خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 39
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      پس منظورتون چیه داداش؟
      داش چون عقاید من خطر رفتن در گونی رو داره همه چیو نمیشه گفت
      کلا بحث سیاسی جز سردرد به نتیجه ی خاصی نمیرسه
      اینکه ادم تو کشوری زندگی میکنه که دموکراسی شرعی! وجود داره و بخواد ابراز عقیده کنه اشتباه بزرگیه
      چون این نوع دموکراسی فرقی با دیکتاتوری نداره چون دوستان زحمت میکشن شرع رو طبق امیال و هدف های سیاسی خودشون تغییر میدن
      دموکراسی دینی یعنی ازادی بیان هست ولی در محدوده ای که شرع اجازه میده .
      چه توجیهی وجود داره برای کشور ثروتمند ایران از لحاظ منابع خدادادی که گرسنه داشته باشه؟
      دشمنی با ابر قدرت ها به چه قیمتی ؟ به قیمت سوختن چند نسل؟
      البته عقاید افراد متفاوته مثلا یکی مثل من که حاضر نیستم یک ثانیه برای راحتی نسل بعد از اسایش خودم بگذرم با شما که روحیه ی فداکارانه دارید متفاوتم
      ویرایش توسط magicboy : 22 مهر 1394 در ساعت 20:48

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8mit8 نمایش پست ها
      اولاً داداش همونطوری که برادر منم هستند ، برادر شما هم هستن

دوماًداداش من حرف شما رو
      قبول دارم که باید به کشورمون و مردم عزیزمون خودمون رسیدگی بشه نه اینکه تماماً کل بودجه مملکت رو بریم کمک کنیم به سایر کشورها و ...

در مورد سیاست کشور هم اگر الان ایران به ویژه سپاه قدس داره تو سوریه و عراق کلی هزینه میکنه بی دلیل نیست داره از تمامیت ارضی کشورمون دفاع میکنه ، چون اگر اونجا هزینه نکنه پس فردا باید با داعش و تکفیری ها کف خیابون های تهران بجنگیم ، همین چند روز پیش که سردار جعفری فرمانده کل سپاه گفت : اگر سردار شهید حسین همدانی نبود دمشق سقوط کرده بود ، یا چند ماه پیش یکی از سرداران سپاه که الان یادم نیست کیه ، گفته بود: اگر سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس نبود بغداد پایتخت عراق سقوط کرده بود و داعش عراق رو صاف کرده بود و ...

خب اگر عراق و سوریه سقوط میکردن و ایران هیچ کاری نمیکرد انوقت نوبت ایران بود که موتورش رو بیارن پایین ، میگیری چی میگم داداشی

این پول از جیب مردمی داره هزینه میشه که راضی نیستند!
      الان وضعیت مردم دبی بهتره یا مردم ایران؟
      ایران از اینکه این همه خودش رو درگیر تمام مسایل جهان بشریت میکنه مقصود و منظورش فقط توهماتی هست که نسل دهه 50 در ذهن داشتند برای به خاک ذلت کشاندن آمریکا که خودشون ایران رو به خاک ذلت کشوندن!
      شما فرودگاه دوبی برو بقیه جاهاش دیگه نمیخواد ! اون وقت ببین ایران کجاست دوبی کجا!
      500 سال دیگه ایران در خواب و رویا نمیتونه برسه به این وضعیت!
      راستی پاسپورتتم میبینن نوشته iri کلا داخل آدم حساب نمیکنند صاحب پاسپورت رو این ثمره مدیریت برادران سپاه قدس در ایران هست و دوستان همین جناب آقای همدانی!
      منتی هم سر کسی ندارند دارند برای رویا پردازی ها و توهمات خودشون میجنگند اونم با پول من و شما! من یکی راضی نیستم خیلی ها هم راضی نیتسند و این خرج کردن از حق ماها حرامه! حرامه! حرامه.
      در ضمن چند وقت پیش خبرگذاری مهر خبری منتشر کرد مبنی بر وقف 5 باب منزل مسکونی در کرمان توس آقای قاسم سلیمانی که اینقدر در عرض چند دقیقه زیرش کامنت اومد که ببخشید یک سردار سپاه چقدر حقوق میگیره 5 تا خونشو فقط وقف میکنه!!!!!!!!!!!!!!! فورا خبرو حذفش کردن!
      ایران رو تبدیل کردن به غمکده!
      پاتو از ایران میذاری بیرون میفهمی زندگی یعنی چی ک میای ایران اینگار برت میگردونن تو جهنم! من یکی حتی حاضرم اصلا کار پزشکی هم نکنم ولی ایران زندگی بکن نیستم . همون تخصص هم نتونم بخونم میرم یکدترای علوم پایه خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از تخصص خوندن توی این خراب شده هست که ماهی n میلیاردم داشته باشی تنها تفریحت شمال رفتن! و از شما برگشتنه!کاش همون شمالم غیر از در دهات چیزی داشت آدم استفاده کنه. صرفا یک سرسبزی و چنتا رستوران! این شده کل امکاناتی که حتی شما میلیاردرم باشی توی ایران در دسترست هستن.
      بنده نصف بیشتر خانوادم یا آخوندن یا پاسدار هستن و جاهای دیگه پس با همشونم مشکل دارم خواهشا دم از چیزی برای من نزنید.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اغا دیدی گفتم بحث سیاسی اخرش بدرد نمیخوره حالا اینو ببینید هوا عوض شه:
      سیر تکامل ایران و امارات

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط magicboy نمایش پست ها
      داش چون عقاید من خطر رفتن در گونی رو داره همه چیو نمیشه گفت
      کلا بحث سیاسی جز سردرد به نتیجه ی خاصی نمیرسه
      اینکه ادم تو کشوری زندگی میکنه که دموکراسی شرعی! وجود داره و بخواد ابراز عقیده کنه اشتباه بزرگیه
      چون این نوع دموکراسی فرقی با دیکتاتوری نداره چون دوستان زحمت میکشن شرع رو طبق امیال و هدف های سیاسی خودشون تغییر میدن
      دموکراسی دینی یعنی ازادی بیان هست ولی در محدوده ای که شرع اجازه میده .
      چه توجیهی وجود داره برای کشور ثروتمند ایران از لحاظ منابع خدادادی که گرسنه داشته باشه؟
      دشمنی با ابر قدرت ها به چه قیمتی ؟ به قیمت سوختن چند نسل؟
      خطر رفتن در گونی خخخ
      چرا داداش اگر همراه با منطق و عقلانیت باشه نتیجه داره
      موافق با اون قسمت قرمز رنگ
      توجیهی نداره انصافاً و واقعاً این موضوع خیلی دردناکه

در مورد دشمنی با ابرقدرت ها بخصوص آمریکا و اسرائیل باید بگم ؛

اونها تا ملت ما رو نابود نکردن دست از دشمنی با ما بر نمیدارن و در این راه ذره ای کوتاه نمیان

یه نمونه از امثالش اینکه وقتی آمریکایی ها ویروس هسته ای استاکس نت رو به سایت هسته ای نظنز فرستادن ، خواستن با این کارشون فاجعه ای رو رقم بزنن که اگر عملیاتشون با موفقیت اجرا میشد خسارت جانی و مالی فراونی به همراه داشت

این کلیپ را دانلود کنن ببین غربیها خودشون چی میگن

ویروس هسته ای استاکس نت چگونه عمل میکند؟

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم - یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّی وَ عَدُوَّکُمْ أَوْلِیاءَ تُلْقُونَ إِلَیْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ قَدْ کَفَرُوا بِما جاءَکُمْ مِنَ الْحَقِّ یُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَ إِیَّاکُمْ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّکُمْ إِنْ کُنْتُمْ خَرَجْتُمْ جِهاداً فِی سَبِیلِی وَ ابْتِغاءَ مَرْضاتِی تُسِرُّونَ إِلَیْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ أَنَا أَعْلَمُ بِما أَخْفَیْتُمْ وَ ما أَعْلَنْتُمْ وَ مَنْ یَفْعَلْهُ مِنْکُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَواءَ السَّبِیلِ (1) إِنْ یَثْقَفُوکُمْ یَکُونُوا لَکُمْ أَعْداءً وَ یَبْسُطُوا إِلَیْکُمْ أَیْدِیَهُمْ وَ أَلْسِنَتَهُمْ بِالسُّوءِ وَ وَدُّوا لَوْ تَکْفُرُونَ (2). ... لا یَنْهاکُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِینَ لَمْ یُقاتِلُوکُمْ فِی الدِّینِ وَ لَمْ یُخْرِجُوکُمْ مِنْ دِیارِکُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَ تُقْسِطُوا إِلَیْهِمْ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُقْسِطِینَ (8) إِنَّما یَنْهاکُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِینَ قاتَلُوکُمْ فِی الدِّینِ وَ أَخْرَجُوکُمْ مِنْ دِیارِکُمْ وَ ظاهَرُوا عَلى‏ إِخْراجِکُمْ أَنْ تَوَلَّوْهُمْ وَ مَنْ یَتَوَلَّهُمْ فَأُولئِکَ هُمُ الظَّالِمُونَ (9)

