این پول از جیب مردمی داره هزینه میشه که راضی نیستند!
الان وضعیت مردم دبی بهتره یا مردم ایران؟
ایران از اینکه این همه خودش رو درگیر تمام مسایل جهان بشریت میکنه مقصود و منظورش فقط توهماتی هست که نسل دهه 50 در ذهن داشتند برای به خاک ذلت کشاندن آمریکا که خودشون ایران رو به خاک ذلت کشوندن!
شما فرودگاه دوبی برو بقیه جاهاش دیگه نمیخواد ! اون وقت ببین ایران کجاست دوبی کجا!
500 سال دیگه ایران در خواب و رویا نمیتونه برسه به این وضعیت!
راستی پاسپورتتم میبینن نوشته iri کلا داخل آدم حساب نمیکنند صاحب پاسپورت رو
این ثمره مدیریت برادران سپاه قدس در ایران هست و دوستان همین جناب آقای همدانی!
منتی هم سر کسی ندارند دارند برای رویا پردازی ها و توهمات خودشون میجنگند اونم با پول من و شما! من یکی راضی نیستم خیلی ها هم راضی نیتسند و این خرج کردن از حق ماها حرامه! حرامه! حرامه.
در ضمن
چند وقت پیش خبرگذاری مهر خبری منتشر کرد مبنی بر وقف 5 باب منزل مسکونی در کرمان توس آقای قاسم سلیمانی که اینقدر در عرض چند دقیقه زیرش کامنت اومد که ببخشید یک سردار سپاه چقدر حقوق میگیره 5 تا خونشو فقط وقف میکنه!!!!!!!!!!!!!!! فورا خبرو حذفش کردن!
ایران رو تبدیل کردن به غمکده!
پاتو از ایران میذاری بیرون میفهمی زندگی یعنی چی ک میای ایران اینگار برت میگردونن تو جهنم! من یکی حتی حاضرم اصلا کار پزشکی هم نکنم ولی ایران زندگی بکن نیستم . همون تخصص هم نتونم بخونم میرم یکدترای علوم پایه خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از تخصص خوندن توی این خراب شده هست که ماهی n میلیاردم داشته باشی تنها تفریحت شمال رفتن! و از شما برگشتنه!کاش همون شمالم غیر از در دهات چیزی داشت آدم استفاده کنه. صرفا یک سرسبزی و چنتا رستوران! این شده کل امکاناتی که حتی شما میلیاردرم باشی توی ایران در دسترست هستن.
بنده نصف بیشتر خانوادم یا آخوندن یا پاسدار هستن و جاهای دیگه پس با همشونم مشکل دارم خواهشا دم از چیزی برای من نزنید.