خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 62
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alipezeshkiteh نمایش پست ها
      پروفسور سمیعی و امثال اون هم تو پزشکی نخبه اند
      ما چون همیشه واسمون مرغ همسایه غازه فک میکنیم چه خبره
      روزانه 411 به اصطلاح نخبه از ایران میرن و این چند ساله که ادامه داره
      حالا شما چند نمونه داری مثال میاری
      نخبه کسیه که تو اوضاع بد بتونه شرایط رو عوض کنه مثل همون دانشمندای آمریکایی و آلمانی که تو اوضاع جنگ هم کشورشونو تنها نزاشتنو موندن
      نه کسایی که عشق خارجن
      یه سرچ کنی میبینی عامل پیشرفت چین و هند بازگشت نخبگانش بوده
      من واسه کسی مث پروفسور سمیعی خیلی بیشتر از مریم میزرا خانی احترام قائلم چون بهار با افتتاح مرکز علوم مغز و اعصاب ایران قطب این رشته تو دنیا میشه
      ولی میرزا خانی چی؟اون خیلی آدم محترمیه ولی میتونست همین تدریسو تو شریفم انجام بده و درآمدشم بد نبود
      من حتی اگه رتبه 1 کنکور و تخصص هم بشم فقط زمانی خارج میرم که بهم احترام بزارن نه اینکه زیردستشون باشم

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
      مریم میرزاخانی هیچ نیازی به درک امثال شما ها نداره چون یک دنیا تقدیرش کردن.... پروفسور سمیعی جای خود ایشون هم جای خود.... شما می خواهید با تخریب مهندسی. خودتو مجاب کنی برو پزشکی... خب برو. دیگه اینهمه بحث نداره.شما هم یک سرچ کن ببین چ خبره دنیا و مهندسان چ خدماتی کردن.....هیچ ادمی زیر دست نبوده اونور همیشه با احترام از محققان ایرانی یاد می کن.... برو فکرتو. درست کن.....

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khatereh 2 نمایش پست ها
      مریم میرزاخانی هیچ نیازی به درک امثال شما ها نداره چون یک دنیا تقدیرش کردن.... پروفسور سمیعی جای خود ایشون هم جای خود.... شما می خواهید با تخریب مهندسی. خودتو مجاب کنی برو پزشکی... خب برو. دیگه اینهمه بحث نداره.شما هم یک سرچ کن ببین چ خبره دنیا و مهندسان چ خدماتی کردن.....هیچ ادمی زیر دست نبوده اونور همیشه با احترام از محققان ایرانی یاد می کن.... برو فکرتو. درست کن.....
      ما نگفتیم که اونا بدن
      شما اصرار داری که فقط اونایی که میرن اونور و نمیان باسوادن و بقیه بیسواد

3. Top | #33
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ممنون که خودتونو نمیگیرید
      راستش من خیلی سوال دارم
      امیدوارم شما حتی المقدور تو انجمن فعال باشید و من و امثال من رو راهنمایی کنید
      فقط به عنوان یه سوال کوچیک شما کتابای غیر درسی سطح بالا مثل توماس و مولتیمور و ... رو خوندید؟

نه
      من فقط چون المپیاد فیزیک بودم سال دوم هالیدی و توماس خوندم اما سال کنکور هیچ کتابی غیر از کتاب درسی و کمک درسی نخوندم

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      کاملا مشخصه در مورد پزشکی و تخصص چه در مورد قبولی و چه در مورد درا؛د اصلا اطلاعات کامل و دقیقی نداری...
      دایی من متخصص رادیولوژیه ماهی بین 90 تا 100تومن درآمدشه بعد تو گیر 15-17 میلیونی..؟!!
      ضمنا پزشکی یه رشته ایه که نه تنها هیچ وقت اشباع نخواهد شد بلکه چون علوم پایه محسوب میشه کسی نمیتونه در موردش اظهار نظر کنه...مثلا یکی تصادف میکنه حتما باید بره بیمارستان و کس دیگه ای جز دکتر با امکانات لازم نمیتونه نجاتش بده...
      اما تو علوم نظری مثل مثلا معماری همه صاحب نظرن...این اینجوری باشه بهتره یا نباشه بهتره..!!!
      کلا این یه چیز اثبات شدست که حداقل تو ایران پزشکی خیلی بالاتر از مهندسیه حداقل از نظر مردم...
      خیلی خوش حالم که اقا سینا افتخار داده به ما و نظرشو گفته

خوب چند نفر مثل دایی شما قراره بشن ؟
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها

خیلی ها

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دیگه دانشگاه از تهران و شریف بهتر؟
      شریفی ها که همه اسپرگر دارن
      تهران هم چندان جذاب نیست
      یکی از آشناهام با ارشد برق تهران کار پروژه ای از جنوب براش میفرستن انجام میده نه استخدامه نه پول حسابی میگیره
      هر چند این مدل مقایسه اشتباهه چون مثلا یه دانشگاه یه رشته رو اصلن نداره و تو رشته دیگه عالیه
      باید رشته به رشته مقایسه کرد

باوووو چشمتو رو حقیقت بستی و داری هرچی جو منفی میدی

مهندس الکترونیک بیارم پیشت که ماهی کم کم کم کم کم داره 200 تومن درمیاره ؟؟؟

از امیرکبیر هم فارق تحصیل شده یه پله پایین تر از شریف و تهران ؟؟

گفتم مهندس باس کار افرین بشه نه کارگر
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin dehghan نمایش پست ها
      خیلی ها

Sent from my LG G3
      دوست من شما که فیزیک خوندی و المپیادی بودی بعیده

فیزیک علم منطق و استدلاله

لطفا منطقی باش
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوست من شما که فیزیک خوندی و المپیادی بودی بعیده

فیزیک علم منطق و استدلاله

لطفا منطقی باش
      منطقی هستم اما شما میدانید یه متخصص رادیو یا چشم یا ارتوپدی چقدر درس می خونه و سختی می کشه تا برسه به اینجایی که من گفتم و البته بجز رادیو بقیه تخصص ها در دوران کار هم خیلی سخت هست مثلا یه جراحی ارتوپدی یا مغزواعصاب میتونه تا 8 ساعت طول بکشه
      این خیلیا را من از نظر تعداد گفتم نه درصد پزشکان رادیولوژی یا عمومی(تفاوت خیلی و اکثر در زیست)

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin dehghan نمایش پست ها
      منطقی هستم اما شما میدانید یه متخصص رادیو یا چشم یا ارتوپدی چقدر درس می خونه و سختی می کشه تا برسه به اینجایی که من گفتم و البته بجز رادیو بقیه تخصص ها در دوران کار هم خیلی سخت هست مثلا یه جراحی ارتوپدی یا مغزواعصاب میتونه تا 8 ساعت طول بکشه
      این خیلیا را من از نظر تعداد گفتم نه درصد پزشکان رادیولوژی یا عمومی(تفاوت خیلی و اکثر در زیست)

Sent from my LG G3
      خوب ایول بهت که منطق اول منو پذیرفتی کسی به این ارقام نجومی میرسه تو پزشکی و تجربی که بعد کلی درس خوندن و تلاش

برای محبوبیت و ..... و دقت بالا میتونه به این مراحل برسه خوب

حالا از شما یه سوال دارم

رفیق اینایی که گفتی بعد 10-13 سال درس خوندن به این ارقام میرسن

یه مهندس برای فارق تحصیلی باس 6 سال بخونه روتین یعنی نصف یک پزشک

حالا همون اقا مهندس 6 سال دوم شو بره سراغ کار و حرفه و تجارت و .... نمیتونه اندازه همون پزشک پول دربیاره ؟

خوش حال میشم این جوابتم مثل جواب قبلیت منطقی باشه رفیق
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خوب ایول بهت که منطق اول منو پذیرفتی کسی به این ارقام نجومی میرسه تو پزشکی و تجربی که بعد کلی درس خوندن و تلاش

برای محبوبیت و ..... و دقت بالا میتونه به این مراحل برسه خوب

حالا از شما یه سوال دارم

رفیق اینایی که گفتی بعد 10-13 سال درس خوندن به این ارقام میرسن

یه مهندس برای فارق تحصیلی باس 6 سال بخونه روتین یعنی نصف یک پزشک

حالا همون اقا مهندس 6 سال دوم شو بره سراغ کار و حرفه و تجارت و .... نمیتونه اندازه همون پزشک پول دربیاره ؟

خوش حال میشم این جوابتم مثل جواب قبلیت منطقی باشه رفیق
      توی مهندسی علاوه بر رشته دانشگاه هم مهمه من خودم اگه میرفتم مهندسی مطمئنا ادامه میدادم تا دکتری اونم سعی میکردم توی بهترین دانشگاه ها
      توی هر کاری بهترین باش و خلاق باش بهت قول میدم موفق و راضی میشی
      الان خیلیا که میان پزشکی بزور مدرک عمومی میگیرن و اصلا علاقه ای براشون نمی مونه که برن تخصص بجز پول و آزمون تخصص هم فعلا کنکور نیست که پولی داشته باشه و حتی اگر هم رشته پولی توش بوجود بیاد خیلی محدوده چون تربیت متخصص امکانات ویژه میخواد

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      پول مهمه اما اینکه تا آخر عمرت باید با رشته ای که میری دست و پنجه نرم کنی دلیلی مهمتر از پول میخواد و این چیزی که فرد وقتی بره دانشگاه میفهمه و اون علاقه و سازگاریه
      خیلی از دانشجویان پزشکی که الان موفق نیستن اگه رفته بودن یه رشته ی دیگه شاید جز بهترین ها بودن

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

12. Top | #42
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      یه مطلب کوچولو بگم و برم چون این تاپیکها ارزش نداره وقت زیادی روش گذاشته بشه :

کار آفرینی در همه جای دنیا نیاز به سرمایه اولیه داره که برخلاف رویا پردازیهایی که بیشتر افراد دارن این سرمایه اولیه مبلغ کمی هم نیست.

تو آمریکا و اروپا سرمایه گذاران زیادی هستند که وفتی با ارزیابی یک ایده متوجه میشن که احتمال موفقیت اون هست سرمایه اولیه رو تامین می کنن و در سود یا زیان ( این خیلی مهمه ) طرح شریک میشن. و اینجوریه که شرکت های نوپا می تونن کار رو شروع کنن که البته 90 درصد هم با کله می خورن زمین.خیلی از سرمایه گذاران هم شرکت های خصوصی مثل اپل و گوگل و مایکرو سافت هستن

تو ایران به علت وجود یک نظام اداری راکد و کاغذ بازی وحشتناک و مقررات عهد حجر ، رو کمک دولت نمیتونی خیلی حساب کنی ، نهایتش مجبوری برای تامین سرمایه بری وام 28 درصد از بانک بگیری با هزار تا ضامن و سند و ... که اگه نتونی به هر دلیل قسطاط رو بدی براحتی می اندارنت زندان و اموالتو حراج می کنن. حالا برو کار آفرینی کن.

تو این 4-5 ساله تنها شرکت هایی که تو بازار تونستن دووم بیارن یا اونایی بودن که به دولت وصل بودن ورانت داشتن یا شرکت هایی که کار اصلیشون دلالی بوده. اکثر تولید کننده ها ****** رفتن ....

سرمایه دار وقتی می بینی با دلالی به راحتی می تونه سود کنه مگه مغز خر خورده بیاد تو کار تولید و صنعت ،، و وقتی بخش خصوصی نباشه شما کجا میخوای کار کنی که ماهی 5 میلیون بهت حقوق بده ؟

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      یه مطلب کوچولو بگم و برم چون این تاپیکها ارزش نداره وقت زیادی روش گذاشته بشه :

کار آفرینی در همه جای دنیا نیاز به سرمایه اولیه داره که برخلاف رویا پردازیهایی که بیشتر افراد دارن این سرمایه اولیه مبلغ کمی هم نیست.

تو آمریکا و اروپا سرمایه گذاران زیادی هستند که وفتی با ارزیابی یک ایده متوجه میشن که احتمال موفقیت اون هست سرمایه اولیه رو تامین می کنن و در سود یا زیان ( این خیلی مهمه ) طرح شریک میشن. و اینجوریه که شرکت های نوپا می تونن کار رو شروع کنن که البته 90 درصد هم با کله می خورن زمین.خیلی از سرمایه گذاران هم شرکت های خصوصی مثل اپل و گوگل و مایکرو سافت هستن

تو ایران به علت وجود یک نظام اداری راکد و کاغذ بازی وحشتناک و مقررات عهد حجر ، رو کمک دولت نمیتونی خیلی حساب کنی ، نهایتش مجبوری برای تامین سرمایه بری وام 28 درصد از بانک بگیری با هزار تا ضامن و سند و ... که اگه نتونی به هر دلیل قسطاط رو بدی براحتی می اندارنت زندان و اموالتو حراج می کنن. حالا برو کار آفرینی کن.

تو این 4-5 ساله تنها شرکت هایی که تو بازار تونستن دووم بیارن یا اونایی بودن که به دولت وصل بودن ورانت داشتن یا شرکت هایی که کار اصلیشون دلالی بوده. اکثر تولید کننده ها ****** رفتن ....

سرمایه دار وقتی می بینی با دلالی به راحتی می تونه سود کنه مگه مغز خر خورده بیاد تو کار تولید و صنعت ،، و وقتی بخش خصوصی نباشه شما کجا میخوای کار کنی که ماهی 5 میلیون بهت حقوق بده ؟
      قربون آدم چیز فهم
      تنها چیزی که الان تو ایران مهندسا کارآفرینی میکنن کارای برنامه نویسی هست چون سرمایه اولیش یه لپ تاپه
      آیا یه دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه میتونه هزینه راه اندازی یه کارخونه تولیدکننده فلان وسیله پیشرفته برقی رو تامین کنه؟
      فقط یه راه داره که بره بانک وام بگیره و مسلما نمیتونه پول رو برگردونه و بیچاره میشه

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      باوووو چشمتو رو حقیقت بستی و داری هرچی جو منفی میدی

مهندس الکترونیک بیارم پیشت که ماهی کم کم کم کم کم داره 200 تومن درمیاره ؟؟؟

از امیرکبیر هم فارق تحصیل شده یه پله پایین تر از شریف و تهران ؟؟

گفتم مهندس باس کار افرین بشه نه کارگر
      اون مهندس تو ایران کار میکنه؟
      تو درآمدش رو از کجا میدونی؟اونایی که یه تومن میگیرن درآمدشون رو نمیگن اون مهندس چطور درآمد حداقل 200تومنی رو به تو گفته؟
      از کجا میدونی اون درآمد از راه درست بوده؟
      خاوری هم 3000میلیارد پول بدست آورد
      بهترین مهندسای دنیا تو اپل و گوگل نهایتا 200هزار دلار در سال میگیرن
      اون آقا مهندس کجا کار میکنه ما بریم کفششو واکس بزنیم؟

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

قطعا تعداد کمی اینطوری میشن اما خوب تو هیمن رشته شما چند نفر واقعا موفق میشن..؟
      همیشه کسایی که خیلی موفق هستن تعدادشون خیلی کمه و خوب همین اونارو متمایز میکنه...
      مهندسی هم عرضه میخواد هم تجربه (یعنی صرف زمان) هم پول و پارتی...اما خوب پزشکی اینطوری نیست...

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن