کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
موفقیت اتفاقی نیست
موفقیت اتفاقی نیست
تو شک ام امرو برنامه رو نیگاه کردم بعضی جاهاشو شخصی سازی کردم درکل هنو می ترسم فقط بدوام برسم سر ازمونا خیلیا می گن بی برنامه بدرد نمی خوره به نظر من با برنامه ههم عالی نیس مهم اینه یاد بگیری حلا هرجوری ک بهتره یکی شاید تو 14 روز یاد بگیره چون قبلا خونده ولی یکی که نخونده چیزی نمی تونه اگه بخاد با ازمونم بره بی فایدس چون فقط دویده من خودم برا ازمون تابستان اصلا تست درس درمون زیست نتونستم بزنم فقط خوندم روزنامه وار با سرعت بالا اخرشم هیچی نفهمیئم
خوب ب نظر من ببین چجوری یاد میگیری اول با ازمون برو جلو اگه دیدی نمی رسی فقط درسای روئ ک میرسی با ازمون برو جلو بقیه رو خودت بخونه اروم اروم ولی یجوری بخون ک از جای ک خوندی سوال اومد تستشو چش بسته بزنی
موفق باشی
96
موفقیت اتفاقی نیست
موفقیت اتفاقی نیست
من نمیدونم دوستان عزیز چه علاقه وافری به خرید کتاب دارن!
دوستان هر ساله معمولا تیپ تست های ثابتی از مبحث سینماتیک و دینامیک مطرح میشن . وقتی بشینید تست های 12 سال اخیر رو نگاه کنید به خوبی متوجه میشید که سوالات سینماتیک تا حد بسیار زیادی پیچیدگی خاصی ندارن!
پس من بهتون فقط توصیه میکنم سوالات کنکور 12 سال اخیر رو موشکافانه حل کنید چون هر کدوم از اونها احتمال داره در سال اینده مورد توجه قرار بگیره.
اگر میخواید خودتونو اذیت کنید هم برید سراغ تست های تالیفی و .... که در اخر هم میبینید که کنکور از شما چه چیز مشخصی انتظار داشته و شما چه مسیر دشواری رو برای مطالعه انتخاب کردید.....
اگر فرصت یاری میکرد تیپ های مشخص رو براتون در میاوردم و تضمین هم میدادم که در کنکور 95 مطرح خواهند شد اما حیف که زمان کمی دارم...
داداش من کی گفته ازمون 24 مهر کامل حرکت شناسی میاد 45 درصدش 24 مهر و 45 درصدش ازمون بعدی و 10 درصدش به همراه دینامیک.در ازمون سوم
هیچ کس نمیتونه حرکت شناسی رو تو یه هفته کامل بخونه
تقریبا برای حرکت شناسی 30 روز وقت داری و طوری که من حساب کردم گاج نقره ای این فصلش 700 تست داره که اگه روزی 30 تست ستاره دار کار کنی تقریبا حدودای 3 هفته تمومش میکنی یه هفته هم برای مرورش
موفق باشی
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)