خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تنظيم ساعت خواب

سلام دوستان عزيز
      دوستان من يه برنامه ريختم كه كه روزاي مدرسه كه ميرم بايد توش 7 ساعت مطالعه كنم
      ولي مشكلي كه هست اين خوابم نميزاره كه به يرنامم و ساعت مطالعم برسم
      ساعت هاي خوابم هم اينطوره كه : از يك شب (همون صبح) ميخوابم تا ساعت هفت صبح و بعد مدرسه هم همين كه نهار خوردم تا يك ساعت و نيم تا دو ساعت نخوابم نميتونم اصن سر پا وايسم
      راستش اين خواب ظهر شده يك عادت و بدبختي واسم البته شنيدم ميگن تا يك ساعتش خوبه
      ولي از دوستام كه ميپرسم ميگن ما ساعت 10 ميخوابيم و ساعت شيش صبح پا ميشيم و بعد از ظهر هم نميخوابيم و اگه خسته بوديم يك ساعت ميخوابيم

دوستان راه حلي اگه به نظرتون ميرسه واسه اين مسئله بيان كنين
      با تشكر

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      منم همچین مشکلی دارم البته الان ک مدرسه میرم ب خواب ظهر نیاز دارم و اگه نخوابم واقعن نمیکشم! تو بهترین حالتم 5 ساعت میتونم بخونم فقط!

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ميلاد دلشاد نمایش پست ها
      سلام دوستان عزيز
      ساعت هاي خوابم هم اينطوره كه : از يك شب (همون صبح) ميخوابم تا ساعت هفت صبح و بعد مدرسه هم همين كه نهار خوردم تا يك ساعت و نيم تا دو ساعت نخوابم نميتونم اصن سر پا وايسم
      ولي از دوستام كه ميپرسم ميگن ما ساعت 10 ميخوابيم و ساعت شيش صبح پا ميشيم و بعد از ظهر هم نميخوابيم و اگه خسته بوديم يك ساعت ميخوابيم

با تشكر

سلام
      احتمالا فعالیتتون توی مدرسه به نحوی هست که خسته میشین(مغزی یا جسمی) . بعد هرتایم درسی برین حیاط و یکم قدم بزنین و اکسیژن بگیرین تا مغزتون درطی چند ساعت مدرسه خسته نشه.اگر مسافت خونه تا مدرسه زیاد هست سعی کنین بخشیش رو با ماشین برین یا اگر پیاده میرین سرعتتون خیلی زیاد یا خیلی کم نباشه که بدنتون خسته شه و اسید لاکتیک ترشح کنه.نهار هم سعی کنین درحد یک ساندویچ بخورین چون خوردن نهارخودش باعث خواب الودگی میشه چه رسد به زیاد خوردنش درعوض از صبح تا زمان نهار میوه زیاد بخورین و اب کافی به بدنتون برسونین.یک ساعت بعد نهار هم قهوه یا چای بخورین تا کافئین بدنتون تامین شه .

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
      سلام
      احتمالا فعالیتتون توی مدرسه به نحوی هست که خسته میشین(مغزی یا جسمی) . بعد هرتایم درسی برین حیاط و یکم قدم بزنین و اکسیژن بگیرین تا مغزتون درطی چند ساعت مدرسه خسته نشه.اگر مسافت خونه تا مدرسه زیاد هست سعی کنین بخشیش رو با ماشین برین یا اگر پیاده میرین سرعتتون خیلی زیاد یا خیلی کم نباشه که بدنتون خسته شه و اسید لاکتیک ترشح کنه.نهار هم سعی کنین درحد یک ساندویچ بخورین چون خوردن نهارخودش باعث خواب الودگی میشه چه رسد به زیاد خوردنش درعوض از صبح تا زمان نهار میوه زیاد بخورین و اب کافی به بدنتون برسونین.یک ساعت بعد نهار هم قهوه یا چای بخورین تا کافئین بدنتون تامین شه .
      مرسي
      فاصله خونه تا مدرسه كه زياد نيست و فعاليتم سر كلاس هم متوسطه ..يعني تو مدرسه خسته نميشم ولي بعضي از زنگا خوابم ميگيره سر كلاس نميدونم چرا اصن ولي بقيه تايم مدرسه خوبم
      ولي اين بعد از ظهر رو نميتونم هيچ جوري بيدار بمونم

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      قبل خواب با موبایل ور نرو
      وقتی بیدار میشی هم روزتو با موبایل شروع نکن!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شما سعی کن ساعت یازده شب بخوابی که خوابت کافی بشه و بعد اومدن از مدرسه نیم ساعت بخوابی که مغزت استراحت کنه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      up......

8. Top | #8
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      روزش خسته کننده مثل دویدن به مدت زمان یک ساعت میتونه خیلی مفید باشه .

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداشم شما شب خیلی دیر می خوابی. هیچی خواب شب نمی شه . سن شما به خواب خوب احتیاج داره. سعی کن بعذ از ظهر نخوابی یا یه چرت خیلی کوتاه ، عوضش شب زود تر بخواب . اگه خواب شبت کم باشه کم کم راندمان درس خوندنت میاد پایین.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کسی 10 ساعت بخوایه هیچوقت موفق نمیشه. خواب باید همون 7 ساعت بشه. چه خبره 10 ساعت خواب ؟؟؟

11. Top | #11
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      کسی 10 ساعت بخوایه هیچوقت موفق نمیشه. خواب باید همون 7 ساعت بشه. چه خبره 10 ساعت خواب ؟؟؟
      ایشون هم نگفته 10 ساعت خواب گفته ساعت 10 شب بخوابه.

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ســــلام دوستان میخوام راز بیدار شدن صبح زودم رو به شما بگم که چند روزی هست که پیداش کردم )...شاید پستم جواب به سوال استارتر تاپیک نباشه (عذر میخوام) ولی دیدم تاپیک اومده بالا گفتم فرصت خوبیه شاید بدرد بعضی از دوستان گلم که میخوان صبح زود بیدار بشن باشه...دوستان برای بیدار شدن صبح زود اول باید یه چیزی رو دوست داشته باشین یعنی یه چیزی رو دوست داشته باشید تا براش بیدار بشید(حالا اون چیز هر چی باشه . مهم اینکه بیدارتون کنه)...من خودم رو بگم.خیـــــلی طلوع خورشید رو دوست دارم و همیشه قبل طلوع خورشید دوست دارم که بیدار بشم+اینکه دوست دارم صبح زود قرآن بخونم... دوستان صبح قرآن بخونید واقعا قرآن خوندن صبح زود یه حس و حال دیگه ای داره..پر از انرژی مثبت میشید...خودم صبح که بیدار میشم نزدیکای خونمون یه کوهی هستش که هر روز قبل طلوع خورشید میرم اونجا و طلوع زیبای خورشید رو میبینم و همونجا یه صفحه قرآن میخونم بعد میام خونه پر انرژی درس میخونم...این رو از ته دل میگم قرآن و نماز معجزه میکنن...دوستای گلم حتما تا روز کنکور یه برنامه ختم قرآنی برای خودتون درست کنید و صبح زود که اینشالله بیدار میشید بخونید...اگه روزی 2 صفحه قرآن بخونید تا روز کنکور انشاالله قرآن رو ختم میکنید...و اونوقت انرژی مثبت معنا پیدا میکنه...امیدوارم براتون مفید باشه(بخصوص فارق التحصیلای عزیز که مدرسه نمیرن)...به امید موفقیتمون در کنکور 95 ...

