سلام بچه ها خیلی ازما کنکوری هستیم ولی فقط به عنوان زنگ تفریحتون بیاین به این قسمت
فکر میکنین خنداننده ی برتر تو خندوانه کی میشه؟
خودم که میگم 100%جواد رضویان
امیرمهدی ژوله
جواد رضویان
مهران غفوریان
سلام بچه ها خیلی ازما کنکوری هستیم ولی فقط به عنوان زنگ تفریحتون بیاین به این قسمت
فکر میکنین خنداننده ی برتر تو خندوانه کی میشه؟
خودم که میگم 100%جواد رضویان
من بعد علی مسعودی طرفدار رضویان هستم و امیدوارم ژوله برنده نشه چون واقعا غیر اجرای اولش بقیه اجراهاش حرفی برای گفتن نداشت
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.
بابا ژوله رو عشقه،رضویان که کلا جیغ و داد و خلی بازی و اینا در میاورد، غفوریان یکم خوب بود که اونم عمرا حرفی برا گفتن مقابل ژوله داشته باشه، ژوله خودش نویسندس، فقط حیف که بازیگری بلد نیست تا یکم ادا در بیاره، چون، عقل مردم تو چشماشونه، نه گوششون.
![]()
رامبد داره جوجولو رو میاره بالا
دیشب تا ساعت 11:45 دقیقه مسعودی جلو بود توی 5 دقیقه جوجولو 1000 تاافتاد جلو![]()
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
خیر دوست عزیز، ژوژولو از اول هم چند هزارتا جلو بود، ولی اینا بنا به دلایلی خودشون عمدا نتایج رو الکی نزدیک اعلام میکنن، ولی دیگه نمی تونن نتیجه رو تغییر بدن و در آخر ژوژولو میبره،چطور ممکنه ژوله هم با امین حیایی و هم با مسعودی، فقط چند صدم درصد فاصله داشته باشه؟! ممکنه همچین اتفاقی 2 بار برا یه نفر بیوفته؟!
![]()
منم یکی از اون ژوژولی هام
از اون مرده که اسمش سجاد بودم خوشم اومد حیف حذف شد
بعد از عمری یه کار قشنگ از صدا و سیما دیدیم
run forrest runnn
به خاطر مهران مدیری کبیر هم که شده، باید ژوژولو ببره، زنده باد ژوژولی ها!
راستی، الان 3 نفر موندن که هر 3تاشون هم تو فیلم "در حاشیه" مهران مدیری با هم کار کردن، این چیو میرسونه به نظرتون؟!
بله، کبیر بودن مهران مدیری رو!![]()
ویرایش توسط masood2013 : 15 مهر 1394 در ساعت 12:26
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)