خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 46
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouya1375 نمایش پست ها
      نه درصدهاش همین طوری بود.
      آخه یه شخص باید کم داشته باشه که پزشکی قبول شه بعد الکی بگه درصداش پایین بوده!!!!

Sent from my SM-N915F using Tapatalk
      من یکی رو میشناسم الکی میاد به ملت دروغ های شاخ دار میبنده و برای حرفش هم هیچ سند و مدرکی نداره و فقط بلده قصه تعریف کنه !
      دلیل نمیشه که

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      بله اگه کسی با 10000 قبول شده باشه یک نفر که سهمیه داره حداقل باید ترازش 8000 باشه تا قبول بشه یعنی 80 درصد ! تازه اون فردی که سهمیه داره ظرفیتش از بقیه جداست و جای کسی رو تنگ نکرده !

شما که آدم چیز فهمی هستی لطفا اون کارنامه ای رو که میگیر طرف رتبش نجومی بوده و پزشکی قبول شده رو بذار ما هم ببینیم
      داداش تو دفترچه نوشته 70%

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من نمی دونم هر جوری می خواین فکر کنین.
      من دیگه رفتم.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آبجی من یه سوال از شما دارم ! آیا توی دانشگاه بین کسی که سهمیه داره با کسی که سهمیه نداره فرقی هست ؟ اون سهمیه فقط راه رسیدن به دانشگاه رو آسون میکنه نه اینکه مدرک پزشکی رو بذاره کف دست طرف !
      هر دانشجویی هرجای ایران با هر روشی توی یه دانشگاه درس بخونه برای گرفتن مدرکش باید به یه سطحی برسه ! وگرنه میندازنش بیرون از دانشگاه
      خوب اگه اینجوری باشه که با رتبه های ناچیز بره رشته های تاپ بخونه از کجا معلوم همونجام کمکش نکنن
      چون واسه سرافکندگی بین بقیه دانشجوها نمیفرستن که با نخبه ها درس خوند
      خب کسی که رتبه نجومی میاره هیچ وقت نمیتونه با کسی که رتبه زیر۱۰۰۰اورده یکی باشه
      اونوقت باید طی چند ترم همشونو بندازن بیرون

فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط r mahsa93 نمایش پست ها
      خوب اگه اینجوری باشه که با رتبه های ناچیز بره رشته های تاپ بخونه از کجا معلوم همونجام کمکش نکنن
      چون واسه سرافکندگی بین بقیه دانشجوها نمیفرستن که با نخبه ها درس خوند
      خب کسی که رتبه نجومی میاره هیچ وقت نمیتونه با کسی که رتبه زیر۱۰۰۰اورده یکی باشه
      اونوقت باید طی چند ترم همشونو بندازن بیرون

شما خودت میگی پزشکی شوخی بردار نیست ! پس هیچکس نمیتونه مدرک کیلویی توی پزشکی بگیره. اون کسی هم که با سهمیه قبول شده تفاوت چندانی با بقیه نباید داشته باشه از لحاظ هوش استعداد اگر غیر از این باشه همون چیزی که گفتم میشه ! از دانشگاه پرتش میکنن بیرون و ظرفیت برای بقیه خالی میشه
      شما میتونی بری از کسانی که تو همین انجمن پزشکی قبول شدن در مورد جو دانشگاه بپرسی و متوجه بشی که چقدر سخت گیری میکنن

There is enough light
      for one who wants to see

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما خودت میگی پزشکی شوخی بردار نیست ! پس هیچکس نمیتونه مدرک کیلویی توی پزشکی بگیره. اون کسی هم که با سهمیه قبول شده تفاوت چندانی با بقیه نباید داشته باشه از لحاظ هوش استعداد اگر غیر از این باشه همون چیزی که گفتم میشه ! از دانشگاه پرتش میکنن بیرون و ظرفیت برای بقیه خالی میشه
      شما میتونی بری از کسانی که تو همین انجمن پزشکی قبول شدن در مورد جو دانشگاه بپرسی و متوجه بشی که چقدر سخت گیری میکنن
      نمیدونم والاه
      مگر اینکه تو دانشگاه خودشونو برسونن تا یه پزشک لایقی بشن

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیدونم والاه
      مگر اینکه تو دانشگاه خودشونو برسونن تا یه پزشک لایقی بشن

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AM24 نمایش پست ها
      داداش تو دفترچه نوشته 70%
      برای رشته های پزشکی ،دندان پزشکی و دارو قبلا 80 درصد بوده نباید تغییر کرده باشه

There is enough light
      for one who wants to see

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      لطفا به سه برش از دفترچه های سنجش توجه کنید
      3.png

12.jpg

21.png
      فکرنکنم توضیح دیگه ای لازم باشه

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      لطفا به سه برش از دفترچه های سنجش توجه کنید
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 3.png
مشاهده: 53
حجم: 14.4 کیلو بایت

نام: 12.jpg
مشاهده: 54
حجم: 18.3 کیلو بایت

نام: 21.png
مشاهده: 53
حجم: 4.7 کیلو بایت
      فکرنکنم توضیح دیگه ای لازم باشه
      ممنون از شما
      دقیقا گفته که باید ترازشون به حداقل 70 درصد چارک پایین برسه و اون تیکه آخر هم گفته که ظرفیت نوشته شده در دفترچه فقط مال سهمیه منطقه 1 ، 2 و 3 هست یعنی اینکه سهمیه ایثارگران و شاهد جدا محاسبه میشه

There is enough light
      for one who wants to see

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ممنون از شما
      دقیقا گفته که باید ترازشون به حداقل 70 درصد چارک پایین برسه و اون تیکه آخر هم گفته که ظرفیت نوشته شده در دفترچه فقط مال سهمیه منطقه 1 ، 2 و 3 هست یعنی اینکه سهمیه ایثارگران و شاهد جدا محاسبه میشه
      نه دیگه نوشته پس از کسر سهمیه، یعنی از کل ظرفیت موجود بیست و پنج درصد برای ایثارگران کسر میشه و هفتاد و پنج درصد بین بقیه تقسیم میشه و اثری از اینکه به سهمیه عادی اضافه میشه نیست

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نه دیگه نوشته پس از کسر سهمیه، یعنی از کل ظرفیت موجود بیست و پنج درصد برای ایثارگران کسر میشه و هفتاد و پنج درصد بین بقیه تقسیم میشه و اثری از اینکه به سهمیه عادی اضافه میشه نیست
      خیر نوشته پس از کثر سهمیه ... توزیع میشود ! یعنی هر ظرفیتی اونجا نوشته فقط به داوطلبان عادی اختصاص داری !
      در ضمن ! بنیاد شهید برای افزایش ظرفیت دانشگاه بودجه اختصاص میده ! این یعنی اینکه اون ظرفیت 25 درصدی که برای سهمیه شاهد اختصاص داده شده قبلا هزینش پرداخت شده .لطفا وارد بحث های فرعی نشید اینجا بحث اصلی اینه که با چه رتبه ای میشه پزشکی قبول شد که دوستان جواب دادن

There is enough light
      for one who wants to see

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیر نوشته پس از کثر سهمیه ... توزیع میشود ! یعنی هر ظرفیتی اونجا نوشته فقط به داوطلبان عادی اختصاص داری !
      در ضمن ! بنیاد شهید برای افزایش ظرفیت دانشگاه بودجه اختصاص میده ! این یعنی اینکه اون ظرفیت 25 درصدی که برای سهمیه شاهد اختصاص داده شده قبلا هزینش پرداخت شده .لطفا وارد بحث های فرعی نشید اینجا بحث اصلی اینه که با چه رتبه ای میشه پزشکی قبول شد که دوستان جواب دادن
      نه دیگه با نثر صریح نوشته پس از کسر 25 درصد سهمیه ایثارگران یعنی از کل ظرفیت موجود 25 درصد کسر شده بعد بین بقیه سهمیه ها توزیع شده ظرفیتی اضافه نشده .
      توزیع هم به این صورت که از اون عددی که توی دفترچه به عنوان ظرفیت رشته محل نوشته 25 درصد به ایثارگران و 75 درصد به بقیه سهمیه ها اختصاص داره.
      من توی هیچ منبع معتبری ندیدم که بنیاد شهید پولی به دانشگاه میده حتی اگر هم بده باز هم درست نیست .
      من زیاد به بحث سهمیه علاقه ندارم چون هزارصفحه هم بره جلو هیچ یک از دو طرف حرف دیگری رو قبول نمی کنند.
      وارد بحث حاشیه ای نمیشم و دیگه هم توی این تاپیک جواب نمیدم.
      یا علی

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نه دیگه با نثر صریح نوشته پس از کسر 25 درصد سهمیه ایثارگران یعنی از کل ظرفیت موجود 25 درصد کسر شده بعد بین بقیه سهمیه ها توزیع شده ظرفیتی اضافه نشده .
      توزیع هم به این صورت که از اون عددی که توی دفترچه به عنوان ظرفیت رشته محل نوشته 25 درصد به ایثارگران و 75 درصد به بقیه سهمیه ها اختصاص داره.
      من توی هیچ منبع معتبری ندیدم که بنیاد شهید پولی به دانشگاه میده حتی اگر هم بده باز هم درست نیست .
      من زیاد به بحث سهمیه علاقه ندارم چون هزارصفحه هم بره جلو هیچ یک از دو طرف حرف دیگری رو قبول نمی کنند.
      وارد بحث حاشیه ای نمیشم و دیگه هم توی این تاپیک جواب نمیدم.
      یا علی
      خوب دیگه نوشته پس از کسر...
      اگر میگفت 25 درصد ظرفیت برای سهمیه ایثارگران و 75 درصد برای مناطق توزیع میشود حرف شما درست بود
      یعنی ظرفیت که اونجا نوشته اصلا ربطی به سهمیه دارها نداره !
      اصلا فرقی هم نمیکنه در هر صورت ظرفیت اونها جداست و اینکه شما میگی هیچ جا نیومده که بنیاد شهید پولی به دانشگاه ها میده نمیدونم پایه و اساسش چیه
      این دوتا سایت رو بخونید
      ایثار - بنیاد شهید و امور ایثارگران حامی دانشجویان شاهد و ایثارگر
      سهمیه خانواده ایثارگران درتمام مقاطع

There is enough light
      for one who wants to see

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای قبولی در هر رشته ای برای سهمیه دارها باید تراز به 70 درصد تراز چارک پایین برسه پس اینجوری نیست کسی با رتبه نجومی بره پزشکی بخونه
      هر کسی چه سهمیه داشته باشه و چه نداشته باشه باید امتحانات دانشگاه رو فبول بشه و واحداشو پاس کنه تا بهش مدرک بدن وگرنه از دانشگاه پرتش میکنن بیرون
      در آزمونی مثل کنکور با این همه تعداد سوال و در حالیکه یک تست شهر و دانشگاه رو جا به جا میکنه ، 70 درصد مثل جوک میمونه !
      در ضمن ، حتی در خودِ دانشگاه هم با این آقایون سهمیه دار خیلی راه میان ، عملاً مشروطی براشون وجود نداره .
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن