خوب اخرش چی شد ماکه نفهمیدیدم.
دندون پزشکی خوندن تو روسیه خوبه یا ن
به نظرم آدم اگه نتونه داخل کشور خودش پزشکی قبول شه،همون بهتر که پزشکی نخونه،وزارت تا حدی پزشک میخواد،اگه همه بخوان پزشکی بخونن که کشور پر از دکتر میشه........جان آدم درمیان است
واقعا متاسفم ک به یه مشت بی سواد سهمیه دار که از هر ۱۰ هزار نفر پزشک و.. نزدیک به ۶۰۰۰ نفر باسهمیه وارد دانشگاه شدن طبق آمار رسمی وزارت بهداشت حالا شماره انقدر ادعای با سواد بودن دانشگاه های ایرانو داری چرا انقدر کنش نشون میدی اگر دکتر باشی و از جمله افرادی نباشی که در اروزی پزشک شدن وا ماندن که یه وقت بازار کارت کساد نشه برادر؟ بنده دانشجو سال ۲ دندون کازان روسیه هستم ارع صندلی خریدن درسته این کار می کنن برای افراد خاصی وگرنه ظرفیت. دانشگاهاش بالاس تو رشته های دندان وپزشکی وپزشکی بالا هستش وفقط هم از دروس شیمی وزیست به زبان روسی امتحان ورودی به عمل برمیاد اینم بگم دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت دانشگاه های فوق العاده سخت گیری هستن واز لحاظ رنکینگ جهانی زیر ۴۰۰ هستن این در حالی هست که بالاترین رنکینگه دانشگاه های ایران شهید بهشتی بالای ۶۰۰ هستش اونم خدا بدون از هر ۱۰۰ نفر چند نفر سهمیه دارن یعنی فک کنم تو دیدگاه شما تیری که به پدر یا عزیز یه فرد خورده ارزشش از مدرک دانشگاهی که آمریکا بدون آزمون پذیرشش می کنه بیشتره!! واما از بعد سختی دانشگاه کازانی که من هستم که ۴ دانشگاه برتر تو روسیه هست همزمان با سال اولی که من وارد شدم نزدیک به ۵۰۰ نفر فقط در دندان وارد شدن که تا الان که سال دومم هست بالای ۲۵۰ نفر از کشور های مختلف واغلب ایرانی اخراج شدن اساتید فوق العاد سخت گیری دارن وکسانی که از اینجا فارغ التحصیل شدن بعد از دادن آزمون ملی در ایران چند موردی که در دانشگاه خودمون بودن وخواستن برگردن تا الان که من خبر دارم به درآمد ایده عالی رسیدن این مورد هم برسی کنید دختر دکتر سمیعی تو کجا خونده چه قدر بار علمی داره احتمالا سواد سهمیه داری که تو بندر عباس داره با صلوات آزمون علوم پایه میده که قبول شه از یه جراح قلب بیشتره.همچنین فارغ التحصیلان خارج باهزار بدبختی که می کشن از علمشون می خورن نه از سهمیه باباشون یا همسرشون به ویژه برای خواهرای جوان کنکوری عزیزم منظورمه والبته خوابگاه های ما که می گید بوی طعفن میدم🤣 یه سرچ بزنید فقط عکساشو ببینید والا تا الان که من بودم هر هفته خدمه تمیزش می کنن امکاناتش قطع به یقین از ایران بیشتره شما یه سرم به خوابگاه دانشگاه های تهران بزنید که جلبک همه جاش بسته. واقعا ابراز تاسف دارم برای آدمایی مثل شما که با سهمیه وارد دانشگاه. میشن وفقط می خوان همکارانی خودشون تو جامعه خراب کنن که نونشون کم نشه
حالا من به محتوای تاپیک کاری ندارم چون اصن نخوندمش
ولی یه تاپیکِ زیر خاکی که واسه هشت سال پیشه رو up کردی که اینهمه بکوبی تو سر دانشکده های علوم پزشکی ایران؟!
بیا واقع بین باشیم،همین خود شما که اینقدر کوبیدی تو سر دانشگاه شهید بهشتی،اگر پزشکی دالغوز آباد قبول میشدی با سرررر میرفتی
چه معنی میده یه نفر تاپیک ده سال پیش رو آپ کنه
واقعا حق نواختین بانو
خوشم میاد اینا که با پول میرن روسیه و ترکیه و اوکراین و امثالهم دکتر میشن اکثرا چن سالی درگیر کنکور اینجا بودن و بعدش که دیدن همون دالقوزآبادم نمیشه رفتن تو دانشگاهای بقول خودشون رنک خارج
ماشالا این روزام که همه بر اساس معیارهای خودشون و عمه بلقیس دانشگاهارو رنک میکنن
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
دقیقاااا حرفت درسته
البته خوشبختانه حتی دانشگاه هایی که مورد تایید وزارت بهداشت هستن هم اونجوری بهشون اجازه کار نمیدن
یه نفر میشناسم رفت توی یکی از همین دانشگاه های مورد تایید دندون خوند(با هزار بدبختی) برگشته بهش اجازه مطب زدن نمیدن مجبوره بره اینور اونور دستیار دندون پزشک شده. چقدر پول خرج کرد و عذاب کشید تهش هیچی
توی تمام کشورهای خوب مثل امریکا برای ورود به این رشته ها ازمون میذارن ازمون مال امریکا رو که میدونم یه چیزی شبیه کنکوره و واقعا پدرشون در میاد و واقعااا باید بخونن تا قبول بشن
درسته سهمیه ای ها واقعا دارن به ما ظلم میکنن و خیلیییی بی سوادن در این شکی نیست
ولی اونی هم که میره توی چنین دانشگاهایی کم از این سهمیه ای ها نداره! سهمیه ای ها بابای جانباز دارن این دانشجوها بابای پول دار!
اتفاقا یکی از دوستام روسیه درس میخونه یه بار خوابگاه دانشگاه ما رو دید گفت شما توی بهشت هستید با توجه به هزینه های الان هم نه اون میتونه برگرده نه خانوادش میتونن بیان پیشش.
دیگه حداقل من میدونم اونجا چه خبره!
به قول بچه ها تو اگه پزشکی دالغوزاباد قبول میشدی نمیرفتی؟! حداقلش اینه که توی همون خوابگاه های نابود ایران اگه خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته خانوادت میتونن به دادت برسن
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
🕊
داشتممیگفتماینڪوفیان چہڪردن
"باحسین(؏)"!!!
یادخودمافتادم...
"گناهانم"چہکردنباق ݕ مهدی(؏)😔💔
و دراخر....
.
.
"من کان لله،کان الله له"
هرڪی با خدا باشہ خدا با اوست...🙂🌿
از 19 فروردین تا کنکور نیستم ان شا الله
تایپیک قدیمیه،پستم قدیمیه!منم خودم البته یه کاربر قدیمیم که از خستگی شیفت به سرم زده به انجمن کنکور!سر بزنم
درجواب گفته های شما باید بگم که از قضا من یه دوستی دارم که نسبتا هم نزدیکه بهم و از راهنمایی همدیگه رو میشناسیم
این دوست من از راهنمایی دغدش پاس کردن دروسش بود،جایی که ۹۰ درصد بچه ها توی زمان ما اگر معدلشون ۲۰ نمیشد افسرده میشن
این بنده خدا بعد از کسب رتبه n میلیون(فک کنم از اخرا اول شد)همون کازان شما پزشکی قبول(با عرض معذرت بابت استفاده از لفظ قبولی) شد وفکر میکنم سال اینده هم درسش تموم میشه و میاد ایران
شرح وقایعی که من ازش شنیدم با توضیحات استارتر تایپیک دقیقا برابری میکنه فقط در مورد خوابگاه میدونم که چندین خوابگاه دارن اونجا(خوابگاه ها خصوصیه)و هرکس بسته به بودجش میتونه خوابگاه با امکانات و شرایط مختلف و صد البته هزینه های متفاوت انتخاب کنه،این دوست من توی خوابگاه با کیفتی اقامت داشته و البته میگفت هزینشم به نسبت بالا بوده وبرای همین این سال های اخیر اونجا خونه اجازه کرده با یکی دیگه از ایرانیا و دیگه خوابگاه نیست،البته میگفت که خیلی از ایرانی ها الان توی خوابگاهایی که مشابه خوابگاهی که استارتر شرح دادن اقامت دازن
در کل میخوام بگم دانشگاه های روسیه از هر صد نفر فارغ التحصلیشون ۹۹ نفر حداقل اطلاعاتی از موارد پایه رشته خودشونم ندارن و اون یک نفرم که در حد رشته ای که خونده اطلاع داره از عجایب روزگاره
با رفتن به کشورهایی مثل روسیه و امثالهم با پرداخت پول عملا مدرک خریده میشه بدون اینکه هیچ اطلاعاتی علمی به شخص اصافه بشه
یه پارتیه که به مدت حدودی ۶ سال طول میکشه و بعدشم به هرکس یه مدرک میدن که برگرده
اگر در روسیه یا کشورهای مشابه مدرک گرفتید لطفا حداقل راجب باز علمی مدرکتون صحبت نکنید و صرفا از مدرک خریداری شدتون لذت ببرید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)