خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

مشکل در موازنهء یک ترکیب

سلام دوستان
      ترکیب زیر رو گام به گام موازنه می کنید برام ؟ (اصلاً این از کجا اومده تو آزمون بابا خیلی سخته :D )

پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دقیقاً همین سوال رو سرجلسه هرکاری کردم با روش وارسی نتونستم
      ...

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      وارسی که هیچی داداش ما اکسایش کاهش و چند معادله 20 مجهول و مبتکران همرو بکار بردیم نتونستیم :D این یکیم ممنون
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      وارسی که هیچی داداش ما اکسایش کاهش و چند معادله 20 مجهول و مبتکران همرو بکار بردیم نتونستیم :D این یکیم ممنون
      این که ساده بود :/
      موازنه کنم؟
      ...

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با روش معادله فک کنم بشه حلش کرد ولی خداییش عجبب موازنیه

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      موازنه کنم؟
      ساده بود خداییش من شکل سوالو دیدم رد شدم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      موازنه کنم؟
      ممنونت میشیم

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      ترکیب زیر رو گام به گام موازنه می کنید برام ؟ (اصلاً این از کجا اومده تو آزمون بابا خیلی سخته :D )

با روش وارسی(مثل کتاب بخواین زیر هم بنویسین و....) خیلی طول میکشه و گیج کننده میشه.اول باید یک دید کلی از معادله بدست بیارین .مثلا اینجا شروع کار از ترکیب دارای Sو Asهست در این ترکیب درطرف واکنش دهنده Sباضریب فرد که همون سه باشه وجود داره درطرف فراورده هم ضریب Sفرد هست پس میتونین جز یک(چون جایگذاریش موازنه درستی رو ایجاد نمیکنه)کوچکترین ضریب فرد رو امتحان کنین یعنی 3 حالا باتوجه به اون در طرف فراورده هم به ترکیب دارای این دو عنصر ضریب مناسب میدیم که خواه ناخواه میشه 6و9.از اینجا یکم کار سخت میشه اما میتونین تعداد کل Hرو در طرف فراورده محاسبه کنین و در طرف واکنش دهنده با توجه به دو ترکیب به H با زیروند بزرگتر کوچکترین عدد زوج (چون جمع ضرایب هیدروژن سمت فراورده زوج هست)رو نسبت بدین که میشه 2 و به ترکیب دارای هیدروژن با زیروند کمتر بزرگترین ضریب رو اختصاص بدین که اینجا میشه 32 .اگر بررسی کنین میبینین که این دو ضریب قابل قبول نیست پس جای 2 ،4 میذاریم و جای 32 ،28 که این ضرایب صدق میکنه.

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من الان حل کردم دیدم سخت نبود کاشکی اون موقع حل میکردم کجاش مشکل داری؟ منظورم 123

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز ببین اینطوری حل میشه:
      اول ضریب As2S3 رو ۱ فرض کن بعد ضریب H3AsO4 میشه ۲ و ضریب H2SO4 میشه ۳. بعد ضریب NO رو اگر x فرض کنی، ضریب HNO3 هم میشه x . بعد ضریب H2O رو y فرض می‌کنی. دو تا معادله براساس تساوی تعداد H و O در طرفین می‌نویسی. میشه این:
      x+2y=12
      2x+y=20
      بعد دستگاه دو معادله دو مجهول حل می‌کنی.
      البته قبول دارم این طراح هم کلا قاطی داشته!!!

11. Top | #11
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elm10 نمایش پست ها
      اول ضریب As2S3 رو ۱ فرض کن بعد ضریب H3AsO4 میشه ۲ و ضریب H2SO4 میشه ۳. بعد ضریب NO رو اگر x فرض کنی، ضریب HNO3 هم میشه x . بعد ضریب H2O رو y فرض می‌کنی. دو تا معادله براساس تساوی تعداد H و O در طرفین می‌نویسی. میشه این:
      x+2y=12
      2x+y=20
      بله! روش درست همینه. از حل این معادله x=28/3 بدست میاد و y=4/3 که بعد همه ضرایب در 3 ضرب میشن.

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوستان

از همون روشی که گفتم میرفتی خب...

ترکیبا از چپ به راست به ترتیب a-b-c-d-e-f

20151016_232702-1.jpg
      ویرایش توسط bs756 : 25 مهر 1394 در ساعت 00:47

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elm10 نمایش پست ها
      x+2y=12
      2x+y=20
      سلام ممنون ولی روش دومعادله دومجهول رو اینجا و از یکی از رفیقام که کلاس میره پرسیدم می گفتن به هر ترکیب یه حرف ، چرا شما به دو تا ترکیب حرف یکسان (x) دادید ؟
      با تشکر از پاسخگویی

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد نادری نمایش پست ها
      بله! روش درست همینه. از حل این معادله x=28/3 بدست میاد و y=4/3 که بعد همه ضرایب در 3 ضرب میشن.
      سلام چرا به دو تا ترکیب یه حرف (x) دادید ؟
      اونطوری که به یکی از رفیقام(تو نمونه) و یکی از بچه های انجمن آموزش داده بودند به هر ترکیب یه حرف جدا نسبت داده می شد :-؟
      بعد حالا هم که می خواید به دو تا ترکیب یه حرف بدید از کجا فهمیدید اون دو تا ترکیب x می شوند ؟ این راه حل یجورایی شبیه این نکته های کلاس های کنکوری هست که الکیه (:D) جواب سوال که میاد یه چیزی الکی می سازند که آخرش به نتیجه برسه :-؟

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeed976 نمایش پست ها
      از همون روشی که گفتم میرفتی خب...

ترکیبا از چپ به راست به ترتیب a-b-c-d-e-f

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 20151016_232702-1.jpg
مشاهده: 20
حجم: 61.7 کیلو بایت
      سلام داداش دمت گرم یه نکته جدید ازت یاد گرفتم چون خودم این روشو کلا از شما و یکی از رفیقام شنیدم و وقتی شنیدمم دیگه کل تستاشو حل کرده بودم فقط یه تکمیلی مبتکران بود زیاد به مهارت نرسیدم و حواسم نبود b=f بگیرم
      راستی اون یکی سوالم حل کنی دیگه باید زیرامضات بزنی خدای موازنه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن