خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

زمان لازم برای خواندن دروس در طول 13روز

سلام دوستان من فارغ التحصیل هستم و داوطلب کنکور95رشته تجربی
      من درکل صفر کیلومترم هیچی بلد نیستم و همه مباحث برام تازگی داره اما با این حال وقتی در ازمون های قلمچی تابستان شرکت کردم با کمترین مطالعه درصد های خوبی بدست میاوردم (البته برامن که هیچی نخونده بود)به عنوان مثال با مطالعه 12ساعته در طول13 روز زیست رو بالا 50میزدم ...بقیه اختصاصی ها همینطور بجز ریاضی..

من میخوام از الان برنامه بریزم طبق ازمون های کانون و میخوام به ترتیب در درسهای زیست انگلیسی شیمی فیزیک دینی ادبیات عربی و ریاضی درصد های بالا بدست اورم زیاد عمومی نمیخونم .از شما درخواست دارم به من کمک کنید که در طول 13روز با روزی13ساعت مطالعه در کل169ساعت با توجه به ترتیب درهای بالا چه مقدار وقت برای هردرس بزارم .................باتشکر

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      یه سوال دیگه :من برا فیزیک پیش خیلی سبز استفاده میکنم و برای اولین ازمون قلمچی از روی این کتابحدود 400تست میاد عایا میرسم که همه رو حل کنم؟ شما میرسید همه اینا رو حل کنید ؟چه جوری؟ با چند ساعت مطالعه در طی 13 روز توضیح بدین لطفا...........

3. Top | #3
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط koenigsegg نمایش پست ها
      یه سوال دیگه :من برا فیزیک پیش خیلی سبز استفاده میکنم و برای اولین ازمون قلمچی از روی این کتابحدود 400تست میاد عایا میرسم که همه رو حل کنم؟ شما میرسید همه اینا رو حل کنید ؟چه جوری؟ با چند ساعت مطالعه در طی 13 روز توضیح بدین لطفا...........
      اره صد در صد وقت ميكني ٤٠٠ تا تست رو بزني پارسال ازموني بود كه نزديك ٨٠٠ تست فقط تو گاج فيزيك بود به نظر من ساعت مطالعت رو بكش بالا تو كه ظرفيت ترازاي بالاتري داري پس يكم بيشتر بخوني ان شاء الله موفق ميشي
      برا فارق التحصيلا از ٨ تا ١١ ساعت خوبه
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط srh نمایش پست ها
      اره صد در صد وقت ميكني ٤٠٠ تا تست رو بزني پارسال ازموني بود كه نزديك ٨٠٠ تست فقط تو گاج فيزيك بود به نظر من ساعت مطالعت رو بكش بالا تو كه ظرفيت ترازاي بالاتري داري پس يكم بيشتر بخوني ان شاء الله موفق ميشي
      برا فارق التحصيلا از ٨ تا ١١ ساعت خوبه
      خب اینجوری که شما میگید با 13روز 11 فیزیک پیش اگه 11*60کنیم660بدست میاد یعنی اگه فقط کتاب تست روبخونی باید به ازای هرتست حدود100ثانیه وقت بزاری که این واقعا امکان پذیر نیست گذشته از اون درسنامه و کتاب درسی هم هست من خودم 22.5ساعت در طول13 روز برا فیزیک پیش وقت گزاشته ام اما احساس میکنم نمیرسم..................................

5. Top | #5
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب اینجوری که شما میگید با 13روز 11 فیزیک پیش اگه 11*60کنیم660بدست میاد یعنی اگه فقط کتاب تست روبخونی باید به ازای هرتست حدود100ثانیه وقت بزاری که این واقعا امکان پذیر نیست گذشته از اون درسنامه و کتاب درسی هم هست من خودم 22.5ساعت در طول13 روز برا فیزیک پیش وقت گزاشته ام اما احساس میکنم نمیرسم..................................
      من منظورم مطالعه روزانه بود داداش

زياد نميخواد محاسبه كني خودت برو سراغش از همين امروز مطمئن باش جمعش ميكني اما اگه نظر من رو بخواي با روزي ١/٣٠ فيزيك ميتوني روزي ٤٠ تا تست بزني تو ١٣ روز ميتوني ٥٢٠ تا تست بزني
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      هرگز
      "نگرد! نیست"

6. Top | #6
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      13 ساعت در روز خیلی خوبه البته اگر انجام بدی ولی نظر من اینه بین 7 تا 10 ساعت بخونی و در ماه های اینده به 13 ساعت بخوانی
      ساعت مطالعه بالا ملاک نیست کیفیت خوندنت مهمه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aguila Roja نمایش پست ها
      13 ساعت در روز خیلی خوبه البته اگر انجام بدی ولی نظر من اینه بین 7 تا 10 ساعت بخونی و در ماه های اینده به 13 ساعت بخوانی
      ساعت مطالعه بالا ملاک نیست کیفیت خوندنت مهمه
      خب حالا من توانایی 13 ساعت رودارم لطف کنید این 13 ساعت رو در طول13 روز جمعا169ساعت بین درسهام با توجه به ترتیب بالا برام تفکیک کنید.....................ممنون
      ویرایش توسط koenigsegg : 07 مهر 1394 در ساعت 16:53

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      زياد نميخواد محاسبه كني خودت برو سراغش از همين امروز مطمئن باش جمعش ميكني اما اگه نظر من رو بخواي با روزي ١/٣٠ فيزيك ميتوني روزي ٤٠ تا تست بزني تو ١٣ روز ميتوني ٥٢٠ تا تست بزني
      تو 1.30 ساعت 40 تست فیزیک ؟!
      اینجوری که بنظره من اونم اول کار خیلی کیفیت میاد پایین
      آخه ادم درسنامه نمیخواد بخونه ؟ 40 تا تست بررسی نباید بشن ؟

9. Top | #9
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      تو 1.30 ساعت 40 تست فیزیک ؟!
      اینجوری که بنظره من اونم اول کار خیلی کیفیت میاد پایین
      آخه ادم درسنامه نمیخواد بخونه ؟ 40 تا تست بررسی نباید بشن ؟
      حقيقتش من كه ميتونستم اين كار رو انجام بدم كيفيتم پايين نبود خدا وكيلي درصداي فيزيكم تو ازمون كانون خوب بود تو كنكورم بد نبود

نمي دونم كتاب فيزيك گاج كه درسنامش يه ربع دقيقه طول ميكشيد كامل كامل بفهميش تستاي گاجم خيلياش ابكي بودن خودتون كه در جريانيد در ضمن به نظرم سعي كنيم هم خودم هم شما تستامون رو سريع تر بزنيم چون كنكور جدال صانيه هاشت

Hamrahe garmo sard zendgi ...... Dindinon
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      هرگز
      "نگرد! نیست"

10. Top | #10
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب حالا من توانایی 13 ساعت رودارم لطف کنید این 13 ساعت رو در طول13 روز جمعا169ساعت بین درسهام با توجه به ترتیب بالا برام تفکیک کنید.....................ممنون
      داداش جز خودت كسي نميتونه اين كارو برات كنه حتي اگر كسي انجامش داد بازم توصيه نميكنم اجراش كني خودت برنامت رو درس كن هيچ نميدونه شما اوضاع خوندنت چطوريه چقدر ميخوني هر تستي رو چقدر ميزني و ..

خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      هرگز
      "نگرد! نیست"

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حقيقتش من كه ميتونستم اين كار رو انجام بدم كيفيتم پايين نبود خدا وكيلي درصداي فيزيكم تو ازمون كانون خوب بود تو كنكورم بد نبود

نمي دونم كتاب فيزيك گاج كه درسنامش يه ربع دقيقه طول ميكشيد كامل كامل بفهميش تستاي گاجم خيلياش ابكي بودن خودتون كه در جريانيد در ضمن به نظرم سعي كنيم هم خودم هم شما تستامون رو سريع تر بزنيم چون كنكور جدال صانيه هاشت

از نظر سریع بودن که باهاتون موافقم
      واقعا سال کنکور سالی نیست که بگی بیخیالش هر تستی هم 5 دقیقه طول کشید به درک !

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سلام دوستان من فارغ التحصیل هستم و داوطلب کنکور95رشته تجربی
      من درکل صفر کیلومترم هیچی بلد نیستم و همه مباحث برام تازگی داره اما با این حال وقتی در ازمون های قلمچی تابستان شرکت کردم با کمترین مطالعه درصد های خوبی بدست میاوردم (البته برامن که هیچی نخونده بود)به عنوان مثال با مطالعه 12ساعته در طول13 روز زیست رو بالا 50میزدم ...بقیه اختصاصی ها همینطور بجز ریاضی..

من میخوام از الان برنامه بریزم طبق ازمون های کانون و میخوام به ترتیب در درسهای زیست انگلیسی شیمی فیزیک دینی ادبیات عربی و ریاضی درصد های بالا بدست اورم زیاد عمومی نمیخونم .از شما درخواست دارم به من کمک کنید که در طول 13روز با روزی13ساعت مطالعه در کل169ساعت با توجه به ترتیب درهای بالا چه مقدار وقت برای هردرس بزارم .................باتشکر

سلام
      لينك هاي زير رو به ترتيب مطالعه كنيد.
      نوشته هاي كاملا كاربردي دوست خوبمون آقا سعيد بابايي: پاسخگو و راهنماي همين انجمن با نام كاربري Saeed735

..:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...

...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس::...

..:::برنامه ریزی کنکور...مراحل خواندن و مرورهای مهم:::..

..:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::..

...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...

برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست بخدا

...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
      ویرایش توسط lvjqd : 07 مهر 1394 در ساعت 17:24

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لطفا یکی واسه من توضیح بده ینی چی از کتاب خیلی سبز 400 تست میاد تو قلمچی؟

14. Top | #14
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش من انقدر واسه خودت امار بازی نکن

شما که بلدوزر نیستی 13 روز روزی 13 ساعت درس بخونی .هیچکس تمیتونه مطمعن باش اگر خودتو داغون کنی و یک روز 13 بخونی روز بعد بزور ***** 10 ساعت بخونی

ادم که روبات نیست هر روز یک شاعت مطالعه داشته باشه .برای انسان در طول هفته ممکنه هزاران اتفاق خوب یا بد بیفته که نگذاره به اون ساعت مطالعه ای که میخواد برسه

فقط اینو گفت برای این که انتظارت رو از خودت بالانبر و رویایی فک نکن چون روزی 13 ساعت کار یک ادم نیست .اگه انتظارت بیخودی رفت بالا وقتی بعد از ازمون ترازت اومد نا امید میشی

خدا یارت باشه انشالله
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن