خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات

وظیفه ی یه سال سومی

سلام،ممنون میشم کمک کنید......
      بچه ها من امسال سوم تجربیم.از مدرسه ی نمونه دولتی سطحمم متوسطه.درسای دوممو زیاد خوب نخوندم.الان بیشتر وقتم صرف خوندن واسه امتحان نهایی میشه.تصمیم دارم امسال کل زیستارو بخونم.اونم حرفه ای...
      بنظرتون چه کار مفید دیگه ای میشه انجام داد؟؟؟؟؟
      ویرایش توسط Miss.Dr : 22 مهر 1394 در ساعت 18:51

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      از اونجا که در حال حاضر اهمیت امتحانات نهایی زیاده بیشترین تمرکزت رو رو نهایی بذار...برای زیست هم که طبق برنامت پیش برو و حرفه ای بخونش...کار دیگه ای که به ذهنم میرسه حل مشکات پایه ای هستش....مثلا اگه در عربی یا بان مشکل داری یه دور کتابهای راهنمایی رو بخون و یا اگه تو ریاضی مشکل پایه ای داری ریاضی سال اول رو هم در کنار دروس سوم بخون...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      از اونجا که در حال حاضر اهمیت امتحانات نهایی زیاده بیشترین تمرکزت رو رو نهایی بذار...برای زیست هم که طبق برنامت پیش برو و حرفه ای بخونش...کار دیگه ای که به ذهنم میرسه حل مشکات پایه ای هستش....مثلا اگه در عربی یا بان مشکل داری یه دور کتابهای راهنمایی رو بخون و یا اگه تو ریاضی مشکل پایه ای داری ریاضی سال اول رو هم در کنار دروس سوم بخون...
      من دروس اختصاصی بیشتر تست میزنم کار اشتباهیه؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali7893 نمایش پست ها
      من دروس اختصاصی بیشتر تست میزنم کار اشتباهیه؟
      نه به هیچ وجه کار اشتباهی نیست...فقط بیشتر روی انتحانات نهاییت تمرکز کن....تاثیرش زیاده....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه به هیچ وجه کار اشتباهی نیست...فقط بیشتر روی انتحانات نهاییت تمرکز کن....تاثیرش زیاده....
      کتابای برسمان و ماجرای من و درسام چطوره؟ یا گلبرگ گلواژه؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali7893 نمایش پست ها
      کتابای برسمان و ماجرای من و درسام چطوره؟ یا گلبرگ گلواژه؟
      اولیت اول برای سوالات امتحان نهایی....اول سوالات امتحان نهایی رو درس ب درس حل کن...تو انجمن خودمونم وجود دارم...اگه تو قسمت جستجو بزنی سوالات امتحان نهایی به تفیک واست میاره...

بعدشم کتاب های پرسمان خیلی خوبن...ولی با این حال خودت کتاب رو نگاه کن و خودت بپسند...سطح خیلی سبز پرسمان چندان فذقی با هم نداره...خودت با هر کدوم سازگارتری اونو انتخاب کن...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      اولین نکته اهمیت زیاد امتححان نهایی برای شماست البته این به این معنا نیست ک کنکور رو بزارید کنار وتستی نزنید
      خوندن کل زیست الان به نظر من اشتباهه چون به راحتی درس های پیش 2 رو فراموش می کنی و اینکه از بقیه درس ها غافل میشی
      .
      .
      .
      پیشنهاد های من به تو:
      1-سعی کن برای دروس اختصاصی سال سوم وقت کافی بزاری کامل تست بزنی چون اهمیت خیلی زاایدی دارند مانند زیست و فصل 1 شیمی و کل فیزیکو ...
      2-دروس سال دوم رو تو تابستون ب اندازه کافی وقت داری تا تقویت کنی به قول معروف فول فول بشی ...پس نگران سال دوم نباش
      3-برای زیست کتاب رو کامل کامل بخون و سعی کن نکاتی رو که به ذهنت میرسه رو یادداشت کنی برای تست الان از گاج استفاده کن وتابستون و سال چهارم از الگو
      4-سعی کن همین الان که سومی خودت رو با برنامه ازمون ها وقف بدی ....
      5-یه کار اشتباهی که من تو سوم کردم این بود که از عمومی ها(به غیر عربی )از تست زدن غافل شدم تو این اشتباه رو نکن و مخصوصا سعی کن تو زبان فارسیت رو همین امسال برای کنکور ببندی...
      6-از وقتت تو سوم به خوبی استفاده کن که سال بعد حسرت نخوری....
      7-موفق باشی....

