خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

Exclamation 2تا سوال ساده از مبحث ترکیبات

سلام
      بدون طلف وقت میرم سوال سوالات که از جامع تجربی مهروماه هستن میحث ترکیبات:
      سوال اول-5نفر به نام های a-b-c-d-e قرار است در یک جلسه سخنرانی کنند در چند حالت شخص Bبعد از a وشخص c بعد از b سخنرانی میکند؟ا
      (نمیدونم جواب چطوره بدست آومده(خوب توضیح نداده) و نمیدونم چرا راه حل خودم غلطه!(عکس از راه حل خودم گذاشتم پایین)
      سوال دوم-رییس و کارمند و منشی و4کارمند دور یک میز دایره ای مینشینند:الف-این کار به چند حالت امکان پذیر است؟ب-درچندتا ازا این حالات منشی و کارمند مقابل هم مینشینند؟ج-درچندتا از این حالات منشی کنار رییس مینشیند؟(نمیدونم چرا به هرقسمتش یه جوری جواب داده یعنی قسمت ب رو جوری جواب داده و قسمت ج رو کاملا متفاوت در حالیکه من فکر میکنم باید مثل هم جوب بده (کلا نمیدونم چرا راه حل من غلطه و چرا مال اون درسته(راه حل خودم و کتاب رو پایین عکسشو گذاشتم)).
      دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ...برام خییییلی مهمه
      rxgm_img_0493.jpg

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      1- در راه حل شما برای سوال اول همه ی حالت ها در نظر گرفته نمیشه
      چون شما بین abc جایی برای e , d در نظر نگرفتین به طور مثال حالتی مثل adbec رو به حساب نمیارید از این رو پاسختون نادرسته

2- قسمت «ب» رو درست متوجه نشدم، شما در راه حلتون گفتید رئیس و منشی مقابل هم هستند ولی در سوال گفته شده رئیس و کارمند مقابل هم باشند.
      به هر حال مطابق راه حلتون پیش می رم

در قسمت ب جایگشت رئیس و منشی مقابل هم رو حساب نکرده چون حالت های تکراری در میاد به عبارتی چون میز دایره ای هست با تغییر جای کارمندان جایگشت های رئیس و منشی هم حساب میشه و نیازی نیست جداگانه !2 جایگشت رئیس و منشی هم جساب بشه چون جای رئیس و منشی تابع موقعیت کارمندان هست از سوی دیگه جایگشت کارمندان دور میز رو با فرمول جایگشت دوری نرفته چون بعد از این که رئیس و منشی مقابل هم بشینند چهار جای خالی می مونه ( 2 تا یک طرف میز 2 تا طرف دیگر ) که چهار کارمند در اون ها قرار می گیرن و میشه جایگشت ساده و نیازی به جایگشت دوری نیست پس پاسخ میشه
      !4

ولی در قسمت ج رئیس و منشی در کنار هم هستند و باید جایگشت !2 حساب بشه چون موقعیت رئیس و منشی مستقل از کارمندان هست
      پس در واقع میشه رئیس و منشی یک دسته ( با جایگشت !2 ) + 4 کارمند
      که مشابه نشستن 5 نفر دور یک میز دایره ای هست و با فرمول جایگشت دایره ای میشه (!n-1) پس پاسخ میشه !2 × (!1-5)

بد توضیح دادم ولی اگه خوب دقت کنین و شکلش رو روی کاغذ رسم کنید متوجه می شید.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kahkoo نمایش پست ها
      سلام
      1- در راه حل شما برای سوال اول همه ی حالت ها در نظر گرفته نمیشه
      چون شما بین abc جایی برای e , d در نظر نگرفتین به طور مثال حالتی مثل adbec رو به حساب نمیارید از این رو پاسختون نادرسته

2- قسمت «ب» رو درست متوجه نشدم، شما در راه حلتون گفتید رئیس و منشی مقابل هم هستند ولی در سوال گفته شده رئیس و کارمند مقابل هم باشند.
      به هر حال مطابق راه حلتون پیش می رم

در قسمت ب جایگشت رئیس و منشی مقابل هم رو حساب نکرده چون حالت های تکراری در میاد به عبارتی چون میز دایره ای هست با تغییر جای کارمندان جایگشت های رئیس و منشی هم حساب میشه و نیازی نیست جداگانه !2 جایگشت رئیس و منشی هم جساب بشه چون جای رئیس و منشی تابع موقعیت کارمندان هست از سوی دیگه جایگشت کارمندان دور میز رو با فرمول جایگشت دوری نرفته چون بعد از این که رئیس و منشی مقابل هم بشینند چهار جای خالی می مونه ( 2 تا یک طرف میز 2 تا طرف دیگر ) که چهار کارمند در اون ها قرار می گیرن و میشه جایگشت ساده و نیازی به جایگشت دوری نیست پس پاسخ میشه
      !4

ولی در قسمت ج رئیس و منشی در کنار هم هستند و باید جایگشت !2 حساب بشه چون موقعیت رئیس و منشی مستقل از کارمندان هست
      پس در واقع میشه رئیس و منشی یک دسته ( با جایگشت !2 ) + 4 کارمند
      که مشابه نشستن 5 نفر دور یک میز دایره ای هست و با فرمول جایگشت دایره ای میشه (!n-1) پس پاسخ میشه !2 × (!1-5)

بد توضیح دادم ولی اگه خوب دقت کنین و شکلش رو روی کاغذ رسم کنید متوجه می شید.
      عالي بود خيلي ممنون
      از توضيحتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن