سلام می خواستم بدونم که هایلایت کردن کلمات مهم و قید ها با مارکر تو درس زیست یا بقیه درس های حفظی کار درستیه یا نه ؟ آخه شنیدم بعضیا میگن که توجه ات فقط روی مطالب هایلایت میره و به بقیه قسمت ها توجه نمی کنی؟ آیا این درسته ؟
سلام می خواستم بدونم که هایلایت کردن کلمات مهم و قید ها با مارکر تو درس زیست یا بقیه درس های حفظی کار درستیه یا نه ؟ آخه شنیدم بعضیا میگن که توجه ات فقط روی مطالب هایلایت میره و به بقیه قسمت ها توجه نمی کنی؟ آیا این درسته ؟
قید ها رو باید فهمید نه حفظ کرد...
مثلا میگه اغلب پستانداران بچه زا هستند ! چرا نمیگه همه ؟ چون پلاتی پوس جز دسته پستانداران هست که تخم میگذاره
به همین دلیل نمی تونیم از قید همه استفاده کنیم...
اگه تک تک قید ها رو با دلیل یاد گرفتین که خوبه و همیشه یادتون میمونه ...
اگه بخای حفظ کنین فقط دارین تار میزنین سر جلسه کنکور یادت میره
هر چی خدا بخواد
من خودم با هایلایت کردن موافقم و البته با نظر دوستمون که میگن با دلیل یاد بگیرید
ولی من با قید ها مثل تیک 8 برخورد میکنم یعنی انقدر مرور می کنم که بدون حفظ کردن قید ها تو حافظه بلند مدتم میره
هر چی خدا بخواد
حفظ کردن قید هایی مثله بسیار بعضی اغلب و ... با مثال نقض آوردن خیلی راحت میشه ... هایلایت کردن زیاد تاثیر نداره باید بری دلیل آوردن این قیدو بدست بیاری ..
گفتم الان یه قید میگهخوب ببین این یه نوع قیده شهودیه چجوری ؟ خوب معلومه که همه ی موادی که این سلول ها ترشح میکنن نمیتونه باعث دیاپدز نوتروفیل ها بشه .. و بعضیاش میتونه باشه // مثال نقضشم همین هیستامینه ..
حالا یه نوع قید شهودیه ساده مثلا : سیستم ایمنی در بیشتر مواقع از نفوذ میکروب های بیماری زا و بروز بیماری در بدن جلوگیری میکند ... خوب این معلومه و مثال نقض نمیخواد چون اگه قیدش همه بود دیگه ما هیچوقت بیمار نمیشدیم و اگه قیدش بعضی بود ما خیلی وقتا بیمار میشدیم .. گرفتی؟
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
با لاک غلط گیر نواری (شکل بالا) روی قید ها میکشین و پوشیده میشه , هر چند وقت یکبار برای تمرین با مداد نه خودکار مثل جای خالی پر میکنین میگم با مداد , تا اگه احیانا غلط پر کردین بشه پاک کرد و اصلاح کرد , برای تطبیق درست و غلط پر کردن جای خالی هم میتونین از پی دی اف های زیست استفاده کنین , ماشاا....همه هم که به لپ تاپ و پی سی و تبلت ....دسترسی دارن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)