خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 17 از 17
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      سلام وعرض ادب...دوستانی که میگن dvdبده....اتفاقا dvdعالیه اما گلچین ازهرموسسه برای مثال تکنیکای احتمال مسعودی تو هیچ کتاب تستی نیست ونیست...برید بررسی کنید اگه مدیریت خوب داشته باشید میتونید هم کتاب بخونید هم به dvdبربسید..روک بگم باید روزی 12ساعت درس بخونید...من خودم اینارو دارم ...زبان ازموسسه پرواز وونوس...ادبیات پرواز...فیزیک وریاضی ازمسعودی وپرواز وونوس...عربی ازمنتخب پرواز...شیمی از پرواز...دینی نیاز به دیدن نداره...زیست پرواز درجه یکه...اونایی که میگن کتاب خوب توضیح میده انصافا هندسه ومقاطع ومشتق رو چندنفر میتونن بفهمن؟بله کتاب خوبه اما واسه کسی که پایه قوی داره...بقول بعضیا همه تکنیکا تو کتاب هس که من میگم ابدا نیس اما اگه یکی یاد بده که بهتره ...من راضیم واز هزینه رفت وامد ووقت تلف شدن تو کلاس وخیلی چیزا بهتره...ازما گفتن بود...فقط بدونید خیلی از تستای دینی تو جزوه احدی کنکور اسان است بود ...یاعلی

باز هم شما

اگه دوست دارید سال دیگه هم پشت کنکور بمونید بخرید
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      دقیقا اما اگه گلچین تهیه کنی بهتره منم این کارو کردم اما بی انصافی نکن بعضی جهارو بهتر ازکتاب گفتن

شما اگه دقت کنید همه دی وی دی ها بهتر از کتاب میگن چرا که هدف تهیه و تولید دی وی دی همین بهتر از کتاب گفتن و ساده و ملموس کردن مطالب درسی هست و با هدفی غیر از این تولید نمیشن
      و هر دی وی دی نکات مثبت و منفی و تجزیه و تحلیل خاص خودش رو داره و من برای دی وی دی های صد صرفا نظر و دیدگاه خودم رو گفتم
      دی وی دی صد در کل براورده کننده نیازهای یک داوطلب کنکوری به عنوان یک مجموعه کامل نداره
      حیف همون پولی نیست که شما بابت دی وی دی هایی میدید که از 10 مبحثه یک درس 7 مبحث مبحث بد و 3 مبحث خوب و فراتر از کتاب باشه ادم همه جوانب رو نگاه میکنه و یک انتخاب خوب می کنه
      حتی در بعضی از دی وی دی ها یک مدرس یک مبحث رو خوب و یک مبحث رو بد تدریس می کنه دی وی دی قرار نیست معجزه کنه ولی میتونه خیلی از مشکلات و نیازهای اموزشی یه داوطلب کنکوری رو برطرف کنه که با حداقل امکانات حداکثر استفاده رو بکنه و نیازی به کلاسهای بیرون رو برطرف کنه.
      پس باید در هر مجموعه انتخابی درست داشت.
      دلی داشته باش سخن پذیر یا سخنی داشته باش دلپذیر

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)