خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

یک سوال از برنامه ازمون قلم چی

سلام
      خوبید من الان که داشتم برنامه ازمون مهر به بعد روز بررسی می کردم به چشمم خورد که قلم چی صفحه بندی کرده و مثل پارسال دیگه ننوشته دقیقا تا کجای صفحه

الان واسم سواله که مثلا ریاضی عمومی رو نوشته تا صفحه 14 منظورش تا ابتدای صفحه است یا انتهای صفحه ؟؟؟؟؟

از کجا میشه کل دروس رو بفهمیم؟؟؟؟

هر چی خدا بخواد

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تا سر تیتر مبحث جدید اون صفحه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط webadres نمایش پست ها
      سلام
      خوبید من الان که داشتم برنامه ازمون مهر به بعد روز بررسی می کردم به چشمم خورد که قلم چی صفحه بندی کرده و مثل پارسال دیگه ننوشته دقیقا تا کجای صفحه

الان واسم سواله که مثلا ریاضی عمومی رو نوشته تا صفحه 14 منظورش تا ابتدای صفحه است یا انتهای صفحه ؟؟؟؟؟

از کجا میشه کل دروس رو بفهمیم؟؟؟؟

وقتی میگه تا صفحه14 یعنی انتهای صفحه14 اما به طور مثال اگر در نصف صفحه14 یه مبحث جدید اومده بود تا ابتدای اون مبحثه.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مثلا الان صفحه 14 ریاضی عمومی دو تا تیتر داره که یکیش کوچیکه و زود تموم میشه اونم جزء این برنامه هست یا نه واسه ازمون بعدیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      هر چی خدا بخواد

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط webadres نمایش پست ها
      مثلا الان صفحه 14 ریاضی عمومی دو تا تیتر داره که یکیش کوچیکه و زود تموم میشه اونم جزء این برنامه هست یا نه واسه ازمون بعدیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      اگه اون تیتر کوچیک همش تو صفحه 14 بود اونم میاد به عنوان مثال تو ص 14 ریاضی پیش تجربی متغییر های تصادفی کامل تو ص14هست و تو ازمون اول قلمچی اونم میاد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن