خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 33 از 33
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      سلام رفقا...اگه یادتون باشه من یه اعتراضی ب سنجش داده بودم در مورد این که رتبمو بد اعلام کردن(البته بت با کلی پارتی و امضا نماینده شهرمون و دنگ و فنگ بسیار)حدود 5 مهر بود ک نتیجه ش رو پست کردن و بدستم رسید جواب اعتراضمواقعا شوکه کننده بودخیلیییییییی شوکه شدم!اگه یادتون باشه یه کارنامه گذاشته بودم درصداش همه از من کمتر بود و رتبش بهتر...علتش این بود ک مشمول معدل نمیشد اون فرد!ایشون تراز کنکورشون 9700بود و با همون براش رتبه صادر کرده بودن وشده بود 400منطقه 3 و الان دندون زنجان میخونه....بنظرتون تراز کنکور من چند بود؟؟10087!!!معدل من 18.7 هستش رفقا...تراز معدلمو تو جوابیه سنجش اعلام کرده بودن بنظرتون چند بود؟؟حدود7600!!!
      تراز کنکور من با تاثیر معدل حدود 600تا اومده بود پایین و شده بود 9402 و رتبم شده بود 900 واقن تعجب کردم معدل 18.7 معدل بدی نبود بنظرم ولی الان خیلی شوکم!!!یه رفیق هم داشتم تو اکثر درسا غیر زیست ازش بهتر بودم کارنامشم تو انجمن گذاشته بودم...اون تراز کنکوریش 10200بود و با معدلش ک ب من نزدیک بود شده 9600!!!
      خب پس دوتا نکته یاد میگیریم برا کنکور 95:
      1-سومیا معدل خیلییییییی مهمه ینی میتونه از عرش بیارتتون تو فرش خیلی حواستون باشه...منی 18.7 هس معدلم اینمهمه داغونم کرد دیگه کمتر از این باشین واویلاس
      2-پشت کنکوریا زیست یه چیز دیگه س...74درصد از رفیقم تو مجموع درسا جلو بودم و اون همش 20درصد زیست جلو بود...ترازش 200تاااااااااااااااااااااا بیشتر از من شده!!
      .
      .
      .
      ففقط موندم تو این ایا سقف تراز معدل با سقف تراز کنکور یکیه؟؟یا نه
      راستی بحث ترمیم معدل چی شد خبر دارین؟؟اگه بشه حتما اقدام کنین حتماااا
      اسپم:
      دلم تنگه برا @
      moho @ParsaYousefi @Hellion @eli94 @Parloo @Weed Master @Majesty @Mr.Dr @SanliTa
      و @همه رفقای دیگم

راستی جوابیه رو براتون اپلود میکنم الان کافی نتم مقدور نبود برام اگه فرصت شد میدم براتون
      فدا مدا
      سلام دوست عزیز

اگه کسی دیپ اولش تجربی بوده باشه وبخواد دیپ مجدد بگیره واسه کنکور تجربی ، بهتره که بره دیپ مجدد انسانی بگیره یا دیپ مجدد ریاضی......؟

با توجه به این چیزایی که شما نوشتین ، دیپ مجدد انسانی چون تاثیر خیلی کمتری روی تراز کنکور تجربی می ذاره واسه کسب رتبه های بهتر ، به نفع تر هست. درسته .....؟؟؟؟

ممنون می شم گه جواب بدین.

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز

اگه کسی دیپ اولش تجربی بوده باشه وبخواد دیپ مجدد بگیره واسه کنکور تجربی ، بهتره که بره دیپ مجدد انسانی بگیره یا دیپ مجدد ریاضی......؟

با توجه به این چیزایی که شما نوشتین ، دیپ مجدد انسانی چون تاثیر خیلی کمتری روی تراز کنکور تجربی می ذاره واسه کسب رتبه های بهتر ، به نفع تر هست. درسته .....؟؟؟؟

ممنون می شم گه جواب بدین.
      به نظر من ریاضی بگیری بهتره چون راحت تر میتونی دروس رو پاس کنی انسانی درسته به نفعته ولی خیلی زماگیره درس هاش و بر خلاف ریاضی، باید برخی دروس سال دومش رو هم پاس کنی.

3. Top | #33
      quf
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      به نظر من ریاضی بگیری بهتره چون راحت تر میتونی دروس رو پاس کنی انسانی درسته به نفعته ولی خیلی زماگیره درس هاش و بر خلاف ریاضی، باید برخی دروس سال دومش رو هم پاس کنی.
      نه دوست عزیز دومو نمیخواد به منم گفتن میخواد زنگ زدم تهران درست شد فقط سوم انسانی

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن