خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 11 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 159
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=Saeedt;630393]
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali 221488 نمایش پست ها
      علی جان حرفات کاملا درست ولی باید ببینیم درامد خوب اصلا یعنی چی من دارم با مدرک صنعتی اصفهان ک حالا رو نمیدونم ولی زمان ما ۷ ۸ سال پیش ارزش مدرکش از تهرانم بالاتر بود و تمام اساتید قدر کشور اونجا جمع شده بودن و الان ۹۰ درصدشون تهران و صنعتیه شریفن درس خوندم امواتم جلو چشام اومد تونستم مدرک بگیرم اشکم دراومد الان تفاوت حقوقم تو کارخونه کاشی وسرامیک ۹۰ تومنه با نیروی دیپلم و زیر دیپلم و در عین حال مسئولیت بیشتر آره یک درصد خوب میخونن و دکترا میگیرن تو همین رشته های ماها چ علوم پایه چ مهندسی ک همونام باید اول ساعتی پیام نور تدریس کنن و بعد از چندین سال مرارت( مقاله چاپ کردن کتاب نوشتن وغیره و با رابطه یه مقداری بشن استاد دولتی) ولی فقط یک درصد و اونا میشن حقوقای الان ۵ میلیونی
      منم از همین میترسم

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      خیلی اشتباه بزرگی کردی با رتبه 500 دانشگاه نرفتی مطمئن باش سال بعد از امسال بهتر نمیشی
      [SIGPIC][/SIGPIC]

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moez نمایش پست ها
      خیلی اشتباه بزرگی کردی با رتبه 500 دانشگاه نرفتی مطمئن باش سال بعد از امسال بهتر نمیشی
      یعنی فقط هدف دانشگاه رفتنه؟
      من فک میکنم استعداد دو رقمی شدن داشتم که به دلایلی نشد

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Saeedt;630393]
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali 221488 نمایش پست ها
      علی جان حرفات کاملا درست ولی باید ببینیم درامد خوب اصلا یعنی چی من دارم با مدرک صنعتی اصفهان ک حالا رو نمیدونم ولی زمان ما ۷ ۸ سال پیش ارزش مدرکش از تهرانم بالاتر بود و تمام اساتید قدر کشور اونجا جمع شده بودن و الان ۹۰ درصدشون تهران و صنعتیه شریفن درس خوندم امواتم جلو چشام اومد تونستم مدرک بگیرم اشکم دراومد الان تفاوت حقوقم تو کارخونه کاشی وسرامیک ۹۰ تومنه با نیروی دیپلم و زیر دیپلم و در عین حال مسئولیت بیشتر آره یک درصد خوب میخونن و دکترا میگیرن تو همین رشته های ماها چ علوم پایه چ مهندسی ک همونام باید اول ساعتی پیام نور تدریس کنن و بعد از چندین سال مرارت( مقاله چاپ کردن کتاب نوشتن وغیره و با رابطه یه مقداری بشن استاد دولتی) ولی فقط یک درصد و اونا میشن حقوقای الان ۵ میلیونی
      نمیدونم والله چی بگم ولی نباید فکر کنیم که تو رشته پزشکیم حلوا خیرات میکنن
      الانم جزو برتریناس دانشگاهش بعد از شریف با دانشگاه تهران در یه سطح قرار می گیره و بعد از اونا میشه علم و صنعت و ....
      شما چرا به ادامه تحصیل در خارج فکر نمیکنی ؟
      بله سعید جان درسته مهم اینه که درامد خوب رو چی تلقی کنیم ولی خیلیام با مکانیک و برق اصفهان هستن که درامدای فوق العاده دارن .میشناسم که میگما ولی خوب شیمی رو اطلاعی ندارم .
      امیدوارم که سال دیگه در کنکور موفق باشید ولی باور کنید همون پزشکیم مشکلات خودش رو داره .بنظر من شما اگه به فکر ادامه تحصیل توی رشته خودتون باشید خیلی بهتره .شیمی رو نمیدونم ولی مهندسی شیمی 13 گرایش داره واسه فوق .شمام با توجه به سطحتون و دانشگاهتون براحتی میتونین در بهترین دانشگاه های کشور ادامه تحصیل بدین و حتی اقدام کنین برای تحصیل در خارج از کشور .
      امیدوارم که هر کاری که میکنید در زندگی موفق باشید
      ویرایش توسط ali 221488 : 16 مهر 1394 در ساعت 12:35

5. Top | #50
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه دوستی گفتن پزشکی هست تا پزشکی، مهندس هست تا مهندسی

به نظرم کاملا درسته

الان شرگت های خصوصی مهندسی مثل عمران و… (تو شهرهای بزرگ) در امدشون خیلی زیاده

از اون ورم پزشک ها. متخصص در امدشون خیلی بالاس

اینکه شما میگی برای پزشکی بخونم یا رتبه دو رقمی ریاضی، کسی نمیتونه دقیق بهتون جواب بده

در هرحال شما یکسال از عمرت تلف میشه، چه پزشکی بری چه مهندسی

برای بعضی این یکسال مهم نیست و برای بعضیا خیلی مهمه

شما بالاخره باید خانواده تشکیل بدی و در امد داشته باشی

اگر پشتوانه داشته باشی که هیچ اما اگه پشتوانه نداشته باشی به نظرم علاقه تو انتخابت باید کمترین معیار باشه

اینو هم در نظر بگیر پزشکی هفت سال هست و مهندسی اگه فوق بگیری شش سال

اگه سربازی هم که مطرح باشه دیگه نور علا نوره

بازم میگم، شما شرایطت رو در نظر بگیر، ببین کی میخوای ازدواج کنی، درامدی که توقع داری چقدره، سربازیت به کجا میرسه و…

من خودم تجربی هستم و امسال کنکور دارم ولی خیلی برام مهمه هر چه زودتر درسم تموم شه و وارد بازار کار و درامد شم، شاید شما مثل من باشی شایدم عکس

و در اخر، خدا عاقبت کنکوری های چند سال اینده رو با این وضعیت اشتغال به خیر کنه

6. Top | #51
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه دوستی گفتن پزشکی هست تا پزشکی، مهندس هست تا مهندسی

به نظرم کاملا درسته

الان شرگت های خصوصی مهندسی مثل عمران و… (تو شهرهای بزرگ) در امدشون خیلی زیاده

از اون ورم پزشک ها. متخصص در امدشون خیلی بالاس

اینکه شما میگی برای پزشکی بخونم یا رتبه دو رقمی ریاضی، کسی نمیتونه دقیق بهتون جواب بده

در هرحال شما یکسال از عمرت تلف میشه، چه پزشکی بری چه مهندسی

برای بعضی این یکسال مهم نیست و برای بعضیا خیلی مهمه

شما بالاخره باید خانواده تشکیل بدی و در امد داشته باشی

اگر پشتوانه داشته باشی که هیچ اما اگه پشتوانه نداشته باشی به نظرم علاقه تو انتخابت باید کمترین معیار باشه

اینو هم در نظر بگیر پزشکی هفت سال هست و مهندسی اگه فوق بگیری شش سال

اگه سربازی هم که مطرح باشه دیگه نور علا نوره

بازم میگم، شما شرایطت رو در نظر بگیر، ببین کی میخوای ازدواج کنی، درامدی که توقع داری چقدره، سربازیت به کجا میرسه و…

من خودم تجربی هستم و امسال کنکور دارم ولی خیلی برام مهمه هر چه زودتر درسم تموم شه و وارد بازار کار و درامد شم، شاید شما مثل من باشی شایدم عکس

و در اخر، خدا عاقبت کنکوری های چند سال اینده رو با این وضعیت اشتغال به خیر کنه

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alipezeshkiteh نمایش پست ها
      آره درسته اما رشته های مهندسی به آدم امنیت خاطر نمیده شغل درآمد جایگاه اجتماعی متاسفانه خوب نیست با اینکه واسه مهندسی باید زحمت زیادی کشید
      الان همه دارن میان تجربی
      وقتی به خاطر درآمد و جایگاه اجتماعی یه رشته رو انتخاب میکنی شاید بتونی در اون رشته درس بخونی اما هیچوقت فرد موفقی نمیشی
      اما اگه فرد موفقی(در هر رشته ای) باشی هم درآمد خوبی داری و هم مورد تحسین مردم قرار میگیری(که البته چندان هم مهم نیست

نمیدونم چرا اینجوریه ولی همش فکر میکنم ریاضی خوندن مثه اینه که بری با چنتا بچه فوتبال بازی کنی
      من خودم با درصدایی که زدم تو ریاضی 500 آوردم در حالی با همونا تو تجربی شاید 5000 میاوردم همش فک میکنم پزشکی جدیه و مهندسی نیست
      البته این طرز تفکر من نیست و از جامعه به من منتقل شده
      دقیقا منظورت رو متوجه نشدم:
      اگه منظورت در مورد کنکور هستش:وقتی هدفت دانشگاهای خوب باشن قطعا متوجه میشی که مثل بازی با بچه ها نیست
      اگه هم منظورت کلی هست:خیلیا میتونن با رعایت چندتا نکته ساده خودشون رو از رفتن به دکتر بی نیاز کنن اما دنیا بدون تکنولوژی مهندسی غیر قابل تصوره!

+یه نگاه به وظعیت جامعه بنداز بعد اجازه بده که افکارشون به تو انتقال پیدا کنه

2تا از دوستام مهندسی شیمی تهران و تبریز میخونن و بعد از یکسال خوندن الان ناامیدن
      میگن بازار کار نداره و اگرم داشته باشه بخور و نمیره
      علاقه ای که گفتم اینجا معنا پیدا میکنه اگه این افراد به رشتشون علاقه و برای آیندشون هدف داشتن ناامید نمیشدن

پسرعموی من لیسانس و فوق لیسانس نرم افزار رو از دانشگاه رازی کرمانشاه گرفته با اینکه میدونست دانشجوهایی در دانشگاهای خیلی بهتر وجود دارند که قطعا اولویت کاری هم با اونهاست اما به خاطر علاقش هم لیسانس و فوق رو با معدل خیلی خوبی به پایان رسوند و الان هم با دوستاش یه شرکت کوچولو زدن و پروژهای موفقی رو هم تحویل میدن و ماهی 3-4میلیون درامد دارن هدفش هم در آینده اینه که یه مقدار پول جمع کنه و برای ادامه تحصیل تو یه دانشگاه نسبتا خوب آمریکایی اقدام کنه و خودش هم همیشه در مورد درس خوندنش میگه که من فقط کاری رو که ازش لذت میبردم انجام دادم

در ضمن هیچکدوم از چیزایی که میخونیم در آیندخ بکارمون نمیاد و بهترین سالای زندگیمون رو داریم با مشتق و انتگرال گرفتن هدر میدیم
      فکر نکنم نیاز به توضیح داشته باشه که اکثر چیزهایی که میخونیم در آینده شغلی(متناسب با رشته) و زندگیمون تاثیر داشته باشه و اگه بین درس و بقیه چیزها یه تعادل ایجاد کنیم و از درسمون هم سعی کنیم لذت ببریم هیچ وقت عمرمون رو هدر ندادیم
      لبخند بزن:>
      این را مطمئن باش
      هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد

ویرایش توسط ناخدا : 16 مهر 1394 در ساعت 13:43

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اگه کسی بازم چیزی میدونه خواهشا راهنمایی کنه

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مهندسی های برق و مکانیک و نرم افزار و آی تی و ... درآمدرشون از پزشکی عمومی بهتره.

10. Top | #55
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من مثل خودت پارسال ریاضی دادم بعد اعلام نتایج واسه تعیین رشته فهمیدم عجب رشته ی سرکاری ای هست تقریبا تو ایران البته در حال حاضر .. مهندسی تهرانم که میگن شاخ نیست یا باید شریف بخونی بری خارج و اینا یا بقیه رو خیلی نمیشه حساب باز کرد البته واسه همه نمیگم ولی همین مهندسیای تهرانم خیلیاشون یا دارن انصراف میدن یا بعد مدرک دارن باز میرن تجربی بدن اونم چون حقوقشون فوقش بگیم 2 میلیونه اونم تو تهران واسه همین تغییر رشته دادم تجربی

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaniar76 نمایش پست ها
      من مثل خودت پارسال ریاضی دادم بعد اعلام نتایج واسه تعیین رشته فهمیدم عجب رشته ی سرکاری ای هست تقریبا تو ایران البته در حال حاضر .. مهندسی تهرانم که میگن شاخ نیست یا باید شریف بخونی بری خارج و اینا یا بقیه رو خیلی نمیشه حساب باز کرد البته واسه همه نمیگم ولی همین مهندسیای تهرانم خیلیاشون یا دارن انصراف میدن یا بعد مدرک دارن باز میرن تجربی بدن اونم چون حقوقشون فوقش بگیم 2 میلیونه اونم تو تهران واسه همین تغییر رشته دادم تجربی
      سلام شما رتبت چند بود؟

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaniar76 نمایش پست ها
      البته در حال حاضر یعنی چی؟
      ینی در آینده بهتر میشه؟
      خب مگه ما نباید شرایط آینده رو در نظر بگیریم؟

13. Top | #58
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      مهندسی های برق و مکانیک و نرم افزار و آی تی و ... درآمدرشون از پزشکی عمومی بهتره.
      عمومی ها ماهی 12 تا 18 میگیرن ولی مهندس مکانیک چی اگه بیفته سر کاری1 یا 2 میلیون..

14. Top | #59
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alipezeshkiteh نمایش پست ها
      سلام شما رتبت چند بود؟

سلام من اخراش کم خوندم واسه همین بد زدم(3144 منطقه 3) ولی با همین رتبه هم مهندسی هارو می اوردم خودم تهران میخواستم که بمونم سال دیگه ولی دیدم ارزش نداره این همه واسش وقت بزاری.. در حال حاضر ایران صنعت نداره مهندسیم صنعته واسه همین بازار کارش خوب نیست مخصوصا با وجود دانشگاهای دیگه مثل ازاد که بدون آزمونم پذیرش میکنن ینی خیلی اشباع شده.. و این تحریما هم برداشته شه امکان بهتر شدن وضعش هست ولی خب ریسکه من یادم هست سال اول تعیین رشته کردم تا الان 4 سال گذشته ازن موقع تا الان تغییر انچنانی نکرده واسه همین خیلی قابل پیش بینی نیست

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ببین علاقت اول توی چ رشته ای هست. چون بعدا هر تصمیمی بگیری باعث حسرت خوردنت نشه. ببین هدف از درس خوندن در مهندسی و پزشکی برات چیه. اخرش می خوای چ کنی. همش براساس پول تصمیم نگیر. پول یک حد خوبه ولی از یک جایی به بعد بدون علاقه نمیشه کار کرد. ولی با علاقه میشه گام های بزرگی برداشت. ریاضی دانشگاه های خوبش مثل شریف و امیر کبیر.... خوبه.برای ادامه تحصیل در خارج موقعیتش خیلی بهتره از تجربی....تو راحت می تونی در رشته ریاضی دو رقمی بیاری. و دانشگاه خوب بری.

صفحه 4 از 11 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)