اشتباه نکن پول نفت کمترین تاثیر رو داشته بیشترین قسمت رو گردشگری و تجارت داشته چون الان ایران واسه دور زدن تحریم ها از ترکیه و امارات استفاده مسکنه که اوناهم خوب این وسط واسه دلالس پول گیرشون میاد
در ضمن سرمایه دار های جهان رو برای سرمایه گذاری به سمت خودشون میکشن و پول و سرمایه خارجی اونا رو به این جا رسونده
با حرفای بالاتون کاری ندارم ، ولی این تیکه حرفتون که قرمزش کردم وحی منزل نیست برادر
قال رسول الله (ص): من سمع منادیا ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم
پیامبر عظیم الشان اسلام: «هر کس فریاد دادخواهی هر مظلومی را بشنود که مسلمین را به یاری می طلبد، اما به کمک او نشتابد مسلمان نیست. »
قال رسول الله (ص): من اصبح لم یهتم بامر المسلمین فلیس بمسلم
كسي كه بامداد برخيزد بي آنكه به فكر سر و سامان دادن به كارهاي مسلمانان باشد، مسلمان نيست
اونا عقب تر بودن ولی الان خیلی ازمون جلو هستن.وقتی اینارو میبینم یه جورایی از خودمون ناامید میشم....سال 2015 هستش و ما کجاییم...اونا کجان...
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
این که میگن ایارنی ها دبی رو اباد کردن حرف مفته.
ایرانی ها مملکت خودشون رو نمیتونن آباد کنن دبی رو چطوری آباد کردن؟؟؟
فقط بعد از آباد شدنش تعداد ایرانی های اونجا افزایش پیدا کرد.
اولاً داداش همونطوری که برادر منم هستند ، برادر شما هم هستن
دوماًداداش من حرف شما رو قبول دارم که باید به کشورمون و مردم عزیزمون خودمون رسیدگی بشه نه اینکه تماماً کل بودجه مملکت رو بریم کمک کنیم به سایر کشورها و ...
در مورد سیاست کشور هم اگر الان ایران به ویژه سپاه قدس داره تو سوریه و عراق کلی هزینه میکنه بی دلیل نیست داره از تمامیت ارضی کشورمون دفاع میکنه ، چون اگر اونجا هزینه نکنه پس فردا باید با داعش و تکفیری ها کف خیابون های تهران بجنگیم ، همین چند روز پیش که سردار جعفری فرمانده کل سپاه گفت : اگر سردار شهید حسین همدانی نبود دمشق سقوط کرده بود ، یا چند ماه پیش یکی از سرداران سپاه که الان یادم نیست کیه ، گفته بود: اگر سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس نبود بغداد پایتخت عراق سقوط کرده بود و داعش عراق رو صاف کرده بود و ...
خب اگر عراق و سوریه سقوط میکردن و ایران هیچ کاری نمیکرد انوقت نوبت ایران بود که موتورش رو بیارن پایین ، میگیری چی میگم داداشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)