ممنون ولی چندتا توصیه!
اول اینکه چیزی ازش فهممیده نمیشه به دودلیل!
1-خیلی داغونه درهم برهمه
2-برنامه هرکس مختص خودشه و دیگران نمیتونن ازش استفاده کنن.مثلا شاید یکی زیستو نتونه صبحا بخونه!یا شاید بعد از ظهرهای چهارشنبه وقتش پره
دوما مرد مومن آدم 1تومان بابت برنامه پول میده؟
بهترین برنامه ریز برای آدم,فقط خودشه
میری پیش مشاور میگی که من صبحا زیست تو مخم بیشتر فرو میره اونم صبح برات مینویسه 2ساعت زیست 1میلیونم میگیره
اما خودت بهتر میتونی برای خودت برنامه ریزی کنی.
بعدشم برنامه ریزی هفتگی اصلا مناسب نیست چون ممکنه تو شنبه برنامه بریزی که سه شنبه ادبیاتو شیمی بخونی ولی ممکنه روز سه شنبه اصلا حسو حال خوندن ادبیات نداشته باشی!و به هیچ وجه تو مخت نره!
اینجوری از برنامه عقب میمونیو علاوه بر ضد حال خوردن,دیگه انگیزت واسه اجرای برنامه رو به تحلیل میره!
پس یک نکته!برنامه ریزی بهتره روزانه باشه.یعنی برنامه ی هرروز مختص همون روز.ببینی اون روز چی به میلت میکشه که اونو بخونی.
من خودم باهمین روش پیش میرم خیلی خوبه.روش شماروهم قبلا خیلی وقت پیش امتحان کردم و بنا به دلایل بالا دیگه اصلا سمتشم نمیرم!
شما رفتی واسه یک سالت برنامه ریختی
بقول یکی از رتبه های برتر کنکور , ببین تو یک روز چه درسیو حال میکنی که بخونی!همونو وردار بخون.برنامه ریزی بلند مدتو اینا به درد نمیخوره!
من وقتی که به این حرفش رسیدم تازه فهمیدم چقدر حرف قشنگی زده!
وقتی امروز به شدت دوست دارم که زیست بخونم با علاقه میرم سمتش و خوب مطالبو یاد میگیرم.ولی اگه به زور برم سمتش خوب یاد نمیگیرم...
موفق باشی