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بذار حساب کنم
      ساعت 7 میری مدرسه ، دیگه فوقش ساعت دو و نیم برمیگردی خونه یه ساعت و نیم استراحت میشه ساعت چهار ... ساعت 4 تا 1 شب ، 9 ساعت میشه، از این 9 ساعت 2 ساعت هم بگیریم استراحت و شام و غیره 7 ساعت میمونه

مگر اینکه بخوای کیمیا ببینی ، آقا و خانم سنگی رو ببینی ، شبکه یک اخیرا بعد از ظهرا تکرار سریال آمین نشون میده ، شبکه خبر هم مثل همیشه ، شبکه شما در حال آشپزی خوب معلومه اینجوری 7 ساعت نمیشه درس خوند
      موبایل رو هم یکم کمش کن فقط در حد تماس تلفنی ، 20 درصد درس رو بخون ، 80 درصد تستشو بزن ... چه میدونم البته یه کار دیگه هم میشه کرد

مثلا معلم صبح درس سینتیک رو میده ، آزمون هم سینتیک میاد ... اومدی خونه تست اون قسمتی که معلم درس داده بزن اینجوری همپوشانی میشه کرد ... من که همینکارو میکردم بعد با هفته ای بوق ساعت درس خوندن تراز 6000 میاوردم

یه کار دیگه هم میشه کرد این یکی خیلی خاصه!!! من کلاس فیزیک و شیمی میرفتم که با روزایی که مدرسه میرفتم یکی میشد... یعنی من سه روز در هفته مدرسه میرفتم ، دو روزش کلاس شیمی و فیزیک داشتم ... تو این دوروز ، دو زنگ آخر معمولا عمومی ها بودن ، مثلا ادبیات بود و زبان یا زمین شناسی و دینی ، من سرکلاس دین و زندگی تست شیمی و فیزیک میزدم ( حالا میفهمم چرا دینی مستمر بهم 11 داد)

یه کار خاص دیگه هم میشه انجام داد ! یه روز درمیون مدرسه رو بپیچونی ( مخصوصا اگه بابات دکتر باشه) من بهمین خاطر از 6 ماه فقط 60 روزش رو سرکلاس بودم( حالا میفهمم چرا انضباطم 18 شد)

کارهای زیادی میشه انجام داد... همونقدرکه بعد از ظهر میخوابی شب بیدار بمونی درس بخونی البته من فکر میکنم شما هم مثل منی که شبا طوری بیدار میمونی که انگار خوابیدن ربطی به شب نداره

به احترام قربانیان 25 ام و 26 ام تیرماه 1395 یک دقیقه سکوت کنیم
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوستان عزيز

با تشكر
      سلام
      شما مشکلت خواب نیست!! اتلاف وقته!!
      سرگرمیهاتو کم کن

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مرسي
      فاصله خونه تا مدرسه كه زياد نيست و فعاليتم سر كلاس هم متوسطه ..يعني تو مدرسه خسته نميشم ولي بعضي از زنگا خوابم ميگيره سر كلاس نميدونم چرا اصن ولي بقيه تايم مدرسه خوبم
      ولي اين بعد از ظهر رو نميتونم هيچ جوري بيدار بمونم

خواهش میکنم
      اگر سر کلاس هنگام درس خوابتون میگیره نشانه خستگی مغزه یعنی خوابی که داشتین مفید نبوده و مغزتون نتونسته خودشو بازسازی کنه .شب سعی کنین حداکثر تا 11:30شب بخوابین وصبح هم سعی کنین بعد نماز صبح بیدارباشین و تا زمان مدرسه رفتنتون حداقل میتونین یک درس عمومی بخونین. زنگ های تفریح یا تایم استراحتی که دبیر سرکلاس داره هروقت احساس کردین خسته هستین یک شکلات تلخ بخورین و یکم سرتون رو بذارین روی میز و چند تا نفس عمیق بکشین تا مغزتون اکسیژن اضافی دریافت کنه.سرکلاس هم سعی کنین پنجره ها رو باز بذارین تاهوای تازه توی کلاس جریان پیدا کنه.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن