تراز ازموناي گواه از تراز باقي سوالات جدا حساب ميشه پس تو رتبمون تاثيري ندارن
در ضمن واقعا كانون هدفش از اين طرح فروش كتاباشه و بعيد ميدونم هدف ديگه اي داشته باشه
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
من که پولمو خرج این ازمونا نمی کنم هر کی میخاد تست بزنه اینقدر کتاب خوب هست واسه تست زدن بیا بره بزنه
خدا کنه کسیم درس خون باشه برنامه میریزه خودش می خونه ...نیاز به زور پشت سرش گذاشتن نداره که هر هفته امتحان گاج و قلمچی و.....
بعد اون وقت گیر دادن میگن احمدی کنکور اسان است دزد هست ....بابا اینا دزد تر هستن .. مگه 20 تا ازمون قلم چی چقدر میشه که یه تومن میگیرن ؟ چه خرجی داره ؟
در کل 200 تا برگه هم هزینه نمی کنن
"مرجع سوال ها ی شاهد ( گواه) کتاب های آبی کانون هستند .بنابراین شما می توانید قبل از آزمون یک صد تا دویست سوال را تمرین کنید ومطمئن باشید که از میان آن ها ده سوال عینا و بدون تغییربه عنوان آزمون گواه در کنار سوال های طراحی شده ارائه خواهد شد."
سیاستی که کاظم قلمچی برای فروش کتابای آبی خودش داره به خرج میده ، ستودنیه .
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
ویرایش توسط Egotist : 09 مهر 1394 در ساعت 12:49
سلام
من خودم ریاضی بودم برای همین جامعه اماری تجربی رو نمیدونم جامعه اماری ریاضی دربیشترین حالت 17هزار نفر بود که در مقایسه با کنکور 175هزاری خیلی کمه !! البته یه تخمین رتبه داشت که ترازتو در مقایسه میکرد با کارنامه های کنکور و یه رتبه احتمالی می گفت! در کل بیخیال جامعه اماری گزینه دو!
ترازش خیلی عجیبه اصلن شباهتی با کانون نداره فک کنم تا 11-12 هزار بالا میره
نمونهhttp://gozine2.ir/Reports/ViewGozine2BestsKarnameh.aspx
من خیلی درس نمی خوندم برای همین زیاد نمی تونم در مورد سطح سوالاتش حرف بزنم ولی به گفته دوستان استاندارده.
در کل برتری ها گزینه دو نسبت به کانون هزینه کم و سوالاته استانداردشه
و برتری های کانون نسبت به گزینه دو برنامه بهتر جامعه اماری بهتر مشاوره ی بهتر و رتبه نزدیک به کنکوره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)