حتما انتخاب رشته درست بکنید.