خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اگر قبولی های دوتاشون رو میزت بودن میشد گفت پزشکی.

ولی اساسی پتانسیل دلال شدن رو داری ها رو اینم فکر کننه زیر دستی نه خونی میبینی نه جراحی میکنی تازه پژوهش محور هم هست باید مدام پژوهش کنی ببینی چی قراره بره بالا چی میاد پایین فقط پیش شرطش مقدار اندکی پوله که خداروشکر اونم داری(البته این شوخی)

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      اگر قبولی های دوتاشون رو میزت بودن میشد گفت پزشکی.

ولی اساسی پتانسیل دلال شدن رو داری ها رو اینم فکر کننه زیر دستی نه خونی میبینی نه جراحی میکنی تازه پژوهش محور هم هست باید مدام پژوهش کنی ببینی چی قراره بره بالا چی میاد پایین فقط پیش شرطش مقدار اندکی پوله که خداروشکر اونم داری(البته این شوخی)
      شوخی بیخود
      من دارم دیونه میشم زندگیم رو هواس
      [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

3. Top | #18
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alipezeshkiteh نمایش پست ها
      شوخی بیخود
      من دارم دیونه میشم زندگیم رو هواس
      [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

دوست عزیز پس حالا که ناراحت شدی بزار یه راهنمایی درست درمونت بکنم شما میگی که دندون دخترونس پس اینجا این حذف میشه میگی از مرده هم میترسی و حال بیمارستان نداری پس پزشکی هم حذف میشه مهندسی هم دانش بنیانه و علاقه داری ولی درامد مناسبی نداره پس اینم که هیچی(البته درامد خوبم میشه داشت ولی راهش سخته).
      به نظرم بهترین گزینه برای شما داروسازیه هم دانش بنیان و پژوهش محوره هم درامد مناسب داره الان به جد میشه گفت یکی از بهترین زمینه های تحقیق رو داره تو ایران.

درکل اگر اینم رد کنی مشخص میشه تکلیفت با خودت مشخص نیست.

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

4. Top | #19
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      دوست عزیز پس حالا که ناراحت شدی بزار یه راهنمایی درست درمونت بکنم شما میگی که دندون دخترونس پس اینجا این حذف میشه میگی از مرده هم میترسی و حال بیمارستان نداری پس پزشکی هم حذف میشه مهندسی هم دانش بنیانه و علاقه داری ولی درامد مناسبی نداره پس اینم که هیچی(البته درامد خوبم میشه داشت ولی راهش سخته).
      به نظرم بهترین گزینه برای شما داروسازیه هم دانش بنیان و پژوهش محوره هم درامد مناسب داره الان به جد میشه گفت یکی از بهترین زمینه های تحقیق رو داره تو ایران.

درکل اگر اینم رد کنی مشخص میشه تکلیفت با خودت مشخص نیست.

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
      دمت گرم داداش، بهترین پیشنهاد برای شما، نظر منم همینه، با توجه به خصوصیاتی که از خودتون گفتین، دارو بهترینه، البته به شرطی که فقط به داروخونه زدن و نسخه دادن اکتفا نکنین ها، برین تو شرکت های دارو سازی استخدام بشین بهتره، در کنارش میتونین داروخونه هم داشته باشین.
      @Alipezeshkiteh

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از این تستای شخصیت بده ببین چه کارایی رو واست مناسب می دونه اون وقت شاید بتونی راحت تر تصمیم بگیری.

بعد هم همون جوری که بچه ها گفتن علاقه علاقه علاقه. این باشه هر کاری می کنی تا به هدفت برسی و پیشرفت می کنی. وگر نه مثل من یه مهندس که از فیلد کاری رشته ش متنفره و داره برای کنکور انسانی می خونه!

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alipezeshkiteh نمایش پست ها
      میخوام بدونم در صورت قبولی آیا رفتن به پزشکی ارزش داره؟
      منظورم از ارزش پول نیست چون از نظر مالی اگه عالی نباشه خوب هست[emoji574]
      من نمیتونم مرگ و زندگیرو از نزدیک ببینم[emoji382]
      از مرده میترسم
      بیمارستان رو دوست ندارم[emoji603]
      ولی پویایی این شغل و درآمدش منو جذب میکنه[emoji475]
      به نظرتون اگه برم مهندسی میتونم زندگی خوبی برای خودم درست کنم؟یعنی هم آدم موفقی باشم و هم پولدار بشم و هم ازکارم لذت ببرم[emoji173]
      ممنون میشم اگه تجربیات عینی تون رو بگید[emoji187] [emoji165]

داداش پس اونوقت شما که از مرده میترسی ومحیط کارش رو دوست نداری نرو برادر منم مثل شما بود و محیط کار صنایع غذایی رو دوست نداشت تا ارشد رفت ولی برگشت به حوزه ی علمیه که علاقه داشت.

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      البته افرادی هم هستند ک وقتی تویه ی محیط کاری و ی فضاقرار میگیرند از اونجا خوششون میاد یا برعکس ن . اگه وقت داری برا تحقیق برو از نزدیک محیط هر جایی ک قراره در آینده مشغول شی رو ببین . مثلا در رابطه با همین کار با کامپیوتر ممکنه در ابتداش برات جالب باشه بعد روتین بشه ... اینجا هم چون کسی واقعا علایق و روحی ات رو نمیشناسه نمیتونه نظر بده بچه ها همه با توجه به مدل فکری و شرایط خودشون نظر میدند...

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز اخه این چه سوالیه هر دو این رشته ها بهترین رشته های آموزش عالی کشورن . همه آرزشونه دکتر یا مهندس شن بعد شما با اکراه میگی اینو دوس دارم اینو نه !

9. Top | #24
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      چیه خدایی دندون ....یه دکتر خودش تنها تو یه اتاق دور از اجتماع و همکارا فقط با مریضا سروکله بزنی اصن خوشم نمیاد واسه همینه که اکثرا مشکل روانی دارن ولی ادم اگه جراح باشه خیلی خوبه...البته ما یه دنون پزشک داریم تو فامیلمون که کار تعمیراتی و اینا رو دیگه انجام نمیده فقط ارتدنسی و ساااالی به دوازده ماه خارج تشریف داره اینقد اوضاش توپه که تو شهری چندتا ملک داره الانم تو مسکو داره خوش میگذرونه فک کنم ماه بعدی بیاد

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)