من با فیلم گریه نمیکنم اما فیلم های قصه ی پریا و پرتغال خونی رو توی سینما دیدم فقط آخرش بغض گلومو گرفت
ولی فیلم میم مثل مادر رو تنهایی تو اتاقم دیدم آخرش کلییییییییییییییییی گریه کردم.....
من با فیلم گریه نمیکنم اما فیلم های قصه ی پریا و پرتغال خونی رو توی سینما دیدم فقط آخرش بغض گلومو گرفت
ولی فیلم میم مثل مادر رو تنهایی تو اتاقم دیدم آخرش کلییییییییییییییییی گریه کردم.....
من در سرزِمـیـنـی زنـدگـی مـیـکـنـم کهبچه ها لطفا به کلبه ی تنهایی من سر بزنید:deltangi71.blogfa.com
تـنـها"خـدایـش"از پـشـت خـنـجـر نـمـیـزنـد
پیشنهاد میکنم اینا رو ببینید
قصه ی پریا....
قصه ی پریا....
من در سرزِمـیـنـی زنـدگـی مـیـکـنـم کهبچه ها لطفا به کلبه ی تنهایی من سر بزنید:deltangi71.blogfa.com
من مادر هستم موقع خداحافظی آوا با خانوادش
همون سالی که میم مثل مادر ساخته شد با دیدنش نزدیک بود گریه کنم
فکر نمیکردم دیگه چیزی بتونه گریه ام رو دربیاره ولی همین چند وقت پیش وقتی آخر بازی the walking dead رو دیدم بدجوری بغض کردم![]()
ویرایش توسط Fogyfog : 07 آبان 1392 در ساعت 20:05
اولین و اخرین (فیلم نه ) برنامه کودک انشرلی با موهای قرمز بود اون موقعی ک متیو مرد
تاحالا گریه نکرده بودم
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
تا حالا فیلمی باعث گریم نشده!ولی موقع بازی call of duty MW3 مرحله ای که soap به خاطر نجات یوری کشته شد بغضم ترکید!!!
گریه نه ولی وقتی قسمت 9 فصل سوم سریال game of throneـو(قسمت عروسی خونین!) دیدم بدجور حالم گرفت!!! البته کتابشو که میخونم صحنه های تاثیرگذار زیاد داره!!
تو این تاپیک که فقط مونده یکی بیاد بگه کارتون بَری زنبوری دیدم گریم گرفته!!!!![]()
فرگشت!
معرکه ترین فیلمی که تاحالا دیدم !
آینده ای بسازم که گذشتم جلوش زانو بزنهツ
-------------------------------------------------------
ایسان : تا حالا عاشق کسی شدی؟
ایزل : یه بار خواستم البته سال ها پیش ... ولی نشد ...
آیسان : پس چی شد؟
ایزل : ترکم کرد...
آیسان : چیکارش کردین که دختره ترکتون کرد و رفت؟
ایزل : کاری که در مورد هیچکس تکرارش نکردم
آیسان: چه کاری؟
ایزل : اعــتمــاد ....
....."دیالوگ ایزل و آیسان".....
تغییر کردن سخته، اما اینی که خودتو عین بقیه نشون بدی خیلی سخت تره »»» " ایزل "
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)