ترجمه المیزان: اى کسانى که ایمان آورده‏اید دشمن مرا و دشمن خودتان را دوستان خود مگیرید، آیا مراتب دوستى خود را به ایشان تقدیم مى‏کنید با اینکه به قرآنی که براى شما آمده و حق است کفر مى‏ورزند و نیز رسول و شما را به جرم اینکه به خدا، پروردگارتان ایمان آورده‏اید بیرون مى‏کنند؟! اگر براى رضاى من و جهاد در راه من مهاجرت کرده‏اید نباید آنان را دوست خود بگیرید و پنهانى با ایشان دوستى کنید چون من بهتر از هر دانایى مى‏دانم چه چیزهایى را پنهان مى‏دارید و چه چیزهایى را اظهار مى‏کنید و هر کس از شما چنین کند راه مستقیم را گم کرده (1).اگر کفار به شما دست پیدا کنند دشمنان شما خواهند بود و دست و زبان خود را به آزار شما دراز خواهند کرد و آرزومند آنند که شما هم کافر شوید (2) ... (این فرمان تنها مربوط به کفاریست که شما را بیرون کردند و با شما جنگیدند) و اما آن هایى که چنین نکردند خدا شما را از احسان به آنان و رفتار عادلانه با ایشان نهى نکرده زیرا خدا عدالت‏کاران را دوست مى‏دارد (8). خدا تنها از دوستى کسانى نهى کرده که با شما سر مساله دین جنگیدند و شما را از دیارتان بیرون کردند و در بیرون کردنتان پشت به پشت هم دادند، خدا شما را از اینکه آنان را دوست بدارید نهى فرموده و هر کس دوستشان بدارد پس آن ها ستمکارند (9).

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      این پول از جیب مردمی داره هزینه میشه که راضی نیستند!
      الان وضعیت مردم دبی بهتره یا مردم ایران؟
      ایران از اینکه این همه خودش رو درگیر تمام مسایل جهان بشریت میکنه مقصود و منظورش فقط توهماتی هست که نسل دهه 50 در ذهن داشتند برای به خاک ذلت کشاندن آمریکا که خودشون ایران رو به خاک ذلت کشوندن!
      شما فرودگاه دوبی برو بقیه جاهاش دیگه نمیخواد ! اون وقت ببین ایران کجاست دوبی کجا!
      500 سال دیگه ایران در خواب و رویا نمیتونه برسه به این وضعیت!
      راستی پاسپورتتم میبینن نوشته iri کلا داخل آدم حساب نمیکنند صاحب پاسپورت رو این ثمره مدیریت برادران سپاه قدس در ایران هست و دوستان همین جناب آقای همدانی!
      منتی هم سر کسی ندارند دارند برای رویا پردازی ها و توهمات خودشون میجنگند اونم با پول من و شما! من یکی راضی نیستم خیلی ها هم راضی نیتسند و این خرج کردن از حق ماها حرامه! حرامه! حرامه.
      در ضمن چند وقت پیش خبرگذاری مهر خبری منتشر کرد مبنی بر وقف 5 باب منزل مسکونی در کرمان توس آقای قاسم سلیمانی که اینقدر در عرض چند دقیقه زیرش کامنت اومد که ببخشید یک سردار سپاه چقدر حقوق میگیره 5 تا خونشو فقط وقف میکنه!!!!!!!!!!!!!!! فورا خبرو حذفش کردن!
      ایران رو تبدیل کردن به غمکده!
      پاتو از ایران میذاری بیرون میفهمی زندگی یعنی چی ک میای ایران اینگار برت میگردونن تو جهنم! من یکی حتی حاضرم اصلا کار پزشکی هم نکنم ولی ایران زندگی بکن نیستم . همون تخصص هم نتونم بخونم میرم یکدترای علوم پایه خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از تخصص خوندن توی این خراب شده هست که ماهی n میلیاردم داشته باشی تنها تفریحت شمال رفتن! و از شما برگشتنه!کاش همون شمالم غیر از در دهات چیزی داشت آدم استفاده کنه. صرفا یک سرسبزی و چنتا رستوران! این شده کل امکاناتی که حتی شما میلیاردرم باشی توی ایران در دسترست هستن.
      بنده نصف بیشتر خانوادم یا آخوندن یا پاسدار هستن و جاهای دیگه پس با همشونم مشکل دارم خواهشا دم از چیزی برای من نزنید.
      شما افراطی هستی
      اغا دیدی گفتم بحث سیاسی اخرش بدرد نمیخوره حالا اینو ببینید هوا عوض شه:
      سیر تکامل ایران و امارات

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خطر رفتن در گونی خخخ
      چرا داداش اگر همراه با منطق و عقلانیت باشه نتیجه داره
      موافق با اون قسمت قرمز رنگ
      توجیهی نداره انصافاً و واقعاً این موضوع خیلی دردناکه

در مورد دشمنی با ابرقدرت ها بخصوص آمریکا و اسرائیل باید بگم ؛

اونها تا ملت ما رو نابود نکردن دست از دشمنی با ما بر نمیدارن و در این راه ذره ای کوتاه نمیان

یه نمونه از امثالش اینکه وقتی آمریکایی ها ویروس هسته ای استاکس نت رو به سایت هسته ای نظنز فرستادن ، خواستن با این کارشون فاجعه ای رو رقم بزنن که اگر عملیاتشون با موفقیت اجرا میشد خسارت جانی و مالی فراونی به همراه داشت

این کلیپ را دانلود کنن ببین غربیها خودشون چی میگن

ویروس هسته ای استاکس نت چگونه عمل میکند؟

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم - یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّی وَ عَدُوَّکُمْ أَوْلِیاءَ تُلْقُونَ إِلَیْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ قَدْ کَفَرُوا بِما جاءَکُمْ مِنَ الْحَقِّ یُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَ إِیَّاکُمْ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّکُمْ إِنْ کُنْتُمْ خَرَجْتُمْ جِهاداً فِی سَبِیلِی وَ ابْتِغاءَ مَرْضاتِی تُسِرُّونَ إِلَیْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ أَنَا أَعْلَمُ بِما أَخْفَیْتُمْ وَ ما أَعْلَنْتُمْ وَ مَنْ یَفْعَلْهُ مِنْکُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَواءَ السَّبِیلِ (1) إِنْ یَثْقَفُوکُمْ یَکُونُوا لَکُمْ أَعْداءً وَ یَبْسُطُوا إِلَیْکُمْ أَیْدِیَهُمْ وَ أَلْسِنَتَهُمْ بِالسُّوءِ وَ وَدُّوا لَوْ تَکْفُرُونَ (2). ... لا یَنْهاکُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِینَ لَمْ یُقاتِلُوکُمْ فِی الدِّینِ وَ لَمْ یُخْرِجُوکُمْ مِنْ دِیارِکُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَ تُقْسِطُوا إِلَیْهِمْ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُقْسِطِینَ (8) إِنَّما یَنْهاکُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِینَ قاتَلُوکُمْ فِی الدِّینِ وَ أَخْرَجُوکُمْ مِنْ دِیارِکُمْ وَ ظاهَرُوا عَلى‏ إِخْراجِکُمْ أَنْ تَوَلَّوْهُمْ وَ مَنْ یَتَوَلَّهُمْ فَأُولئِکَ هُمُ الظَّالِمُونَ (9)

ترجمه المیزان: اى کسانى که ایمان آورده‏اید دشمن مرا و دشمن خودتان را دوستان خود مگیرید، آیا مراتب دوستى خود را به ایشان تقدیم مى‏کنید با اینکه به قرآنی که براى شما آمده و حق است کفر مى‏ورزند و نیز رسول و شما را به جرم اینکه به خدا، پروردگارتان ایمان آورده‏اید بیرون مى‏کنند؟! اگر براى رضاى من و جهاد در راه من مهاجرت کرده‏اید نباید آنان را دوست خود بگیرید و پنهانى با ایشان دوستى کنید چون من بهتر از هر دانایى مى‏دانم چه چیزهایى را پنهان مى‏دارید و چه چیزهایى را اظهار مى‏کنید و هر کس از شما چنین کند راه مستقیم را گم کرده (1).اگر کفار به شما دست پیدا کنند دشمنان شما خواهند بود و دست و زبان خود را به آزار شما دراز خواهند کرد و آرزومند آنند که شما هم کافر شوید (2) ... (این فرمان تنها مربوط به کفاریست که شما را بیرون کردند و با شما جنگیدند) و اما آن هایى که چنین نکردند خدا شما را از احسان به آنان و رفتار عادلانه با ایشان نهى نکرده زیرا خدا عدالت‏کاران را دوست مى‏دارد (8). خدا تنها از دوستى کسانى نهى کرده که با شما سر مساله دین جنگیدند و شما را از دیارتان بیرون کردند و در بیرون کردنتان پشت به پشت هم دادند، خدا شما را از اینکه آنان را دوست بدارید نهى فرموده و هر کس دوستشان بدارد پس آن ها ستمکارند (9).

داش بنظرت امریکا و اسرائیل با سوئد مشکل ندارن

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      البته البته البته
      اگه دبی همه چی داره از خودش نیست
      همه رو از خارج میاره چه ماشین چه مهندس چه بازیکن فوتبال
      شبکه 1 الان داره مستند درباره ماشین نشون میده

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      داش بنظرت امریکا و اسرائیل با ترکیه مشکل ندارن
      نه ، مگه میشه آدم با متحداش هم مشکل داشته باشه

9. Top | #24
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asma12b نمایش پست ها
      خب دلیلش چیه؟
      بیشترین سهم؛نفت!

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      به قول اون یارو تو میراث آلبرتا2
      لعنت به نفت و گاز ایران

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نه ، مگه میشه آدم با متحداش هم مشکل داشته باشه
      افرین!
      کشور ترکیه کشوریه که مسلمون واقعی کم نداره و بهترین امکانات رفاهی رو تو خودش داره خصوصا شهرهای ساحلی انتالیا و استانبول
      به معنی واقعی کشوری برای زندگی کردنه
      من حاضرم زیر بار اتحاد با هر کشوری برم ولی مردم کشورم انسانگونه زندگی کنن

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alipezeshkiteh نمایش پست ها
      به قول اون یارو تو میراث آلبرتا2
      لعنت به نفت و گاز ایران

خب داداشی اگه نفت و گاز نمیداشتیم که اوضاع مملکت بدتر بود از وضعیت فعلی

همینجوریش دولت n هزار میلیارد تومان کسری بودجه داره وای به حالی که نفت و گاز هم نمیداشتیم

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      افرین!
      کشور ترکیه کشوریه که مسلمون واقعی کم نداره و بهترین امکانات رفاهی رو تو خودش داره خصوصا شهرهای ساحلی انتالیا و استانبول
      به معنی واقعی کشوری برای زندگی کردنه
      من حاضرم زیر بار اتحاد با هر کشوری برم ولی مردم کشورم انسانگونه زندگی کنن
      صد آفرین! پس زودتر مهاجرت کن داداش

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خب داداشی اگه نفت و گاز نمیداشتیم که اوضاع مملکت بدتر بود از وضعیت فعلی

همینجوریش دولت n هزار میلیارد تومان کسری بودجه داره وای به حالی که نفت و گاز هم نمیداشتیم
      آلمان و ژاپن که بعد جنگ با خاک یکسان شده بودن نفت داشتن؟
      اگه نفت و گاز نداشتیم مجبور بودن از علم و نخبگان استفاده کنن

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      صد آفرین! پس زودتر مهاجرت کن داداش
      هزار افرین
      چشم بزودی

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن