خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

درخواست مشاوره از دوستان عزیز کنکور

سلام..دوستان عزیز..خیلی خوشحال شدم که عضو این انجمن مفید شدم.

من سوالی از شما داشتم، خوشحال میشم.راهنمایی ام کنید.

پرسش

من سال دوم ریاضی هستم...میخواستم کتابهایی رو از کتابخانه خرید کنم که منو در کنکور 3 سال بعد کمک کنه...اما فاقد آگاهی هستم.
      میخواستم از شما راهنمایی بگیرم برای امسال خود چه کتابهای آموزشی از گاج بگیرم که پایه ای برای تست زنی کنکور 3 سال اینده ام مفید باشه؟؟؟و تا حدی بتونه معدل منو بالا ببره؟؟
      خیلی ممنون.
      ​ما منتظر آینده ای درخشان هستیم.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam.Hamdi نمایش پست ها

پرسش

من سال دوم ریاضی هستم...میخواستم کتابهایی رو از کتابخانه خرید کنم که منو در کنکور 3 سال بعد کمک کنه...اما فاقد آگاهی هستم.
      میخواستم از شما راهنمایی بگیرم برای امسال خود چه کتابهای آموزشی از گاج بگیرم که پایه ای برای تست زنی کنکور 3 سال اینده ام مفید باشه؟؟؟و تا حدی بتونه معدل منو بالا ببره؟؟
      خیلی ممنون.
      سلام
      چون فرمودین سال دومی هستین , توصیه ام اینه , بیشتر تسلط تون رو بذارید بروی تشریحی (سوالات پر تکرار امتحانی) , نه تستی , چون با اینکار هم میتونین معدل بالایی کسب کنین , هم اینکه بخاطر همین تشریحی کار کردن که زمینه تسلط بروی تست کار کردن هست پایه تون رو قوی میکنین و در سال کنکور با مشکل مواجه نمیشین.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      شیمی مبتکران
      ریاضی میکرو گاج
      امار و مدلسازی میکرو گاج
      فیزیک میکرو گاج
      ادبیات نشر الگو
      عربی الگو
      دینی ابی کانون
      .
      .
      حتما با برنامه مدرسه کتاب ها رو کار کن چون عقب افتادی دیگه سخت میشه برات.....حتما حتما

4. Top | #4
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی تشکر از شما دو دوست عزیز....
      ​ما منتظر آینده ای درخشان هستیم.

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی تشکر از شما دو دوست عزیز....
      شیمی2 : مبتکران
      ریاضی2 : گاج طوسی
      آمار:گاج طوسی
      فیزیک : نشر الگو(آموزش + تست)
      دین و زندگی : گاج طوسی جامع
      زبان : نمیخواد خواستی یکم لغت کار کن (1201 لغت تکمیلی مهروماه)
      عربی2: الگو
      ادبیات 2 : محوری

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

پرسش

خیلی ممنون.
      سلام خانم حمدی
      ببینید مهم ترین کار برای شما الآن تست زنی نیست بلکه مفهومی یاد گرفتن درسهاتون در مدرسه هستش، برای تمرین و تکرار درسهایی که در مدرسه یاد میگیرید میتونید از کتابهایی مثل گاج پرسمان و گاج قرمز و گلواژه استفاده کنید
      فراموش نکنید که حتما باید خلاصه نویسی کنید چون این خلاصه نویسی هم برای امسالتون و هم برای کنکورتون ذخیره میشه و میتونین برای مرور سریع از اون استفاده کنین.
      دوم اینکه در درسهای عمومی :
      در ادبیات حتما آرایه ها رو یاد بگیرید و برای خودتون گاج محوری (سبز) رو تهیه کنید و سعی کنید مفهوم هر بیت از درس رو یاد بگیرید نه فقط معنی رو.
      برای زبان انگلیسی حتما واژگان رو تمرین و تکرار کنید چون در کنکورتون ملاک اصلی پاسخ دادن به تست ها دامنه ی واژگان شماست
      برای عربی هم قواعد رو خوب یاد بگیرید و از کارگاه های ترجمه به هیچ عنوان گذر نکنید و به خوبی یادشون بگیرید چون در کنکور بیشتر داوطلبها در درک مطلب و ترجمه و تعریب مشکل دارند
      برای دینی هم مفهوم هر آیه رو یاد بگیرید

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین خانوم چون هنوز شما دومی و رشتتونم ریاضیه غیر فیزیک محمودزاده مبتکران که مولف کتاب درسی هم هست به چیزه دیگه فکر نکن واسه شیمی۲ الگو خوبه شیمی۳ گاج و پیش خیلی سبز و عمومیاهم ادبیات مبحثیا الگو کافیه زبان مبتکران عربی گاج سفید دینی سفیر خرد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن