من ازمون گزینه 2 شرکت میکنم ازمون هاش 3 هفته یک باره و به طبع نظم نداره بعضی وقتا مرور هاش خیلی دیر اتفاق میفته خواستم علاج واقعه قبل از وقوع کنم حالا میخوام با برنامه قلم چی جلو برم مشکلی هم از بابت ساعت مطالعه و اینا ندارم اگه میشه نظر بدید ببینم چطور میشه این کار رو انجام بدم تا دیر نشده خودمو جمع کنم اینم بگم که صفر نیستم
B.sc: Civil Engineering - Tabriz University
M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University
سلام
از کساییکه کانون قلمچی آزمون می دن ، میخوام خواهش کنن که بیان واسه بقیه بچه های غیر کانونی ، استراتژی های متداول کانون ، مثل استراتژیهای "بازگشت " ، "باز یابی" و "ارزیابی سه مرحله ای" رو که به گفته ی اکثر دانش آموزا ابتدائا توی کانون متداول شده رو واسه بقیه ی بچه هایی که توی این آزمون شرکت نمی کنن ، توضیح بدن ...
به این امید که شاید به کار بقیه هم بیاد ...
پیش پیش ممنون از همه تون ...
1 نفر تشکر کرده است ...
patada:
سلام
عایا پر کردن دفتر خوداموز واجبه؟ با توجه ب این ک وقت زیادی باید صرف نوشتن دوباره سوال بشه!
و تمام اشکالات ازمونا، توی صفحه شخصی بصورت فایل پی دی اف هس، چه نیازی هس ک حتمن پر شه؟
اگه لازمه لطفا بگید روش شما برای مرتب نوشتن و دسته بندی موضوعاتش چیه؟ مثلا مبحث هارو جدا میکردید استو کیومتری جدا محلول جداو... یا اینک به ترتیب ازمون میرفتید جلو و تفکیک مبحثی نمیکردید؟
برای دوران جم بندی باید چطور استفاده بشه؟
ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)