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      میتونم ی سوال بپرسم؟؟؟
      به نظرتون کار اشتباهیه من نیمه اول سالو رو المپیاد زیست سرمایه گذاری کنم؟؟؟

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بستگی به سطحت داره اگه از سال های قبل برا المپیاد خوندی و کار کردی و احتمال یدی جزو 40 نفر باشی که خیلی هم خوبه وگرننه جز اینکه از درس و کنکور دورت کنه فایده ای نداره.....البته این نظر منه

10. Top | #10
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اولیت اول برای سوالات امتحان نهایی....اول سوالات امتحان نهایی رو درس ب درس حل کن...تو انجمن خودمونم وجود دارم...اگه تو قسمت جستجو بزنی سوالات امتحان نهایی به تفیک واست میاره...

بعدشم کتاب های پرسمان خیلی خوبن...ولی با این حال خودت کتاب رو نگاه کن و خودت بپسند...سطح خیلی سبز پرسمان چندان فذقی با هم نداره...خودت با هر کدوم سازگارتری اونو انتخاب کن...
      موافقم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      1.عربی و زبانت رو تقویت کن
      2. زبان فارسی رو خوب بخون توی پیش زیاد فرصت نمیشه
      3. زیست رو خط به خط بخون شکل هاش رو هم کامل بخون
      4. توی ریاضی و فیزیک وشیمی سوال سخت حل کن

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بچه ها منم امسال سال سومم تابستون درسای ریاضیو فیزیک و زیستو شیمیو کلاس رفتم ولی نخوندم خووب الان ی زمینه ای ازشون دارم اما بازم نیاز به تکرار تمرین دارم خیلی استرررس دارم همش میگم دومو نخوندم الانم وقت ندارم دومو بخونم می ترسم تو تابستون وقت کم بیارم
      میشه ی راهنماییم کنیم دقیقا باید چی کار کنم

13. Top | #13
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من فرزانگان درس می خونم از ی طرفم رقابت شدیده خیلی سردر گمو نا امید شدم چون نمی تونم هر مبحثی که دارم میرم جلو رو همون زمان تستشو بزنمو کامل بخونمش
      می خوام سومو همین امسال ببندم

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نگران نباش ... به هیچ عنوان به خودت استرس نده باور کن تو تابستون اگه روی 10..12 ساعت بخونی کلی هم وقت اضافه میاری خیلی ها این مشکلو داشتند ودارن
      الان فقطرو سوم وقت بزار سعی کن سوم رو کامل برای کنکور و نهایی ببندی و خوب تست بزنی زیست رو خیلی خوب بخون و نکاتی که به ذهنت میاد رو یاداش کن
      فیزیک و شیمی رو هم زیاد تست بزن........

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi-de نمایش پست ها
      نگران نباش ... به هیچ عنوان به خودت استرس نده باور کن تو تابستون اگه روی 10..12 ساعت بخونی کلی هم وقت اضافه میاری خیلی ها این مشکلو داشتند ودارن
      الان فقطرو سوم وقت بزار سعی کن سوم رو کامل برای کنکور و نهایی ببندی و خوب تست بزنی زیست رو خیلی خوب بخون و نکاتی که به ذهنت میاد رو یاداش کن
      فیزیک و شیمی رو هم زیاد تست بزن........
      ممنون بابت راهنماییت
      میدونی مشکلم اینه که وقت نمی کنم ی مبحثیو که می خونم کامل تستاشو بزنم نکته هاشو جمع کنم این خیلی عصبیم کرده
      هر جوریم برنامه می ریزم نمیشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن