سلام یکی منو راهنمایی کنه هرچقد میخونم ترازم بالا نمیاد
فقط تست بزن.بعد از خدا تنها چیزی که واسه درس توش ایمان دارم همینه.وقتی تعداد تستات زیاد بشن خودت معجزشو میبینی.به جای این حرفا برو تست بزن فقط.
یه چیزی بگم بهت ببین منم ازمون کانون دادم با اینکه میخاستم حدود 6500 بیارم ولی نشد و انقدر خوشحال شدم که نیاوردم!! (شدم 5500) حالا چرا؟؟ چون دوست دارم انقدر کانونم رو خراب کنم تا تمام اشتباهاییکه توی ازمون دادن و مطالعم دارم برطرف بشه و گرنه همش تو کانون تراز بالا بیار ولی اصلا نفهمی که مشکلت چیه بعد تو کنکور خراب کنی چه فایدس ؟؟؟اینم بدون من اینجوریم که هر چی کمتر بشم تلاشم رو بیشتر میکنم و اگر بیشتر خیلی مغرور میشم پس بدون که یه جای کارت میلنگه مثلا من فمیدم نمیتونم زمان رو مدیریت کنم پس دیگه فهمیدم مشکلم چیه تو ام به جای اینکه مشکلت رو الکی بگن ببین خودت مشکل چیه موفق باشی این جمله رو هم بدون یه دوچرخه سوار بدون زمین خوردن زیاد نمیتونه حرفه ای بشه
I LOVE BIOLOGY
[QUOTE=nasrin-m;639296]برا زیست تست خیلی کار میکنم ولی میرم قلم چی نمیتونم جواب بدم شک دارم
[/QUOTE
عزیزم زیست رو ترکیب بندی بخون مفهومی بخون بعد برو سراغ تست خودتو درگیر تست کن پاسخ تشرحی رو هم حتما حتما بخون نکات رو وارد کتابت کن...قبل از آزمون ی دور بهشون نگاه کن...سر جلسه آزمون سوالو با دقت بخون گزینه هارو تک تک بررسی کن اینکارا رو بکن تا راه بیوفتی بعد از آزمون هم حتما بررسی داشته باش واسه همه درسا نع فقط زیست...باید واسه زیست خیلی وقت بذاری تا ب درصد بالا برسی شک نکن عمیقو مفهومی و با ارتباط ب سالای قبل بخونی و تست خوب و استاندارد کار کنی موفق میشی...
[QUOTE=nasrin-m;639343]مگه میشه نتونی؟شاید هول میکنی استرس میگیرتت هوم؟سوالا رو با دقت بخون ببین چی میخواد ازت هول نشو مطمین باش میتونی جواب بدی ...نگاه واس خودت هدف گذاری کن ک مثلا از این تعداد سوال زیست من مثلا ده تاشو باس جواب بدم بعد ببین از اون ده تا چندتارو اشتباه زدی بررسی کن بعد ب مرور این هدف گذاری رو ببر بالا تا بتونی جواب بدی سوالارو...پیش خودت هم نگو نمیتونم...فک کن خونه ای و داری از کتاب تست میزنی محیط خونه رو مجسم کن....میشه راحت میتونی عزیزم
دوستان راست میگن . تست واقعا معجزه میکنه . بجا درس نامه تست باید زد . میانگین روزی 150 تا تست خوب و دشوار + تحلیل کامل همه ی تستا . همچنین روز قبل از ازمون به عنوان جمع بندی 30 تا تست متناسب با کنکور از هر درس با زمان بندی بزنین و بعد اشکالات رو برطرف کنین
خوب هر آزمونو بررسی کن .. ببین اشتباهات بدلیل بی دقتیه یا نفهمیدن مطالب . بیشتر کدوم درس ایراد داری ؟
راستی نسیرن جون میتونی بری سایت قلم چی قبل از آزمون هاش معمولا جمع بندی میذاره و آزمونک هم برای هر درس برگزار میکنه یه نگاه بنداز ب نظرم کار کنی اینارو میتونی خودتو بکشی بالا......غلط زیاد چرا میزنی؟اونارو ک شک داری هم میزنی؟شاید نمیخوای مثلا برگه پاسخنامت خالی باشه میری تستایی ک شک داریو میزنی واس همین غلطات زیاد میشه از تکنیک همون ضربدر منهای قلم چی هم تو آزمونا استفاده کن....اینارو یکم بش توجه کن ب امید خدا ک حل میشه مشکلت.....همینارو میدونستم اگه کمکی بهت کنه خوشحال میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)